Huawei Tabletek Árukereső

Huawei M-Pencil stylus for MatePad 11, silver Hivatalos disztribúció: 24 hónapos garancia + problémamentes szerviz a hivatalos szervizben A... 27 899 Ft-tól 11 ajánlat Az Árukereső is megrendelhető Huawei M-Pencil - Stylus for tablet - silver - for MatePad (10. 4 in) - Leírás: Huawei M-Pencil - Stylus for tablet - silver - for MatePad (10. 4 in) - EAN: 6901443383443 - Gyártói... 32 901 Ft-tól 6 ajánlat Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.
  1. Huawei telefontok vásárlás, Huawei telefontok árak | Árumánia
  2. Vásárlás: Nillkin Huawei Mate Pad T8, kijelzővédő üveg Nillkin 0.3mm H+ Tablet kijelzővédő fólia árak összehasonlítása, Huawei Mate Pad T 8 kijelzővédő üveg Nillkin 0 3 mm H boltok
  3. Laptop
  4. Huawei Nova Y70, Dual SIM, Fehér | Mobiltelefon készülék
  5. Vásárlás: Huawei Tablet árak összehasonlítása - Operációs rendszer: Android

Huawei telefontok vásárlás, Huawei telefontok árak | Árumánia

Miért legyen a telefonunknak védőtokja? Mára a mobiltelefon nélkülözhetetlen eszközünk lett. Használjuk munkához és szórakozáshoz egyaránt. Időnként észre sem vesszük, hogy megkarcolódik a táskákban vagy a zsebünkben és az is előfordul, hogy véletlenül leejtjük. A telefontok megvédi készülékünket, a karcolásoktól, képernyő töréstől. Nem csak praktikus, de személyiségünket is tükrözi a telefontokunk ugyanúgy, mint a telefonunk. Milyen telefontokot válasszunk? Mielőtt megvásároljuk kedvenc telefonunk tokját, végig kell gondolnunk, hogy szükségünk van- e más funkcióra is. Választhatunk egyszerű, de megbízható hátlapvédőt, ezek a modellek a karcolástól védik a telefonunkat. Az ilyen védelemnél érdemes képernyő fóliát is használnunk. Ha bankkártyánkat vagy iratainkat is mindig kéznél szeretnénk tudni, vehetünk olyan tokot, aminek apró zsebébe elhelyezhetjük okmányainkat. Ezek a telefontokot Flip tokok, azaz tárcatokok, amik védik telefonunk képernyőjét is. A Flip tok zárhatóságát mágnes vagy tépőzár biztosítja.

Újdonságok, amiről mindenképp tudnia kell A legnépszerűbb tablet gyártók kínálatában hatalmas termékválaszték áll a vásárlók rendelkezésére. Amennyiben anyagi lehetőségei engedik, érdemes nagy gyártók készülékei közül választani például funkcionalitásbeli, kompatibilitásbeli okokból. Az Apple iPad, a Samsung Galaxy Tab, a Microsoft Surface, vagy a Huawei MediaPad / MatePad a legnépszerűbb készülékek közé tartozik. Bizonyos eszközök külön megvásárolhatóak a tabletekhez. Ilyen például az érintőceruza, amely precíz rajzolást tesz lehetővé, ezáltal a grafikai munkákat megkönnyítheti. Kaphatóak univerzális, vagy kifejezetten az adott márkájú eszközhöz való billentyűzetek is (vezetékes vagy bluetooth kapcsolattal rendelkező), amelyek egyben tokként és állványként is funkcionálhatnak. Némely tablethez csatlakoztatható egér is, ennek kompatibilitási listáját érdemes ellenőrizni az adott készülék leírásában. Vásárolhat tabletekhez való dokkolót (töltőállványt), továbbá érdemes lehet még megemlíteni a tabletekhez való kijelzővédő fóliákat.

Vásárlás: Nillkin Huawei Mate Pad T8, kijelzővédő üveg Nillkin 0.3mm H+ Tablet kijelzővédő fólia árak összehasonlítása, Huawei Mate Pad T 8 kijelzővédő üveg Nillkin 0 3 mm H boltok

3 mm Magasság 253. 8 mm Vastagság 7. 3 mm Tömeg 485 g További tulajdonságok Beépített hangszóró Van Beépített mikrofon Van Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Gyártó: Huawei Modell: MatePad 11 128GB 6GB 53012FCW Leírás: Hozd ki magadból a legtöbbet Élvezd a HUAWEI MatePad 11 kényelmét egy újra tervezett asztallal. Használd az összes alkalmazást az érintőképernyővel és az egérrel a nagyobb hatékonyságért. Tekintsd meg a képernyő alján megjelenő, gyakran és nemrégiben használt alkalmazásokat, vidd az egeret az alkalmazásikonok felé, hogy az egyes alkalmazásablakokat megtekinthesd anélkül, hogy meg kellene nyitnod őket. Szabd testre képességeidet Az App Sokszorozó hozzáadja az új Window Lock funkciót, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazon az alkalmazáson belül két feladattal dolgozzon, amíg a Multi-Window8 segítségével akár 4 alkalmazást is megnyithatsz egyetlen képernyőn - beszélgethetsz kollégáiddal, miközben ellenőrzöd az e-maileket, illetve jegyzeteket készíthetsz, miközben részt veszel konferenciahívásokban, ezzel testreszabva a munkádat és az életedet.

