A Kijelölt Túlélő: Nincs BűnÖSebb ÉLvezet A TÉVÉBen AmerikÁRÓL | Magyar Narancs

Nem vájkáltak az életében, csak annyira, amennyire szükség volt rá, na meg amúgy sem ő volt a főszereplő. A politikai része pedig azt hiszem, azért nem volt unalmas, mert itt volt Park Moo Jin, aki bizony nem az általában ismert korrupt és hazug politikai közszereplő. Hát ha valami megszínezte ezt a cselekményt, az egyértelműen az ő jelleme volt. Jó volt látni egy ilyen szereplőt, mégis emiatt sokkal idealisztikusabb az összképem a sorozatról. Természetesen neki is voltak mellényúlásai, hiszen nem egy tapasztalt köztisztviselő, azért ült a kabinetben, mert érdeklődési köre kizárólag a környezet- és természetvédelem, ehhez ért. (A jelensége egyébként elég reális képet ad arról, hogy a mai politikai világban, nemzetközi szinten is, a környezetvédelem hol áll a hierarchikus rendszerben. Itt is ő a jelentéktelenebb. ) Viszont nagyon értékelendő benne, hogy nem nagyképűsködik, tisztában van a képességeivel és kész a titkáraira, tanácsadóira hagyatkozni bizonyos témában, sőt kikéri a véleményüket és nem veszi őket semmibe, még akkor sem, ha egy adott kérdéskörben nem ért velük egyet.

A kijelölt túlélő - III/1. rész: A rendszer hibás - ISzDb

– részről részre visszatért, ugyanis az alkotók rendszeresen sarokba írták magukat. A folyamatos színvonalesést leginkább az átvezető szálak jelezték: minden összeesküvés mögött rejlett egy még nagyobb összeesküvés; a főgonosz kinyírása után pedig rendszeresen kiderült, hogy ő is csak egy apró alkotóelem volt egy NAGY, még gonoszabb tervben. A titkosszolgálati Hannah Wells-sztorik (őt Maggie Q alakítja, aki egy egész karriert épített fel hasonló figurákra) már a kezdetektől rettenetesen erőltetettek voltak és úgy festettek, mintha azokból a történetekből állították volna össze, amelyeket a 24 és a hasonszőrű krimik írói az első körben dobtak ki a kukába. A Kijelölt túlélő legnagyobb erőssége ugyanis egyértelműen Kiefer Sutherland és az ő elnöki figuája. A színészt elsősorban még mindig Jack Bauerként ismerik a nézők, Tom Kirkmanként azonban legalább olyan meggyőző, mint amikor terroristák baját igyekszik ellátni: ő a megtestesült jó, a független elnök, aki akkor is őszinte és szálegyenes marad, ha a világ épp összeomlik körülötte Márpedig a sorozatban gyakorlatilag ez történik: részről részre válogatott borzalmakkal kell szembesülnie az oroszokkal és koreaiakkal való, atomháború-közeli diplomáciai vitáktól kezdve a népirtásokon át a bioterroristákig.

  1. Molnár Csilla Meteorológus
  2. Nincs bűnösebb élvezet a tévében Amerikáról | Magyar Narancs
  3. A kijelölt túlélő film youtube
  4. A kijelölt túlélő - I/1. rész: A hatalom árnyékában - ISzDb
  5. A kijelölt túlélő · Film · Snitt
  6. A kijelölt túlélő szereplői
  7. Lépésálló hungarocell 2cv.com
  8. Délelőtti videó 4.: A kijelölt túlélő 2. évad - Sorozatjunkie
  9. Condyloma Mennyi Idő Alatt Múlik El

Szereplők

- a moderálást kétségbe vonó kommenteket rögtön töröljük, hogy ne OFF-os párbeszédbe torkolljon a kibeszélés - levélben vagy a reggeli híreknél nagyon szívesen válaszolunk bármire. - ha nem jelenik meg a kommented, várj türelemmel, mert elég gyakran nézzük a spamszűrőt, vagy a szokott módon (a reggeli híreknél, illetve levélben) jelezd és aktiváljuk a hozzászólást. - feliratot és letöltési linket ne kérj - vannak ilyesmire szakosodott oldalak. Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz

Online

FANSHOP A kijelölt túlélő Egy alacsony szintű kabineti tag az Egyesült Államok elnökének székében találja magát, miután egy szörnyű támadás során összes vetélytársa életét veszti. ( hp) Fent-lent Első évad teli találat, 5 csillag, második már óriási romlás minden téren, koncepció és realitás zéró. Harmadikról csak véleményeket osztottak meg velem... teljes összeomlás. Ennek a filmnek már a címe megér egy csillagot. Az ember azt gondolná, hogy ez csak egy fiktív dolog, pedig nem az. Utána lehet nézni a névsornak is. Utálom a politikát, ezért kicsit féltem egy kicsit a filmtől, de kellemeset csalódtam. Sutherland ed... több» Újra szembejött velem ez a sorozat, úgyhogy nincs mit tenni, "kénytelen" leszek ledarálni megint. Mivel 24 rajongó vagyok, nem volt kérdés, hogy ezt is megnézem. És igen, elégedetten nyugtáztam, hogy Kiefer Sutherland még mindig függősséget okoz nálam. Egyetlen problémája van csak ennek a filmnek. : túl kevés van belőle. nagyon sokat vártam tőle, de még azt is túlszárnyalta ez a sorozat, ez lesz a következő függőségem.

