H9 Led Izzó, Amio Led Izzók H8 / H9 / H11 Cx Sorozathoz — Centralcar.Hu

11 311, 02 Ft ÁFA nélkül 14 365 Ft ÁFA-val

H9B izzó - Autó izzó

Az esetleges hibákért, elírásokért az Árukereső nem felel.

Utánvétel, tehát amikor átveszed a csomagot akkor fizeted ki. A futároknál lehet kártyával és kézpéznben is fizetni. Foxpost automatánál csak bankkártyával lehet fizetni. Online bankkártyás fizetés re is van lehetősés Barion és Paylike fizetőkapun keresztül. Mindkét lehetőség maximális biztonságot nyújt, ezért is választottuk ezt a két céget. Banki átutalás, ebben az esetben egy bankszámlaszámra kell elutalni a rendelés értékét, és az összeg beérkezése után feladjuk a csomagot. Az átvételkor már nem kell fizetni, csak átvenni a csomagot

Christmas lights

  • Rs mondatok helyett al
  • H9 led izzó obi
  • AMiO LED izzók H8 / H9 / H11 CX sorozathoz — centralcar.hu

H9 izzó - Autó izzó

7 990 Ft Raktáron Vásárlás az Árukeresőn? Házhozszállítás: 1 150 Ft-tól Átvevőpont: 899 Ft-tól A termék eladója: H9 Led izzó párban - 1720Y Garancia További információk a Vásárlási Garanciáról Vásárlási Garancia H9 Led izzó párban - 1720Y Mi ez? 7 990 Ft + 990 Ft szállítási díj Termékleírás H9 Led szett 12V párban A led technológia fejlődésének köszönhetően már a főfények is kiválthatóak ledes lámpatestekkel A legújabb szériás M4 márkájú ledek kialakítása és fényereje felül múlja az eddigi ledeket. A hűtése a speciális ötvözetnek és hűtőbordáknak köszönhetően ventillátor nélkül is tökéletes A fényereje 8000 lumen, melyet teljes egészében hideg fehér fény ként ad […] Galéria Vélemények Kérdezz felelek Oldalainkon a partnereink által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, melyek esetlegesen tartalmazhatnak téves információkat. A képek csak tájékoztató jellegűek és tartalmazhatnak tartozékokat, amelyek nem szerepelnek az alapcsomagban. A termékinformációk (kép, leírás vagy ár) előzetes értesítés nélkül megváltozhatnak.

H9B izzók garanciával Időtálló, gyári fényminőségű H9B izzók hideg és/vagy meleg fénnyel, pénztárcabarát áron! Tudj meg többet kínálatunkról és add le a rendelésed könnyedén, pár perc alatt webáruházunk platformján! Gyors, korrekt fuvarozás Magyarország teljes területén.

Nincs időigényes módosítás a meglévő telepítésen vagy kockázatos átalakítás. Teljes specifikáció: Szín 6000K tökéletesen fehér LED-ek 4x7, 5W COB / készlet Feszültség [V] 6-18V Ház Alumíniumötvözet 6063 Teljesítményfelvétel [W] 30W Üzemi hőmérséklet [° C] ~ 60 ° C Zaj Nem zavarja a rádiót Fényáram [lm] 3000 lumen Legyen Ön az első, aki véleményt ír!

AMIO LED autó fényszóró izzó H8/H9/H11 6000K CX sorozat PRÉMIUM AMIO LED autó fényszóró izzó H8/H9/H11 6000K CX sorozat PRÉMIUM A világítástechnika rohamos fejlődésének eredménye, hogy az autógyártók legújabb modelljeiket már LED fényszóróval szerelik fel. Nemcsak, hogy jobban néz ki, de fényével kevésbé vakítja a szembejövőt, valamint irányított fényével Te is jobban látsz vele, mint egy normál fényszóróval. A led technológia fejlődésének köszönhetően már a főfények is kiválthatóak ledes lámpatestekkel Bővebben Részletek A termék leírása Bemutatjuk a legújabb HEADLIGHT CX sorozatú LED készleteket! A CX sorozatot nagyon vonzó ár, passzív hűtőrendszer, beépített átalakító, kis méret és kivételes megbízhatóság jellemzi. Változtassa meg utazását még ma a legújabb CX sorozat kiváló LED-es FÉNYSZERŰ teljesítményével. Ez a modern készlet 3000 lumenet biztosít, a COB LED-ek pedig kiváló láthatóságot és hosszú élettartamot biztosítanak. Mindez kellemes és fáradtságmentessé teszi vezetését. A készlet felszerelése ugyanolyan egyszerű, mint a szokásos halogén izzók cseréje.
new-trend-nova-szekrénysor

2 Generációs Ház Eladó, 2024