Hévíz Idegenforgalmi Adó

Több turisztikai szempontból fontos város önkormányzata is úgy döntött, hogy emeli az idegenforgalmi adó (ifa) mértékét, emiatt még drágábbak lesznek a hazai szálláshelyek. A plafon 517 forint/fő/éj lehet. Idén kicsit még drágább lesz a belföldi utazás, hiszen a leglátogatottabb célpontok közül például Hévíz és Balatonfüred önkormányzata is úgy döntött, hogy 2019-ben emeli az idegenforgalmi adó mértékét. Hévízen az eddig fejenként 500 forint/éjszaka 515 forintra változott, míg Balatonfüreden 505 forintról ugrik fel ez a költség 515 forintra. Ennél még lehetne drágább is, hiszen a Pénzügyminisztérium által a 2019-re közzétett, a tételes idegenforgalmi adóra vonatkozó valorizált adómaximum 517 forint vendégéjszakánként. "Az önkormányzat gazdasági helyzetének javítása, és ezáltal a lakossági igények magasabb színvonalú kielégítése érdekében javasoljuk az idegenforgalmi adó mértékének szeptemberi felülvizsgálatát. A város szempontjából kiemelkedő jelentőségű az idegenforgalom, és az abból származó idegenforgalmi adóbevétel, hiszen minden egyes beszedett forintjához állami támogatás kapcsolódik" – olvasható Bóka István, balatonfüredi polgármester szeptemberi előterjesztésében.

hévíz idegenforgalmi ado.com
  1. Ezek a települések szedik a legtöbb idegenforgalmi adót - Turizmus.com
  2. Bioderma sampon korpásodás ellen brown
  3. Hévíz idegenforgalmi ado.justice
  4. Eglo Climene 39264 függeszték, 21W+8,4W LED, 3000K, 2500+1000 lm | Lámpanet webáruház - lámpa, csillár, világítástechnika
  5. Idegenforgalmi adó | gyorffyarpad.hu
  6. Hévíz: megújul a termelői piac, megemelik az idegenforgalmi adót – hirbalaton.hu
  7. Vasútegészségügyi Nonprofit Közhasznú Kft. Mozgásszervi Rehabilitációs Intézet - Hévíz (Szállás: Gyógyüdülő, szanatórium)
  8. Forintérmére is felkerül Mátyás király az emlékév alkalmából - AzÜzlet
  9. Vlagyimir Szutyejev: A három kiscica (mesefilm, animáció) | MESE TV - YouTube
  10. Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Apollo - hivatalos honlap
  11. Keresztelői torta felirat
  12. Másfél milliárd forintos bevételkieséssel számol Hévíz | Híradó

Frissítettük adatvédelmi szabályzatunkat. Oldalunk sütiket használ. Részletek...

Hajdúszoboszló - Hunguest Hotel Apollo - hivatalos honlap

new-trend-nova-szekrénysor

2 Generációs Ház Eladó, 2024