Kerámia Bevonat Spray Autóra

Ahhoz azonban, hogy erre minél tovább képesek legyenek, a kerámia bevonatoknak is szükségük van karbantartásra, vagy extra védelemre. Az extra védelemmel biztosak lehetünk abban, hogy kerámia bevonatunk hosszú éveken át a lehető legjobban fog teljesíteni. Játszi könnyedséggel fogjuk tudni lemosni, karbantartani autónkat. EXO Ultra Tartós Vízlepergető Bevonat Extrém vízlepergető képesség Karc, - és vegyszerállóság Extrém fényesség Nagyon könnyű karbantartás Kb. 18-24 hónap élettartam C2 Folyékony Kristály kerámia gyorsbevonat Egyszerű telepítés Erős vízlepergető, kosztaszító képesség Fényezésen, műanyagon, felniken is használható Több réteggel növelhető teljesítménye Kb. 6 hónap élettartam Easy Coat kerámia gyorsbevonat Extrém gyors telepítés minden felületre (locsolócsővel) Fényezésen, műanyagon, felniken, és üvegen is hatásos Kb. 3 hónap élettartam Quick Detailer kerámia tartalmú gyorstisztító Könnyű szennyeződések eltávolítására Vízlepergető, kosztaszító képesség Gyakran felmerülő kérdés, hogy hogyan ápoljuk a kerámia bevonattal kezelt autókat.

  1. Kerámia bevonat spray aurora de
  2. Kerámia bevonat spray aurora illinois
  3. Homoki Kft. - Kerámia bevonat
  4. Kerámia bevonat spray aurora red
  5. Autora desse
  6. Kerámia bevonat spray aurora missouri

Kerámia bevonat spray aurora de

A piacon fellelhető számtalan termék között könnyedén elvész az ember, hogy mit, és hogyan is kellene használni. Arról nem is beszélve, hogy lehet hogy többet ártunk vele, mint segítünk. Mi kifejezetten azt a célt szem előtt tartva fejlesztettük ki, és fejlesztjük tovább ápoló és tisztító termékeinket, hogy ne tehessenek kárt a kerámia bevonatokban. Mélytisztító samponunk, a Gwash pl. nem tartalmaz semmi olyan hozzáadott anyagot amik extra védelmet, és csillogást ígérnek, ellenben néhány a piacon fellelhető samponnal. Ezek az adalékok károsíthatják a telepített kerámia bevonatokat, ezért nem javasoljuk ezek használatát. A Gwash-hoz hasonlóan szinte az összes tisztítószerünk, pl. röprozsda eltávolítónk, és a bogároldónk sem károsítja a kerámia bevonatokat, waxokat. Magasabb fokú védelmet szeretne? Ha erősebb védelmet szeretne, akár kőfelverődés, karcolások és hasonló sérülésekkel szemben, ajánljuk LLumar karosszériavédő fólia alkalmazását, majd Gtechniq HALO bevonattal történő ellátását a felsorolt tulajdonságok elérése érdekében.

Kerámia bevonat spray aurora illinois

  • Kerámia bevonat spray aurora mo
  • Kerámia bevonat spray autóra autora desse
  • Higany hatása a szervezetre
  • Kerámia bevonat spray aurora blue
  • Kerámia bevonat spray aurora borealis
  • Gtechniq Kerámia Bevonatok - Gtechniq
  • Exatlon Hungary 3 Évad 41 Adás Teljes
  • Erzsébet panzió csesznek

Homoki Kft. - Kerámia bevonat

Ez kicsit olyan, mintha az egyébként is pajzsként funkcionáló kerámia bevonatra fújnánk még egy kis plusz erősítést. Méghozzá spray formájában. Miként segíthet tartóssá tenni a fényezés szépségét a Gyeon Cure spray bevonat? A Gyeon Cure nem más, mint egy praktikus spray bevonat. Pontosan abból a célból találták és fejlesztették ki, hogy kellő hatékonysággal védje és óvja az autó külsejét. Egyszerűen csak ráfújjuk a védőrétegre, és máris plusz erősítést kapott maga a felület. Méghozzá nem akármilyen ragyogást és csillogást kölcsönözve így az autónak. Nem beszélve arról, hogy a Gyeon Cure még víztaszító tulajdonsággal is rendelkezik. Tehát amikor komoly csapadék zúdul az autóra, a csapadék sokkal könnyebben és gyorsabban pereg le magáról a felületről. Mutatjuk, mennyire egyszerű alkalmazni a Gyeon Cure spray bevonatot Tényleg nem egy bonyolult dolog az autó felületére juttatni a Gyeon Cure készítményét. Könnyen kezelhető spray formátumról van ugyanis szó, ami eleve sokat elárul az alkalmazás egyszerű mivoltáról.