huawei tabletek árukereső laptop

Laptop

Rajzold meg a siker felé vezető utat Fejleszd át inspirációdat a HUAWEI M-Pen Toll (2. generáció) segítségével. 4096 nyomásérzékenységi és dőlésérzékenységi szinttel szinte észrevehetetlen 2 ms késleltetéssel rögzíti minden mozdulatod. Jegyzeteket készíthetsz, válaszolhatsz az üzenetekre és tökéletesen kialakított diagramokat készíthet, mindezt könnyedén, pontosan és azonnal. Nézd a nagyobb képet Fedezz fel egy új vizuális élményt a HUAWEI MatePad 11-gyel, amelyet másodlagos képernyőként összeköthetsz a laptopoddal. Dolgozz egyszerre két projekten és egyszerűen húzd át a fájlokat a képernyők között. Alternatív megoldásként tükrözd a laptop képernyőjét a HUAWEI MatePad-re, és a HUAWEI M-Pen Toll segítségével teljes kreatív irányítást kaphatsz a tervezési projektek felett. Játék professzionálisan A HUAWEI MatePad 11 120 Hz-es képfrissítéssel kínál1 a gördülékenyebb vizuális élmény érdekében böngészés, játékok és filmek nézése közben. A DCI-P3 színskálája gazdagabbá és élénkebbé teszi a színes kijelzőt a videó megtekintése közben.

Nillkin Huawei Mate Pad T8, kijelzővédő üveg Nillkin 0. 3mm H+ Mobiltelefon tartozékok széles kínálata kedvező áron Termékleírás Terméktípus Üvegek tabletre Modell Mate Pad T8 Az üveg kialakítása Áttetsző Az üveg típusa a kijelzőre Alkalmas Huaweihez Márka Nillkin Márkás tartozékok Nillkin Hibát talált a leírásban vagy az adatlapon? Jelezze nekünk! Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak. Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Huawei Nova Y70, Dual SIM, Fehér | Mobiltelefon készülék

Ezt keresi? Legnépszerűbb keresések - tablet Tablet újdonságok a

Műszaki adatok: Processzor Processzor gyártó: Qualcomm Processzor model: Snapdragon™ 865 Processzormagok száma: 8 Frekvencia: 2. 84 GHz, 2. 4 GHz, 1. 8 GHz Processzor gyártási technológia: 7 nm Videókártya márka: Adreno 650 587 MHz Képernyő Kijelző technológia: IPS Kijelző átmérő: 10. 95 inch Felbontás: 2560 x 1600 Színek száma: 16. 7 M Memória Memória kapacitás: 6 GB Tárolás Tárolókapacitás: 128 GB Slot memória típusa: Micro SD Slot memória maximális kapacitás: 1 TB Csatlakozás Bluetooth verzió: 5. 1 Wireless: IEEE 802. 11a/b/g/n/ac/ax Tápegység Cserélhető akkumulátor: Nem Akkumulátor kapacitása: 7250 mAh Akkumulátor élettartam: 12 h Multimédia Kamera felbontás: 13 Mpx Másodlagos kamera felbontás: 8 Mpx Video lejátszás: Mp4, 3GP Audió lejátszás: MP3, FLAC, AAC, 3GP, OGG, midi Kép: BMP, JPG, GIF, PNG Így is ismerheti: MatePad 11 128 GB 6 GB 53012 FCW, MatePad11128GB6GB53012FCW, MatePad 11 128GB 6GB 53012 FCW Galéria

Vásárlás: Huawei Tablet árak összehasonlítása - Operációs rendszer: Android

  • Vásárlás: Huawei MediaPad T3 7.0 Üveg Képernyõvédõ Fólia 0.33mm XPRO Tablet kijelzővédő fólia árak összehasonlítása, MediaPad T 3 7 0 Üveg Képernyõvédõ Fólia 0 33 mm XPRO boltok
  • Vásárlás: Huawei Tablet árak összehasonlítása - Operációs rendszer: Android, GPS
  • Vásárlás: Huawei Tablet árak összehasonlítása - RAM mérete: 4 GB
  • Vásárlás: Huawei Tablet árak összehasonlítása - Operációs rendszer: Android
  • Huawei tablet vásárlás, Huawei tablet árak | Be-Va Chip
  • ORIGO CÍMKÉK - AK26
  • DEX Palya Beával, Rácz Gergővel, Müller Péter Sziámival és Hajós Andrással | Koncert.hu
  • Fájdalom és dicsőség (2019) | Filmlexikon.hu
Iratkozzon fel hírlevelünkre! Megtisztelő bizalmát 1 db 500 ft értékű kuponnal háláljuk meg, amit a következő rendelésnél bármely termék vásárlásánál felhasználhat. Kapcsolat Be-Va Chip Kft. 1214 Budapest, Festő u. 31 Email: Mobil: +36 30 728 34 62 Hívható: 9:30 és 17 óra között A weboldalon feltüntetett adatok kizárólag tájékoztató jellegűek, nem minősülnek ajánlattételnek. Az ár és szállítási idő változás jogát fenntartjuk! A termékeknél megjelenített képek csak illusztrációk, a valóságtól eltérhetnek. Az oldalon lévő esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk. Eltérés esetén a gyártó által megadott paraméterek érvényesek! Bruttó árainkat 27% ÁFÁ-val számoljuk! *14 nap pénz visszafizetési garancia, csak a fogyasztókra vonatkozik részletek az ÁSZF -ben!
sarti-árak-2018

2 Generációs Ház Eladó, 2024