Feil Diamond Kft Szeged / Robert Feil Diamond Kft Céginfo, Cégkivonat - Opten

Napjainkban a két testvércég, az Attila Feil Karikagyűrű Kft. és a Robert Feil Diamond Kft. egy közös FEIL brandet épít, melynek erős, közös célja, hogy olyan életre szóló ékszereket alkossunk, akár egyedi elképzelések alapján, amelyek valódi értéket képviselnek és méltó módon pecsételik meg a legfontosabb emberi érzelmeket, kapcsolatokat. Valódi ügyfélélmény Bemutatótermeinkben Célunk, hogy Ügyfeleink ne csak egy terméket vásároljanak, hanem hogy valódi élményként éljék meg a kiválasztás folyamatát 30 éves szakmai tapasztalataink megosztásával hisszük, hogy hozzásegítjük a hozzánk fordulókat ahhoz, hogy a legtökéletesebb döntést hozhassák meg. Célunk, hogy a ne csak egy gyönyörű gyűrűt adhassunk át Önnek, hanem hogy valódi élményként élhesse meg a gyűrű kiválasztását és közös tervezését. Kollégáim egytől egyik rendkívül elkötelezettek a hivatásuk iránt, ezért Csapatunkat a maximalizmus és az Ügyfélközpontúság jellemzi, hiszen hatalmas értéket jelent számunkra, hogy a legkülönlegesebb pillanatok által, mint amilyen a lánykérés, vagy a házasságkötés, részesei lehetünk a hozzánk fordulók életének.

  1. Szeged.hu - Gyémánt egy szegedi laboratóriumból: pont mint az igazi
  2. ROBERT FEIL DIAMOND Kft céginfo: bevétel, létszám, cím, nyertes pályázatok
  3. Feil Diamond Kft Szeged &Raquo; Nemzeti Cégtár &Raquo; Nemzeti Cégtár - Attila Feil Karikagyűrű Kft.
  4. ROBERT FEIL DIAMOND Kft rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése

Szeged.hu - Gyémánt egy szegedi laboratóriumból: pont mint az igazi

Referenciáink - Dél klíma Attila Feil Karikagyűrű Kereskedelmi Kft. A szerepel? FEIL - Elérhetőségeink, bemutatótermeink, kapcsolat ATTILA FEIL KARIKAGYŰRŰ Kft. - Cé Tudja meg másodpercek alatt, hogy a FEIL-GOLD Ékszergyártó és Kereskedelmi Kft. áll(t)-e bármilyen eljárás alatt! 2. Azonosítás 3. Ellenőrzés FEIL-GOLD Ékszergyártó és Kereskedelmi Kft. 2002-06-17 Vasgyár u 6 Szeged 6725 HU Ön a(z) - cégnévre keresett, de azóta a céget már másképp hívják. A cég korábbi neveivel kapcsolatban kattintson a cégnév melletti lenyitó nyílra. Ellenőrizze itt egyszerre 13 állami nyilvántartásban ezt a céget! Cégnév: FEIL-GOLD Ékszergyártó és Kereskedelmi Kft. Cím: 6725 Szeged Vasgyár u 6 Adószám: 12832868 Alapítva: 2002. április 22. Az ellenőrzés eredményességét regisztrált felhasználóink tekinthetik meg. a térképen főtevékenysége A fenti főtevékenysége: 3212 TEÁOR Ékszergyártás Erzsébet program nyugdíjasoknak 2020 download Pool biliárd asztal eladó table Postaköltséget a címzett fizeti Feil diamond kft szeged center Hosszúszárú csizma vastag vádlira Feil diamond kft szeged island Kiszel Tünde megmutatta a naptárfotózás kulisszatitkait - látnod kell a fotókat Hírek percről Mp4 letöltés ingyen Feil diamond kft szeged OPTEN Kft.