Kerámia bevonat spray aurora red

Ezek után a fényezés állapotától függően több lépéses polírozással szüntetjük meg a felületi karcokat, amit egy végső ékszeresítő polírozás követ. Nagyon fontos hogy az összes felületi hibát el kell távolítani, hogy a lehető legnagyobb csillogást érjük el – így körülbelül a karcok 97%-át lehet biztonságosan eltávolítani. Miután a felület hibamentes, a kerámia bevonat a felületre kerül, ami alkalmazható műanyag, króm és alumínium részekre is. Milyen felületekre vihető fel a kerámia bevonat: fényezett felületek lámpák keréktárcsák kemény műanyag króm és alumínium A szélvédőket és oldalüvegeket pedig speciális kifejezetten üvegre felületre készített kerámia bevonattal látjuk majd el ami hozzávetőlegesen 2 év vagy 80. 000 lapáttörlést követően fog csak elkopni. Irányárak és csomagok: 1. kategória S méretű járművek (Pl. : Smart, Mini Cooper) 2. kategória M méretű járművek (Pl. : VW Passat) 3. kategória L méretű járművek (Pl. : BMW X6, Audi A8L) Említésre méltó gyártók melyek termékeit alkalmazzuk: (Kamikaze Collection, Lotus Cleaning, Angelwax, Chemical Guys, Gyeon, Shiny Garage stb. )

Autora desse

Extra Védelem Elektromos Autóknak Termékeink kiváló védelmet nyújtanak az elektromos autók számára is. A bevonat kiváló minőségű belső és külső védelmet biztosít. FAQ's Mi az a 10H Nano bevonat? Az ONYXcoating rendelkezik a legjobb 10H és 9H autóbevonattal a világon. Míg a versenytársak azt állítják, hogy nincs keményebb bevonat, mint a 9H, kifejlesztettünk egy új terméket, amely hosszú távú védelmet garantál. A kerámiabevonat folyékony Nano polimer, amelyet az autó felületére visznek fel, és számos olyan tulajdonsággal rendelkezik, amelyek védik a felületet, amelyre felviszik. Az ONYX -nál mindig egy lépéssel előrébb járunk, és ezt a technológiát használtuk, és az első 10H keménységgel elegyítettük, hogy ONYX 10H -t kapjunk. Hogyan védi meg az autómat egy életen át? A megfelelő festékvédelem kiválasztása segít abban, hogy az autó hosszú ideig jól nézzen ki. Az ONYX termékek a legújabb technológiákkal rendelkeznek, amelyek hosszabb ideig meghosszabbítják az autó tökéletes megjelenését.

Kerámia bevonat spray aurora missouri

Csomagok A legjobb termékeink csomagba összeállítva, teljeskörű megoldás. Segédeszközök Számos prémium kiegészítő, mikroszálas kendő, hogy a váz karcmentes maradjon. A Gtechniq története Miért válasszuk a Gtechniq-et? Gtechniq kerámia bevonatok Partnerek & Üzletek Akkreditált Partner Program Jelentkezés viszonteladónak Elérhetőségeink A Gtechniq kerámia bevonat egy folyékony polimer, ami a jármű karosszériájára kerül felhordásra. A bevonat kémiai kötést létesít a jármű gyári fényezésével és így egy extra védőréteget formál. A kerámia bevonatok általánosságban nem váltják ki a karosszériavédő fólia (PPF) használatát, ami erősebb behatások esetén (kavicsok, karcolások, stb. ) magasabb védelmet nyújt a járműnek. A Gtechniq kerámia bevonat fényezéssel létesített kémiai kötésének köszönhetően időtálló bevonatot képez, így nem szükséges a néhány havonta történő újbóli felhordás. Röviden, a Gtechniq kerámia bevonat további védelmet nyújt a jármű külsejének és segít az eredeti megjelenésének megtartásában hosszabb távon, úgy, hogy a külső felület ápolására és tisztítására ritkábban van szükség, mint normál esetben.

kerámia bevonat spray autoradios
7-5-tonnás-teherautó-eladó

2 Generációs Ház Eladó, 2024