Pasztell Gél Lakk

Alap-és fedőrétegként a Classic 100 Base/Top Gel -t ajánljuk. Körömerősítés esetén alapnak használd a BIO Gel -t vagy a rugalmas Gummy Base Gel -t, esetleg az üvegszálas Fiber Base Gel -t! Fedőlakknak a rugalmas EO Top Gel fényzselénk a tökéletes választás. A legfényesebb eredmény érdekében fixáláshoz Cleanser fixáló folyadékot használj! Kötésidő: UV lámpában 2 perc; LED lámpában 1 perc Csomagban olcsóbb! Youtube videók Vélemények Erről a termékről még nem érkezett értékelés. Akik ezt a terméket megvették, ezt is kosárba tették:
  1. Leszedése
  2. Műkörmös képek - Karsai Barbara - Pasztell - Gél Lakk
  3. Szett
  4. Pasztell
  5. Minták
  6. Szettek

Leszedése

pasztell gél lake city

Műkörmös képek - Karsai Barbara - Pasztell - Gél Lakk

  1. Pasztell Gél Lakk Kollekció - Celeb Nails
  2. Pasztell gél lakk körmök
  3. Saunier duval kazán ár county

Szett

Leírás és Paraméterek A Premium (Egyiptomi pasztell "044") gél lakk segítségével gyorsan készíthetsz tartósan színes gél lakkozást. Jellemzői: - könnyen felkenhető, mint egy hagyományos körömlakk - kiválóan pigmentált, így tökéletes fedést biztosít (két vékony rétegben) - gyors kötési idejű (2, 5- 3 perc UV lámpában, 1 perc LED lámpában), UV és LED lámpában is megköt - rugalmas felület kötés után - lapított ecsettel ellátott, elegáns üvegben - 3-4 hétig tartós - leoldható. Alá és fölé Classic Premium Clear Gél lakkot (base coat és top coat, mely fixálást igényel), vagy 2 in 1 No Fix Gél lakk Cleart (fixálásmentes, leoldható fedőlakk) ajánlunk. Utóbbit alap rétegként használva érdemes bufferrel mattítani, majd arra felvinni a színt. Vélemények Gyonyoru szin es a lakk minosege is kivalo! Gulyásné Csiszár Gizella | Nagyon gyorsan megérkezett, azt kaptam amit rendeltem! Nagyon elégedett vagyok! Csak ajánlani tudom, mindenkinek! Gyönyörű szép a színe. Melinda Salamon Igazolt vásárlás Nagyon jó termék!

Pasztell

pasztell gél lakk leszedése

Minták

Szettek

CRYSTALAC (GÉL LAKK) ISMERTETŐ Komoly kutató-fejlesztő munka eredménye a jövő színes hibrid anyaga, a CrystaLac, amely a színes zselék tartósságát nyújtja a lakkozás könnyedségével. Használd saját körömre lakk helyett, körömerősítő bevonatként. A CrystaLac 100%-ban szárazra köt; nincs sérülés, karcolódás, mint a hagyományos lakkoknál. Műkörömre pedig zseléként is használhatod. A Crystal Nails CrystaLac fejlesztése az új PolyHibrid gyártási technológiának köszönhetően tartósabb (3-4 hét) és sokkal nagyobb fedőképességű. Színei megemelt pigment-tartalommal bírnak, így legtöbbjük egy rétegben is jól fed. Az új anyagtípus előnye még, hogy lakk-tartalma miatt lágyan, finoman terül; zselé-tartalma miatt viszont 3 perc kötés után teljesen kemény, így a vendégnek nem kelle rá úgy vigyáznia, mint a lakkra. A Crystal Nails közel 250 CrystaLac színe dupla fényvédelemmel ellátott, ezüstözött lakkos-üvegbe került - a 4ml-es CrystaLac-ok ráadásul új, hosszabb kupakot kaptak, így fogásuk még kényelmesebb.

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom

pasztell gél lakk kezdő szett
kerekes-károly-a-kereszt

2 Generációs Ház Eladó, 2024