Laptop Biztosítás Kalkulátor — Kalkulátor - Biztosítás Pont

Elvesztés, eltűnés, lopás, beleértve gépjárműből, gépjárművel együtt történő eltulajdonítást Felelősségi károk Mennyibe kerül a termékbiztosítás? (Termékenként kiszámoltuk neked, csak a kosaradban ki kell választanod a megfelelő opciót, ha szeretnéd! ) Mire jó a kiterjesztett garancia? A Kiterjesztett Garancia megvásárlásával Ön a gyári garancia lejártát követő időre biztosíthatja a készüléke meghibásodása esetén felmerülő szervízköltségeket, mely a készülék vásárláskori értékének 70%-a, de maximum bruttó 100. 000. - Ft. Mit biztosít? országos szintű helyszínre történő kiszállást 7 x 24 órás élőhangos telefonos információs és segítségnyújtási asszisztencia-szolgáltatást a meghibásodás/probléma azonosítása segítség a probléma azonnali elhárításában tényleges meghibásodás (biztosítási esemény) esetén intézkedés a javítás érdekében, kapcsolatfelvétel a javítást végző szervízzel, időpont egyeztetés A vásárolt készülék ára minimum 20. 000 Ft és maximum 500. 000 Ft lehet. Milyen készülékekre NEM vehető igénybe?

Ezért fontos a laptop biztosítás | Exactor a biztosítások szakértője

Laptopok esetében tudni kell, hogy még a legkisebb kár megtörténtekor is mélyen a zsebünkbe kell nyúlnunk. Mivel egy miniatürizált technológián alapuló számítógépről van szó, a benne található hardverek sokkal drágábbak, mint az asztali számítógépbe való darabok, így például egy merevlemez, egy alaplap, de még egy kijelző is több tízezer forintos összegbe kerülhet gyártótól függően, így egyetlen aprócska hiba javítása akár 100 ezer forintunkba is kerülhet. Ilyenkor különösen szerencsés, ha van laptop biztosításunk, hiszen a biztosító megtéríti kárunkat! Javítás vagy biztosítás? Válasszunk akármilyen hordozható számítógépet is, sérülékenységük megkérdőjelezhetetlen! Állandóan velünk vannak, napi szinten használjuk őket, ergo sokkal könnyebben keletkezhetnek benne károk, mint egy asztali számítógépben. Mely károk keletkezése esetén fizet a biztosító? Ide sorolhatók azok a kezelési hibák, amelyek ügyetlenségből vagy gondatlanságból keletkeznek, például gondoljunk arra az esetre, hogy leverjük az asztalról a laptopot, vagy kimossuk az okostelefont, ami véletlenül a kabát zsebében maradt.

Online biztosítás: kötelező, casco, utasbiztosítás, lakásbiztosítás

Amikor a vásárolt készülék ára minimum 20 000 Ft és maximum 1 000 000 Ft és az alábbi termékkategóriába esik bele: Hordozható számítástechnikai eszközök (pl. Laptop, hordozható projektor) Hordozható számítástechnikai eszközök II. (pl. Tablet, iPad, Ebook) Hordozható számítástechnikai eszközök III. Okostelefon, iPhone, stb. ) Háztartási gépek (pl. mosógép, mosogatógép, hűtőgép …) Híradástechnika, számítástechnika (pl. TV, DVD, asztali PC konfigurációk, perifériák) Önrésze: 10%, de minimum 10 000 Ft káreseményenként Milyen esetben NEM tudod érvényesítni? A következő károk esetében nem tudod érvényesíteni a termékbiztosításodat: Nem rendeltetésszerű használat, illetve a gyártó utasításainak figyelmen kívül hagyása miatti károk A tartós vegyi, termikus, mechanikus, elektromos vagy elektromágneses hatások közvetlen következményei, Öregedési, ill. anyagfáradási jelenségek vagy korrózió, rozsda Zavargás, sztrájk, nukleáris energia Normál időjárási hatások Esztétikai hibának számító sérülés karcolódás Szoftver- illetve vírusproblémák a számítógépben.

Árajánlatot szeretne kérni, valamelyik biztosítási módozatra, esetleg kérdése, illetve észrevétele lenne? Töltse ki az alábbi űrlapot és kollégáink a lehető leghamarabb felveszik Önnel a kapcsolatot! * Kötelezően kitöltendő mezők Kérdezni szeretne? Itt megteheti.

Kérdezzen minket

2014-02-17 14:30:14 Egyre többen rendelkezünk hordozható számítógéppel, más néven laptop-pal, de azt tudjuk-e vajon, hogy laptopjainkra ma már biztosítás is köthető? Sok esetben jól jöhet, ha van biztosításunk, lévén nem túl olcsó egy új eszközt vásárolni, ha a régit baleset érte. A laptop biztosítás egy egészen új fogalomnak tekinthető a biztosítási szférában, hiszen összességében a laptopok, avagy ismertebb nevükön a hordozható számítógépek is csak alig néhány éve vannak jelen életünkben. Nagyon sokan azonban olyannyira fontosnak tartják ezeket a masinákat, hogy szinte képtelenek nélkülük létezni, hiszen rajtuk tárolják fontosabb adataikat, ezen felül pedig elengedhetetlenek például a munkához, legyen szó akár prezentáció tartásáról, akár segédanyagok használatáról, a lényeg, hogy az adott laptop mindig a rendelkezésre álljon. Bár ma már vannak olcsóbb modellek is, nagyon sokan még mindig nem engedhetik meg maguknak, hogy saját hordozható számítógépük legyen. Ha mégis, akkor egy olcsóbb változatot választanak, amiben viszont benne van a rizikó, valamint a meghibásodás esélye is, hiszen általános és örökérvényű törvény, hogy ami olcsóbb, az általában a minőségben is megnyilvánul majd.

Hypotéky

  1. A termékbiztosításokról (piaci körkép) – Kiszámoló – egy blog a pénzügyekről
  2. Zsír on the fest kansas city
  3. Bilber Ranch Berni tenyészet
  4. Dr nagy zoltán zsolt szemész magánrendelés miskolc
  5. Ezért fontos a laptop biztosítás | Exactor a biztosítások szakértője

A MediaMarkt a Cardif biztosítót választotta partneréül, a biztosítási feltételeket itt találod. Itt már van lopás és rablás elleni biztosítás is, amit csak hordozható eszközökre (telefon, fényképezőgép, notebook, stb. ) lehet megkötni. Háztartási nagygép esetén: Garanciakiterjesztés 100-150 ezer Ft között +1 év 5. 999 Ft, +3 év 12. 999 Ft +4 év 13. 999 Ft (De nem lehet több öt évesnél az eszköz a garancia lejáratakor. ) 5 éves Gold biztosítás, ami törésre és egyéb balesetre is vonatkozik:15. 999 Ft. Mobiltelefonhoz maximum plusz egy év vásárolható, ha a gyári garancia csak egy év. Ez 100 és 150 ezer forint között 8. 999 Ft. Egy éves gyári garancia esetén egy 2 éves garancia, ami már a baleset esetén is fizet, ebben az összeghatárban 17. Lopás, rablás esetére is érvényes biztosítás már 24. 999 Ft. Laptopnál maximum 3 év garancia vásárolható (a gyárit is beleértve). Plusz egy év 7. 999 Ft, plusz két év 15. 999 Ft ugyanebben a sávban (100 és 150 ezer között). Három év gold biztosítás 18.

eur-vételi-árfolyam

2 Generációs Ház Eladó, 2024