Lansinoh Bimbóvédő Krém: Lansinoh Bimbóvéd? Krém 10Ml - Gyogyszersziget.Hu

Mint mindig, mély vagy széles sebek esetén fordulj egészségügyi szakemberhez, hogy tanácsot adjon a legmegfelelőbb kezelésről.

Lansinoh bimbóvédő krém HPA Lanolin 40 ml - Bababolt,babaágy

Tulajdonságok: – Várandósan felkészíti, puhítja, hidratálja a mellet a szoptatásra. – Megnyugtatja és védi az érzékeny, sebes mellbimbót. – Egyedülálló tulajdonsága, hogy a sebes bimbó nem varral, heggel gyógyul, mert a HPA lanolinnal beken terület alatt megmarad a nedvesség. A belső nedvességgel a szövet belülről hidratálódik és visszaállítja a bimbó egészséges, rugalmas állapotát. Ez a folyamat a nedves sebgyógyulás. – Biztonságos, hypoallergén, adalékanyag, tartósítószer és vegyi anyag, íz, szín, illatanyag és parabén mentes – Szoptatás előtt sem kell lemosni! – Minőségét felbontás után 12 hónapig megőrzi. Származási ország: Új-Zéland. Számtalan egyéb felhasználási módja is van Anyukáknak Ajakbalzsam – A lanolint évszázadokon keresztül hidratáló szerként használták a kozmetikumokban, ezért nem meglepő, hogy segít az ajkaid hidratálásában. Repedezett, száraz sarkak – "Új" anyukaként akár jó néhány kilométert is sétálnod kell ahhoz, hogy kisbabádat a babakocsiban tologatva meg tudd nyugtatni, vagy el tudd altatni.

  • Bp 21 ker 30
  • Lansinoh bimbóvédő krém HPA Lanolin 10 ml | Pepita.hu
  • Szúnyog elleni növények
  • Lansinoh bimbóvéd? krém 10ml - gyogyszersziget.hu

A Lansinoh kontakt bimbóvédő rátapadási nehézségek esetén segít a sikeres szoptatásban. Kiemelten ajánlott lapos-, befele fordult mellbimbó, erős tejleadó reflex, lenőtt nyelv vagy rövid felső ajakfékek esetén. Kialakításának köszönhetően maximális bőrkontaktust tesz lehetővé. Két méretben kapható (mini – 20 mm, normál – 24 mm), higiénikus védőtokkal. További információ Kattintson a Megosztás gombra Submit your review Name: Email: Review Title: Rating: 1 2 3 4 5 Review: Check this box to confirm you are human. Submit Cancel Average rating: 1 reviews Sep 16, 2020 A bimbóvédőjük és krémjük segített a kezdeti szoptatási fájdalmakat áthidalni, a bimbóvédőt azóta is használom, megvéd a fogzástól is. Minden várandós barátnőmnek ajánlom azóta. Tulajdonságok Leírás Termék leírás Segítségre van szükséged? GYIK A termék tulajdonságai: A bimbóvédő szélére kent HPA lanolin biztosítja, hogy a bimbóvédő fixen tapadjon a mellre és mindkét kéz felszabaduljon a baba mellre helyezéséhez. Anyaga ultra vékony, szuper puha és rugalmas 100% szilikon.

Krem weather

Teljesen természetes; Új-Zélandon és Ausztráliában, biogazdaságban legeltetett juhok gyapjúviaszából készül, egyedülálló finomítási eljárással. Különleges tisztasága miatt közvetlenül szoptatás előtt sem kell lemosni. Használata: Egy tiszta, vasalt textilpelenkával vagy kendővel itasd szárazra a mellbimbó területét. Tiszta ujjaddal oszlass szét egy borsónyi mennyiséget a krémből a mellbimbón és a bimbóudvar területén. Praktikus a melltartóbetét közepére is tenni egy keveset a lanolinból, így a szoptatások közti időszakban is ápolhatod a bőrt. Egyéb felhasználási lehetőségei: Neked: ajakbalzsamként (a lanolin számos kozmetikum alapanyaga évszázadok óta) kiszáradt sarkara (segítségével gyorsan felpuhul a bőr) repedezett körömágyra (helyettesítheted a manikűrt egy gyors krémezéssel) Gyermekednek: pelenka kiütésre (természetes alternatíva a popsikrém helyett) kiütésre (pl. : fogzáskor: áll, nyak, mellkas területén) horzsolásra (kúszni-mászni tanuláskor: térd, könyök kisebb sérüléseinél) 0 hónapos kortól ajánlott.
lansinoh bimbóvédő krém krem weather
  1. Lakóautó bérlés olcsón outlet
  2. Bakker lefogyok vélemény minta
  3. Apa stylus hivatkozas teljes film
  4. Fórum parkolás fizetés 2021
  5. Mayer lajos vízügyi szakközépiskola győr
  6. Borsodi kertészet siófok nyitvatartás
  7. Kacsa étterem budapest hungary budapest
  8. Kerti munkás képzés
  9. Algebrai törtek megoldása
  10. Almás krémes recept andi konyhája zserbó
  11. Naturland aranyér környéki ápoló krém
  12. Valentino férfi ciao bella
  13. Tiltott szerelem 88 rész teljes
  14. Fürdőszoba bútor árgép
  15. Gyűlölök és szeretek
7-5-tonnás-teherautó-eladó

2 Generációs Ház Eladó, 2024