Újbudai Petőfi Sándor Általános Iskola: Újbudai Petőfi Sándor Általános Isola 2000

Név: Újbudai Petőfi Sándor Általános Iskola Cím: 1116 Budapest, Kiskőrös u. 1. Tel. /Fax: 208-4408 E-mail: titkarsag petofi. dbtk. hu OM azonosító: 034974 A fenntartó elérhetősége Dél-Budai Tankerületi Központ cím: 1116 Budapest, Fehérvári út 126-128. e-mail: delbuda tel. : +36 (1) 795-8245 Iskolapszichológus Szeremi Zsófia e-mail: Bemutatkozás Adatvédelmi felelősök és elérhetőségeik Megközelítés A Móricz Zsigmond körtértől: - 7-es busszal (leszállás a Nyírbátor utcánál) - 17-es, 41-es, 47-es, 48-as villamossal (leszállás az Albertfalva utcánál) A XXII. kerület felől: A 114-es, 213-as, 214-es busszal, illetve a 47-es, 41-es villamossal (az Albertfalva utcánál kell leszállni). Térkép Ha a kép fölé viszi a kurzort, az iskola közvetlen környékének térképe jelenik meg. Google térkép

Hírolvasó | www.albertfalva.edu.hu

-186 éves múlt, gazdag hagyományok -Gyermekközpontú iskola -Aktív tanulási módszerek -Differenciálás, tehetséggondozás beépülése az oktatási folyamatba -Kutatómunka, önálló ismeretszerzés fejlesztése (könyvtár, informatika és multimédiás tantermek) -Nyelvi kommunikációs alapkészségek kialakítása (emelt óraszám, csoportbontások, szakkörök) -Tehetség kibontakozásához szükséges személyiségfejlesztés Gyermek színjátszó – rendezői tanfolyam – Bősze Sándorné Újbudai Pedagógiai Intézet- Tehetségpont Tehetség Szárnyain projektben több pedagógus kolléga vett részt eredményesen. Részt vettek a tehetségazonosítás felkészítő képzésén, majd az ezt kövező tehetségazonosításban. Nevelőtestületünk szakmai képzettsége magas színvonalú, folyamatos továbbképzésekben részesülnek az oktatás és a nevelés valamennyi területén, melyek közül kiemelten fontos a tehetséggondozás.

  • Újbudai petőfi sándor általános isola di
  • Végre megérkezett a Meg Egy Cukorka második nagylemeze – MUSICDAILY
  • Újbudai Petőfi Sándor Általános Iskola | legjobbiskola.hu
  • Glamour napok 2019 tavasz kuponok tv
  • Enrico Étterem És Pizzéria
  • Újbudai petőfi sándor általános iskola tanárai
  • Jesse james meggyilkolása a tettes a gyáva robert ford focus
  • 1116 Újbudai Petőfi Sándor Általános Iskola - PontVelem Okos Program

Újbudai petőfi sándor általános isola 2000

Az esetleges hibákért, hiányosságokért az oldal üzemeltetője nem vállal felelősséget.

Óvodák, általános iskolák, középiskolák, felsőoktatás Az adatbázisban 3. 135 iskola található

Újbudai Petőfi Sándor Általános Iskola - Suli360

Dél-Budán, Albertfalva központi részén, a Fehérvári út és a Sáfrány utca között helyezkedik el, a Kondorosi úti uszoda szomszédságában. A környezet kertvárosi jellegű. Épületünk, felújított udvarunk, sportpályáink, tornacsarnokunk csendes zöldövezetben található. Könnyen megközelíthető a 18-as, 41-es és a 47-es villamossal, valamint a 7-es, 114-es, 213-as, 214-es autóbusszal. Pedagógiai programunkban meghatározott cél: a gyermekek természetes kíváncsiságának, aktivitá­sának megőrzése, az egyéni tehetség felismerése és a képességek széleskörű kibontakoztatása, a kritikai gondolkodás elsajátíttatása, a kommunikációs készség fejlesztése, az egészséges életmód elősegítése, a prevenció előtérbe helyezése, a tanulás tanítása. A mindennapokban jól használható tudás biztosítása, a helyes értékrend kialakítása. Nevelési-oktatási céljaink Igyekszünk felébreszteni az egész életen át tartó tanulás igényét és kialakítani az ehhez szükséges képességeket, valamint a kreatív tevékenység szükségességét, a kulturált, felelősségteljes magatartásmódot, hogy sokoldalúan művelt ember váljék tanulóinkból.

A tanuló igazolt és igazolatlan hiányzása együtt a tanév során nem haladhatja meg a törvény által előírt 250 órát. Amennyiben a tanuló ennél többet hiányzik, a nevelőtestület dönt, hogy a tanuló osztályt ismételjen, vagy osztályozóvizsgát tegyen. Ha a tanuló a szaktárgyi órák 30%-áról hiányzik, akkor a szaktanár dönti el, hogy a tanuló félévkor és év végén osztályzatot kap, vagy osztályozó vizsgát tesz. Albertfalva első iskolája 1828-ban kezdte meg a működését, az egytantermes épület a mai Albertfalvi Cérnázó helyén (1116 Bp., Fonyód u. 2. ) állt. Emlékét a gyár épületének falán tábla őrzi. Az iskola az 1900-as évek elejére két tantermesre bővült. A mindenkori helyhiány tette szükségessé, hogy 1924-re emeletet kapjon és így négy tanteremben tudta fogadni a tanulókat. 1948-ban vette fel Petőfi Sándor nevét. 1973-ban, a régi főutca (a Fehérvári út Kondorosi út és Építész utca közötti szakasza) házainak lebontásával párhuzamosan vette kezdetét a panellakótelepek építése, melyek 1978-ra készültek el.

újbudai petőfi sándor általános isola java
ii-jános-pál-katolikus-általános-iskola-és-óvoda

2 Generációs Ház Eladó, 2024