Ezel 5 Rész

Értékelés: 514 szavazatból Az aktuális rész ismertetője: Ezel kétségek közt keresi a kiutat, pénzügyileg ellehetetlenítették, kapcsolata Eyşannal zátonyra futott. Kenan próbálja elérni, hogy Sekiz ezúttal valóban végezzen Ramizzal. Sebnem megsebesül, amikor Tefo és Sekiz egymásnak esnek. A kétségbeesett Tefo elárulja, hova rejtették el Azadot. A műsor ismertetése: Ömer a nők álma. Szenvedélyes, mint Johnny Depp, férfias, akárcsak Clive Owen és gazdag, mint Bill Gates. Ömernek azonban csak egy álma van: tíz hosszú év után bosszút állni azon, aki hamis vádakkal börtönbe juttatta és elvette a szerelmét. Felvett személyisége, Ezel jól ismert a maffia és az éjszakai élet világában, ezért biztosra veheti, hogy minden lépését figyelik majd, bosszúja célba talál. Ömer kötelező katonai szolgálat letöltése után tér haza idős szüleihez és kisöccséhez és minden vágya, hogy végre feleségül vehesse álmai asszonyát, a rá türelmesen várakozó Eyşant (Cansu Dere). Már-már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja.

Ezel 5 Rész

2011. április 09. - 12:17 Ezel - Bosszú mindhalálig c. sorozat 5-9. rész 2011. 04. 11., Hétfő - 5. rész Ali egyre gyanúsabbnak találja Ezelt, és megpróbál Tefóból több információt kihúzni nem is sejtve, hogy Tefo igazából Ezelnek dolgozik. Bahar, Eyşan kishúga megérkezik a szigetre londoni kezeléséről. Az álarcosbálon megismerkedik Ezellel és teljesen a hatása alá kerül, méghozzá a fülig szerelmes Ali szeme láttára. 2011. 12., Kedd - 6. rész Ezel, vagyis Ömer börtönben töltött múltjáról szörnyű dolgok derülnek ki. Apja, fia bűnösségéről meggyőzve, soha nem látogatta meg. Családjára való tekintettel Ömer inkább ellöki magától vak édesanyját és öccsét. Még sincs egyedül, hiszen egy másik elítélt, Ramiz a szárnyai alá veszi 2011. 13., Szerda - 7. rész Bahar rosszul lesz az álarcosbálon, de Eyşan nem engedi, hogy a helyi kórházba vigyék a húgát. Ezel a saját helikopterét rendeli oda, hogy Isztambulba repítse a beteget. Hamarosan Cengiz egy kerékcsere közben komoly veszélybe kerül... 2011.

Magyarul

Már-már úgy tűnik, pontosan azt az életet élheti, amire vágyott, amikor egy nap a rendőrség ráront a békésen alvó férfira és gyilkosság vádjával letartóztatja. Életfogytiglan tartó ítélete alatt csak arra tud gondolni, vajon ki az, aki csőbe húzta, mivel érdemelte ezt ki és hogyan állhatna bosszút. Az alkalomra tíz hosszú évet kell várnia, de végül elérkezik, és a plasztikai műtéten átesett Ömer új külsővel, Ezel néven sétál be a kaszinó ajtaján, hogy egyszer és mindenkorra fényt derítsen a múltjára. Évadok: Stáblista: Linkek:

  • Autós képek letöltése ingyenes
  • Aaa autó székesfehérvár
  • Ezel a film: Kuzey Güney 72.Bölüm 5-1 rész (MAGYAR felirattal) (videó)
  • Szentendre Rákóczi Iskola, Szentendre Rákóczi Isola 2000
  • Ezel 5 rész indavideo
  • Ezel - Sorozatjunkie
  1. Művirág nagykereskedés budapest
  2. Éjsötét árnyék teljes film magyarul
  3. Lg watch urbane okosóra
  4. Sci fi játékok youtube
  5. Freemail hu regisztráció film
  6. Gyor nogyogyaszati rendeles
  7. Ingatlan illeték 2019
  8. Darálós wc alkatrészek
  9. Juhász judit oktatás hivatal
  10. Eladó ház type 2
  11. Vendégváró falatok baggett
  12. Cafeland kávé vélemények találhatóak a ripple
  13. Greta pb gázpalackos gáztűzhely 2019
  14. Rózsa és fiat 500l
  15. Fifa 20 karrier mód 3
  16. Emelőkosaras utánfutó belles robes
  17. Royal sport keszthely
  18. Diesel adagoló tisztító adalék
  19. Tiltott szerelem 113 rész 2
new-trend-nova-szekrénysor

2 Generációs Ház Eladó, 2024