Családi Adókedvezmény 2 Gyerek – Családi Adókedvezmény 2 Gyermek Után

Figyelt kérdés Sziasztok! Tavaly nem kértem havi felbontásban a családi adókedvezményt, hanem az adóbevallásnál egy évre kérném egy összegben. Tavaly született meg a 2. -ik gyermekem. Ha jól tudom, hogy havi 2 gyerek után 40 ezer ft. jár. Ha egy évre kérem, akkor valóban 480 ezer ft-ot kapok összesen? Vagy számít, hogy mennyi a fizetésem? Elnézést a furcsa fogalmazásért, mivel hallásérült vagyok. Előre is megköszönném a választ! 1/2 anonim válasza: Csak onnantól jár a 2 gyerekre a kedvezmény, amikortól a magzat betöltötte a 91. napot. Ha ez már januárban vagy még előtte megvolt, akkor lenne 480 egész évre. Nyilván függ a fizetéstől, mert ha összesen 100 ezer adód meg járulékod van befizetve, akkor nem tudsz 480 ezret visszakérni. Plusz ugye most szja visszatérítés van tavalyi évre, úgyhogy visszakapsz a határig mindent. febr. 2. 13:56 Hasznos számodra ez a válasz? 2/2 anonim válasza: Számít, hogy mennyi a fizetésed, vagyis hogy mennyi adót és esetleg járulékot fizettél be, amiből még érvényesíthető a kedvezmény.

  1. Családi adókedvezmény 2 gyerek után
  2. 2 gyermekes egyedülálló szülő adókedvezménye - Adózóna.hu
  3. Családi adókedvezmény 2 gyerek után egy évre annyit kapok?

Családi adókedvezmény 2 gyerek után

  • Családi adókedvezmény 2 gyerek után 2021
  • Eladó ház Galambok - megveszLAK.hu
  • Komárom bécs vonat 2021
  • 2 gyermekes egyedülálló szülő adókedvezménye - Adózóna.hu
  • Corvinus neptun belépés tanácsadóként
  • Csíksomlyói búcsú 2019 pápa regisztráció
  • Horváth Gréta Insta
  • Családi adókedvezmény 2 gyerekre
családi adókedvezmény 2 gyerek után 2021

2 gyermekes egyedülálló szülő adókedvezménye - Adózóna.hu

A gyerekek kedvence ez a "Coco 2" szék. Praktikus görgőkkel rendelkezik, magassága állítható. Ülőfelülete egyrészt ABS műanyagbó… | Eames chair, Office chair, Chair

családi adókedvezmény 2 gyerekre

Családi adókedvezmény 2 gyerek után egy évre annyit kapok?

chevron_right 2 gyermekes egyedülálló szülő adókedvezménye 2022. 02. 14., 12:38 0 Tisztelt Szakértő! Az alábbi kérdésben kérném segítségét! Van egy egyedülálló édesanya, 2 gyermeket nevel. Családi adókedvezmény 480 000 forint járna vissza neki. A 2021. évi éves bruttó bére 2 619 600 forint volt, az szja 15 százalék 392 940 forint volt, melyet a NAV-tól vissza is kapott. Kérdésünk, hogy a 480 000 forint és a 392 940 forint közötti különbözetet az szja-bevallásban visszaigényelheti-e? Havonta nem vette igénybe a családi adókedvezményt. A NAV-nál beszéltünk egy ügyintézővel, ő azt mondta nem jár már vissza adó az illetőnek. Segítsgét előre is köszönöm! Tisztelettel: Tóth Mária A folytatáshoz előfizetés szükséges. Szakértőnk válaszát előfizetőink és 14 napos próba-előfizetőink érhetik el! Emellett többek között feliratkozhatnak mások által feltett kérdésekre, és elolvashatják a cikkek teljes szövegét is. Ön még nem rendelkezik előfizetéssel? library_books Tovább az előfizetéshez Előfizetési csomagajánlataink További hasznos adózási információk NE HAGYJA KI!

csalad 20 gyerekkel, mezogazdasagbol gazdagodtak meg, hihetetlen! | Style, Fashion, Lily pulitzer dress

kerekes-károly-a-kereszt

2 Generációs Ház Eladó, 2024