Joghurtos Rántott Csirke

Közben forgasd át a hússzeleteket. Panírozni igazán változatosan is lehet, a bundát feldobhatod zöldfűszerekkel, magvakkal is. Kép: Getty Images.

  1. Joghurtos Rántott Csirke
  2. Joghurtos csirkecomb Recept képpel - Mindmegette.hu - Receptek
  3. Joghurtos rántott csirke | Nosalty

Joghurtos Rántott Csirke

  • Joghurtos rántott csirkecomb recept
  • Joghurtos rántott csirke comb
  • 1 gramm hány ml kg
  • Nappali Menetfény Ködlámpa Helyett – Osram Ledriving Fog 101 Nappali Menetfény És Ködlámpa - Lume
  • Joghurtos rántott csirke recept
  • Joghurtos rántott csirke ragu
  • Rántott csirke, joghurtos pácban - Filantropikum.com
  • Penny Market Salgótarján, Bem utca 7 >> Nyitvatartás
  • Dr. Aliment Lizin-C kapszula, herpeszre 60db - Nátha és társai - Bio Webáruház több 1 000 termékkel - ZöldAbc.hu

Joghurtos csirke rántva Krémsajtos fokhagymás rántott csirke - fejedelmi étel villámgyorsan! - Rántott csirke joghurtos pácban Ez az újítás neked is tetszeni fog! A rántott hús a joghurtos pácnak köszönhetően kevésbé lesz száraz. A fokhagyma pedig csodás ízt ad a csirkemellnek. Ha sütőben sütöd, nem szívja meg magát olajjal. A bundát feldobhatod reszelt parmezánnal vagy zöldfűszerekkel. A csirkemellet szeleteld fel, mosd meg, itasd le róla papírtörlővel a nedvességet, majd sózd be. A fokhagymát törd át, keverd össze a joghurttal, szórj hozzá borsot, és öntsd rá a húsra. Tedd a hűtőbe egy-két órára, de még jobb, ha egy egész napig pihenteted. A csirkemellet panírozd be, azaz forgasd előbb a lisztbe, majd a felvert tojásba, végül a zsemlemorzsába. Megsütheted aranybarnára bő, forró olajban. Ha sütőben készítenéd, rendezd sütőpapírral bélelt tepsibe, spricceld meg kevés olajjal, és forró sütőben, 180 fokon süsd meg 25-30 perc alatt. Közben forgasd át a hússzeleteket. Panírozni igazán változatosan is lehet, a bundát feldobhatod zöldfűszerekkel, magvakkal is.

joghurtos rántott csirke ragu

Joghurtos csirkecomb Recept képpel - Mindmegette.hu - Receptek

joghurtos rántott csirke hal

Nem igényel hosszú sütési időt, de pácolni (rövid ideig) mégis érdemes, mert így ízletesebb végeredmény születhet. Kalóriatartalma a vörös és sertés húshoz képest alacsony, ezért igazi jokerként ezeket is kiválthatja szinte bármilyen diétás receptben. Az ízek gazdagsága ebben az esetben ugyan elmarad, de korántsem lesz ehetetlen az elkészült étel. Mindössze színtelenebb. További receptek, melyekben csirkemell található 1 db citrom 1 gerezd fokhagyma 2 kk oregánó Az olasz konyha klasszikus zöldfűszere, melynek a szárát és tojásdad alakú apró leveleit használjuk a fűszerezéshez. Szárítva vagy konyhakerti növényként frissen is népszerű tészták, pizzák vagy akár zöldségek ízesítéséhez. Remek párost alkot a paradicsommal. Régen gyakran használták Magyarországon majoránna helyett a különféle receptekben, ami egyébként közeli rokona az oregánónak. Erre utal egyik magyar elnevezése, a vadmajoránna is, de hívják még szurokfűnek és balzsamfűnek is a magyarok. További receptek, melyekben oregánó található 1 ek olívaolaj 4 ek görög joghurt fél db kápia paprika fél db jégsaláta 1 csipet fahéj A fahéj a legrégebbi fűszerek egyike, már időszámításunk előtt is előszeretettel használták a fahéjfa kérgéből nyert alapanyagot.

Ennél egyszerűbb fogást nem is tehetnél az asztalra, főként ha nem szeretnél sokat ücsörögni a konyhában így, az ünnepek után! A joghurtban pácolt húsnak ugyanis két előnye van: poronyó lesz és szaftos, ugyanakkor nem kell tojást és lisztet használni, hanem egyenesen forgatható zsemlemorzsába! Nagyon jól sikerül, megéri kipróbálni! Ha aromásabbá tennéd a húst, a joghurtba keverhetsz különböző fűszereket, ízlés szerint. Egyébként sóval és borssal is mennyei az íze. Mi kell hozzá? 500 gramm szeletelt csirkemell, 150 gramm natúr joghurt, só, bors, zsemlemorzsa. Hogyan készítsd el? – Szeld akkora csíkokra a húst, amekkorán tálalni szeretnéd. Mi a vékony "verziót" választottuk. – Helyezd a húst egy mélyebb edénybe, és öntsd rá a joghurtot, amelyet előtte elkevertél egy kevés sóval és borssal, illetve a bónusz fűszerekkel. Kb. 30–40 percre tedd a hűtőbe pácolódni. – Idő közben készítsd elő a zsemlemorzsát egy lapos tányérban vagy tálcán, és forgasd bele a jól lecsöpögtetett hús mindkét felét.

Joghurtos rántott csirke | Nosalty

Kategória: Egytálételek Fogyókúrás recept Hozzávalók 4 személyre: 2 dl joghurt 2 fokhagymagerezd só őrölt bors 1 késhegynyi kurkuma 1 mokkáskanál gyömbér 1 mokkáskanál pirospaprika Elkészítés: A csirkemellet kicsontozzuk, börét leszedjük a kapott 4 húsdarabot megmossuk, majd megszárítjuk. A joghurtot megsózzuk és összekeverjük a fűszerekkel meg a összetört fokhagymával. A csirkemelleket beleforgatjuk és letakarva, egy éjszakán át a hűtőszekrényben pácolódni hagyjuk. Mikrozható tálra tesszük, lefedjük, és mikrohullámú sütőben 750 wattal 10 percig pároljuk. Ha ennyi idő alatt nem puhulna meg, 3-4 percre még visszatesszük. Természetesen a pácolt csirkemelleket kevés olivában (2 szelet húshoz kb. 1 kanál olajat, használjunk)is kisüthetjük, így azonban egy kicsit kalóriadúsabb lesz az étel. Először fedő alatt pároljuk, amíg megpuhul, ha szükséges öntsünk rá egy kis vizet, majd a fedőt vegyük el és pirosra piritjuk mindkét felét. Személyenként körülbelül 150 kcal-t tartalmaz. Betti B. / Betti B.

Az általam ismert csirke receptekhez nem volt kedvem, ezért a facebookos oldalamon kértem ötleteket, és ezt kaptam. Szimpatikus volt, így hétvégén ki is próbáltam. Hozzávalók: 1 kg csirkemell 1 nagydobozos natúr joghurt liszt (kb. 10 evőkanál) 2 tojás só, bors olaj A csirkemellet felszeletelem, sózom, borsozom. A lisztből, joghurtból és a tojásokból sűrű masszát készítek, kicsi só és bors ebbe is mehet. Megforgatom benne a hússzeleteket, majd forró olajban kisütöm. Köretként én krumplipürét tálaltam, de rizzsel is finom.

pécs-majális-2019

2 Generációs Ház Eladó, 2024