1 évad

9/11 után azonban ezt a jelképes szerepet is elkezdték komolyan venni: szabadprogram helyett immár egy szigorúan titkos helyre szállítják a jelölteket, ahol szigorú őrizet alatt állnak. 2010-ben, Obama alatt két kijelölt túlélőt is kineveztek: Hillary Clinton külügyminiszter a State of the Union alatt épp külföldön tartózkodott, így ő volt az egyik – de mivel az ő tartózkodási helye ismert volt, Shaun Donovant is kijelölték, aki szintén lakásügyekért és városfejlesztésért felelős államtitkár volt. Idén a kijelölt túlélő David Bernhardt belügyminiszter volt. Sok-sok epizód – a színvonal rovására Az alapötlet tehát kiváló, azonban szemmel láthatóan körülbelül az első évad feléig – tehát egy mai, a streamingeken bevett sorozathosszig tartott ki. A Kijelölt túlélő egy hagyományos csatornától, az ABC-től kapott megrendelés, mely a három nagy amerikai tévéadó (a másik kettő a CBS és az NBC) közül talán a leginkább mainstream: jellemzően családbarát komédiák (A Goldberg család; A semmi közepén) és hagyományosan nagyot menő kórházi sorozatok (A Grace klinika, A jó doktor) "szülőhazája".

A remake-ek, adaptációk, előzmény- és spin-off műsorok korában kevés az olyan eredeti sztorijú sorozat, mint amilyen a Kijelölt túlélő volt 2016-ban. Eszerint az elnöki évértékelő beszéd, vagyis a State of the Union során a teljes kabinet életét veszti egy terrortámadás következtében. Egyedül Tom Kirkman, az Egyesült Államok lakásügyi és városfejlesztési titkára – vagyis a kormányzat egyik legalacsonyabb rangú tagja – nem tartózkodik a Capitoliumban, ő ugyanis az úgynevezett kijelölt túlélő: azért nem vesz részt az eseményen, hogy ha ott bármi, hasonló probléma történne, ne maradjon az ország vezető nélkül. Hasonló tragédiára a történelem során még nem volt példa, ám a kijelölt túlélő egy nagyon is létező intézmény: a 60-as évek óta van gyakorlatban, az első ilyen, Samuel R. Pierce Jr. pedig ugyancsak Reagan elnök lakásügyekért és városfejlesztésért felelős kormányzati tagja volt. A Business Insider cikke szerint a kijelölt túlélők azon túl, hogy a Capitoliumtól távol tartózkodnak az esemény során, meglehetősen átlagos dolgokkal múlatják az időt: pizzát rendelnek, a gyerekükkel játszanak, vagy épp meccset néznek.

A kijelölt túlélő - I/1. rész: A hatalom árnyékában - ISzDb

2016-ban mutatták be az Amerikai Egyesült Államokban a Kiefer Sutherland főszereplésével készült politikai thriller, a Designated Survivor első évadát. A történet főhőse Tom Kirkman, egy jelentéktelen politikus, az amerikai kormány városfejlesztési és lakásügyi minisztere, aki olyan helyzetbe kerül, amelyre esélye sem volt felkészülni. Merényletet követnek el az Egyesült Államok ellen, a támadásban pedig az ország elnöke és minden vezető politikus életét veszti. Kirkman, mint kijelölt túlélő marad egyedül életben, és azonnal be kell ülnie az elnöki székbe. A sorozat március 12-én este debütált a magyar AXN-en A kijelölt túlélő címmel, és jelenleg is minden kedd este látható a csatornán. A 24 című kultikus akciósorozatból is ismert Kiefer Sutherland szinkronhangja Selmeczi Roland, Kőszegi Ákos és Szabó Sipos Barnabás után ezúttal Csankó Zoltán lett, aki a Pompeji című film két magyar változatában is kölcsönözte már a hangját a színésznek. A sorozat szinkronrendezője Dezsőffy Rajz Katalin.

Kiefer Sutherland a szokásos fantasztikus teljesítményt nyújtja, a 24 óta ez a legjobb szerepe Igen, ajánlom. Nem top, de minőségi. Akció is van benne, meg nyomozós rész is... A politikai részek nem unalmasak. Az utolsó két véleményt olvasva én nyilván naiv vagyok meg igénytelen, de nekem tetszett. A valósághoz tényleg nem lehet sok köze, de fordulatos, érdekfeszítő és szórakoztató sorozat, mind politikai, magánéleti és bűnügyi vonalon. Mese, de jó mese, kikapcsolódni vágyóknak. Az amcsik már megint a maguk faszát szopják fényesre! Giccsparádé!

Hát ez kiderült már az elsőben, nem mondom. Összességében egy nagyon furcsa és egyáltalán nem bensőséges házasságnak tűnt, kissé hideg volt köztük a kapcsolat, ennek ellenére viszont egyértelmű, hogy törődtek egymással. A másik mínuszt nem teljesen biztosan vontam le, nehéz hova tennem a végét is. Tényleg van esélye egy ilyen korrektül játszó és jóindulatú politikusnak? Egy olyan embernek, aki nem esik át a hatalomvágy túloldalára? Túlon túl ideális, sajnos, azt gondolom. Borzalmas esemény, amit boncol ez a sorozat és egyáltalán nem támogatom, félreértés ne essék, viszont abszolút meg tudtam érteni a "gonosz" érzéseit és motivációját. Nem akarok általánosítani, de nagyon sok esetben az ember nem elég hálás a dolgaiért, erre pedig jó esetben rájön, ha már elveszítette, rosszabb esetben pedig észre sem veszi magát.

rubik-bábel-torony