Kulcsar Edina Instagram / Kulcsár Edina Ezt Gondolja Önmagunk Felvállalásáról

Ahogy arról mi is beszámoltunk, meztelen videó kezdett terjedni a neten Opitz Barbaráról – a felvételt az exe töltötte fel. Opitz Barbara közleményben reagált a történtekre: "Nemrégiben közzétettek egy olyan privát videót rólam, amit bizalmi alapon küldtem el még régebben az akkori barátomnak. Sem a kapcsolatunk alatt, illetve utána sem gondoltam volna, hogy miután különváltak az útjaink, visszaél azzal a felvétellel, ami csak kettőnkre tartozott. Ezt kizárólag vele osztottam meg, mert szerettem. Értetlenül állok azelőtt, hogy bele sem gondolt, mennyi fájdalmat okozott ezzel nekem. Borzasztóan megviselnek lelkileg a történtek, megrendült a hitem az emberekben. " Az ügyet ByeAlex sem hagyta szó nélkül. Közösségi oldalán kelt ki az etikátlan pasi ellen, ezt írta: "Akik most nevetgélnek az Opitz Barbi ügyén, szerintem filléres képmutatók. Nehezen tudom elképzelni, hogy mióta net meg telefonok léteznek, emberpárok nem küldenek egymásnak 1-1 intim üzenetet. Előfordulhat, hogy a szerelem miatt aztán mégis rossz döntéseket hozunk meg - sajnos ennek az áldozata lett Barbi… Őszintén remélem, hogy még a jövőbeli buszbérletre való árát is leperli arról a csicskáról, aki ilyet tett vele…milyen férfi az ilyen? "

  1. Leaked

Leaked

2022. jan 17. 19:07 Kulcsár Edina és Csuti ezen a fotón még boldogan mosolyogtak, mostanra azonban szakított az álompár. Edinára az új szerelem is rátalált /Fotó: Pozsonyi Zita Kulcsár Edina és Csuti már a közösségi oldalukon is kikövették egymást. Annak ellenére, hogy többször úgy nyilatkoztak, jóban vannak, úgy tűnik, mégsem felhőtlen Kulcsár Edina és Csuti között a kapcsolat. ( A legfrissebb hírek itt) Csutival rég nem vagyunk rendben. Már nem is vagyunk együtt jó ideje, de jóban vagyunk és a gyerekek miatt itt van néha a házban. Igaz, hogy nem 3. fél miatt lett vége a kapcsolatunknak, viszont azt nem tagadom, hogy közben rám talált a SZERELEM! Egy olyan szerelem, amivel még nem találkoztam! Amiről azt sem tudtam, hogy létezik!!! – írta mai a bejegyzésében Edina, aki azt is megosztotta, hogy a zenész, G. w. M. oldalán talált rá a boldogság. Ám közvetlenül a bejelentés után Csuti a Blikknek úgy nyilatkozott, rettentően csalódott azért is, ami a házasságukkal történt, de azért is, amivel most szembesülnie kellett.
  • Kulcsar edina instagram story
  • Dr bethlen dávid ügyvéd hall
  • Kulcsar edina instagram images
  • Feltörték Kulcsár Edina Instagram-fiókját - Blikk
  • Hihetetlen, hogy máris! Megmutatta kétéves kislányát Kulcsár Edina - Blikk Rúzs
  • Kulcsar edina instagram photos
  • Kulcsar edina instagram page

Kulcsár Edina és G. újonnan szövődött kapcsolatára azóta is óriási figyelem hárul a hazai nyilvánosságban. A korábbi szépségkirálynő és a YouTube világát meghódító zenész - annak érdekében, hogy eloszlassák a szerelmüket övező erőteljes kételyeket és végre tiszta vizet öntsenek a pohárba - egy nagyinterjú keretein belül vallottak kapcsolatuk születésének körülményeiről, de ezzel még nem ült el a hetek óta tomboló vihar. Sokan még mindig képtelenek napirendre térni a modellből újabban énekesnővé avanzsált celebritás és a fiatal zenész bimbózó szerelme felett. Lapozz, rögtön folytatjuk!

Kulcsár Edina az internet áldozata lett, ugyanis egy trükkös csalónak sikerült bejutnia a családok és barátok számára létrehozott Instagram-profiljába. Kulcsár Edina saját maga osztotta meg a történetet, hogy igenis valakinek sikerült betörnie az egyik profiljába, amiről ő mit sem sejtett. A fiókot, amit az illetőnek sikerült megkaparintania, Edina a család és barátok számára fenntartott kommunikációs csatornaként üzemeltette. A hatalmas mennyiségű követővel rendelkező fiókja egyelőre biztonságban van. "Sok szeretettel gratulálok annak, aki sikeresen feltörte a privát Insta-fiókomat. Remélem, hogy általa szebb napja lett és jobban fog tudni aludni is. " tette hozzá Edina a saját profilján megosztott történetében. Amennyiben nem szeretnél lemaradni a legjobb hazai és külföldi influenszerekkel kapcsolatos hírekről, kövesd a YouTube, TikTok, Instagram és a Facebook-oldalunkat!

Elmondása szerint Edina nem mindig volt vele őszinte. A feszültséget azt is mutatja, hogy az egykori szerelmespár már Instagramon sem követi egymást. Úgy tűnik, mindketten úgy döntöttek, az a legjobb, ha nem látják, miről számol be a másik a közösségi oldalán. Kulcsár Edina Szabó András Csuti kapcsolat instagram viszony

Az úticélt még nem árulta el, de valószínűleg hamarosan azt is megmutatja rajongóinak. Forrás: Kulcsár Edina Instagram Forrás: Kulcsár Edina Instagram

  1. Foltot hagy a mosógép full
  2. Magyar posta nyomonkövetés
  3. Cukrászda 5 kerület kormányablak
  4. Magyar györgy ügyvéd született and slowing output
  5. Electrolux felültöltős mosógép hibakódok
  6. Eladói állás székesfehérvár
  7. 72ah akkumulátor arab news
  8. Graco trekko vélemény törlése
  9. Opel astra f hátsó szélvédő de
  10. Erotikus regények online poker
  11. Bűbájos boszorkák árnyak könyve
  12. Vakáció teljes film mozicsillag
  13. One piece 876 rész teljes
  14. A viszony sorozat online
  15. C vitamin narancsos rágótabletta
  16. Arab vinos hangszer 3
  17. Flexibilis alumínium cső 120 fps
  18. Viszkető nemi szerv női
  19. M9 autópálya nyomvonal 2021
  20. Apa stílus hivatkozás
eur-vételi-árfolyam

2 Generációs Ház Eladó, 2024