ROBERT FEIL DIAMOND Kft céginfo: bevétel, létszám, cím, nyertes pályázatok

az ügyfelek tájékoztatása a hiteligénylés/hitelfelvétel folyamatával kapcsolatosan, valamint az előszerződést követő teendőkről, beazonosítási lehetőségekről a már meglévő ügyfelek hiteligényeinek felmérése, ajánlattétel, tanácsadás a fenti tevékenységekhez tartozó adminisztratív... Telefonos értékesítő Home office Alkalmazotti jogviszony Általános munkarend Kimenő hívások indítása Szolgáltatások ismertetése, érdeklődés felkeltése Szolgáltatások értékesítése korábbi ügyfeleknek (nem hideghívás! ) Különböző csatornákon bejövő érdeklődők megkeresése Az ügyfelektől érkező e-mail-ek és telefonhívások kezelése Ügyfélszolgálati feladatok el... Bónusz Angol - középfok Magyarország két legnagyobb távközlési szolgáltatójának projektjeihez keresünk új munkatársakat. 6-8 órás munkarendben távmunkában, Home Office lehetőséggel. Mi lesz a feladatod? Hívásokat indítani a meglévő Mobilszolgáltató ügyfelei részére hűséghosszabbítás és új termékeket, sz... Nettó 250e Ft/hó Mozgóbér Távmunka Lakossági szolgáltatások ajánlása meglévő ügyfeleknek; Adatbázis alapján proaktív, telefonon keresztül történő potenciális üzleti ügyfelek feltérképezése; Telefonos tájékoztatás meglévő partnerek részére, elérhető új szolgáltatási lehetőségekről; Ügyfél-elégedettség növelése, ügy... felelősségteljes, lelkiismeretes segítségnyújtást ügyfeleinknek, ÚGY, HOGY KÖZBEN JÓL ÉRZED MAGAD!

Feil Diamond Kft Szeged &Raquo; Nemzeti Cégtár &Raquo; Nemzeti Cégtár - Attila Feil Karikagyűrű Kft.

Amennyiben még nincs online kommunikációra alkalmas fiókja ne aggódjon, segítünk Önnek létrehozni egyet! Biztonságos online rendelés kockázat mentesen A kiválasztott ékszert weboldalunkon kényelmesen és kockázat mentesen meg tudja rendelni. Rendelését GLS futárszolgálattal házhoz szállítjuk Önnek. A csomagküldés szállítási költsége cégünknél 50 000 Ft felett díjmentes. 100% elégedettségi garanciánk értelmében, amennyiben nem elégedett az ékszerrel, lehetősége van a modell díjmentes újratervezésére, és mi újra elkészítjük Önnek, hogy valóban egy FEIL álomékszer boldog tulajdonosa legyen. Amennyiben ezzel a lehetőséggel nem kíván élni, a pénzvisszafizetési garanciánkban foglaltak szerint visszafizetjük Önnek az ékszer teljes vételárát. A visszaküldés szintén díjmentes. Ezen túlmenően a csomagfeladással sem kell vesződnie, ugyanis igénybe veheti a FEIL rugalmas csomag visszaküldés szolgáltatást, csak felveszi velünk a kapcsolatot, és Önhöz rendeljük a futárt előre egyeztetett időpontban, így Önnek megspóroljuk azt az értékes időt ami a olykor nyűgös csomagfeladásokkal szokott járni.

ROBERT FEIL DIAMOND Kft rövid céginformáció, cégkivonat, cégmásolat letöltése

A FEIL márka története Feil Róbert története a márkáról Nem csupán egy márkát akartam létrehozni, hanem a családi nevünket adni az alkotásainkhoz Minden ember életében eljön a pont, amikor rájön, hogy szeretne valami értékeset alkotni, valamit, ami maradandó és nyomot hagy a világban. Van úgy, hogy olyan szolgáltatást tudunk nyújtani, amely képes megváltoztatni egy ember életét. Van úgy, hogy egy olyan pillanathoz segítünk hozzá valakit, hogy egy életen át emlegeti azt az élményt. Van úgy, hogy olyat alkotunk, amely végül egy életre szóló értékké, vagy emlékké válik. Amikor a FEIL márka építésébe fogtam a Családommal, hittem a termékeinkben, és hittem abban, hogy képesek vagyunk egy életre szóló ékszert átadni a hozzánk fordulóknak. Családnevünk, a "Feil", végül nemcsak márkanévvé vált, hanem egy erős garanciaként is akartuk adni ügyfeleinknek a termékeinkhez, egyfajta pecsétként, hogy ékszer-alkotásinkban nem fognak csalódni, sőt mi több, úgyanúgy fogják szeretni, mint amilyen szeretettel mi elkészíttettük a számukra.

  1. Feil diamond kft szeged nova
  2. Csongrád megyei kormányhivatal szegedi járási hivatal
  3. Értékesítő kollégát keresünk szegedi exkluzív bemutatótermünkbe
  4. Cink hatása az idegrendszerre 2
7-5-tonnás-teherautó-eladó

2 Generációs Ház Eladó, 2024