Eladó Luxus Házak Medencével

A ház három szintes, jelenleg kettő külön is használható lakás valamint egy szolgálati vagy vendég lakrész van benne. Összesen 7 szoba, 4 fürdőszoba, három konyha. A szobaszám tovább bővíthető. A lakótérhez szintenként egy-egy nagyobb méretű terasz kapcsolódik. A földszinti részen 3 állásos garázs, tárolók és borospince található. A kert karbantartott, igényes, napfényes és szomszédoktól elzárt intim hangulatú, fedett kerti medencével, grillterasszal. Az épület a 90-es években épült, műszakilag jó állapotú de modernizálásra szorul viszont megvan benne minden amitől akár kényelmes, nívós családi otthon, két generációs lakóház vagy alakíthatósága és könnyű megközelíthetősége okán reprezentatív célokra is használható rezidencia vagy cégközpont lehet. A házban személylift van, borospince és a budai Várra panorámás teraszok. Fűtött autó feljáró a 3 állásos garázshoz. Kamerarendszer, napkollektoros fűtés és melegvíz rásegítés, kerti automata locsolórendszer, téliesített, fedett kerti medence.

Kulcson és Solymáron is akad ingatlan, amitől az ember szája tátva marad, de Budafokon egy 700 négyzetméteres luxusvillát kínálnak két szintes kerttel, belső lifttel. Sokkolóan gyönyörű képek következnek! Medencés házakból minden árkategóriában bőven akad, de van egy szint,... Publikálva - 2018-07-22 Pazar prémium minőségű házakat találtunk Gödöllőn, a városban, ami biztosan felmerül potenciális célpontként, ha valaki a fővárosi agglomerációba költözésen töri a fejét. Óriási, panorámás teraszokat, különleges belsőépítészeti megoldásokat, a nyugalom szigeteként funkcionáló kerteket is mutatunk! Publikálva - 2018-07-14 Csodás házakat és villákat kínálnak itt a prémium kategóriában. 75 és 100 millió forint közötti irányáron találtunk tórendszerrel, vízeséssel rendelkező szaunás-medencés otthont, de télikertes, összesen 480 négyzetméteres luxusvillát is. Népszerű kiköltözési célpont Budapest agglomerációjában Érd. A város Pest megye legnagyobb települése, az egyetlen az országban, ami mérete ellenére nem... Publikálva - 2018-07-02 Saját strandlejáró, fedetté is változtatható terasz, 6 X 3 méteres medence, intim kert, pavilon, saját tó is dukál egy százmilliós siófoki ingatlanhoz.
  • Kövér Nők Ruhatára &Raquo; Magyar Celeb Nők
  • Dr tóth zoltán pszichiáter székesfehérvár
  • Luxus Ház Medencével Forte Dei Marmi | Lionard
  • Vidéki ház, Eladó luxus ingatlanok - MasterHomes®
  • Nissan x trail 7 személyes ár
  • Iphone nem aktiválható
  • Nagy Svájci Havasi Kutya Kölyök Eladó
  • Meghalt a focista
  • Örökpanorámás, luxus családi ház, medencével, parkosított kerttel eladó Csopakon! | ház, nyaraló | Indra Ingatlaniroda: ingatlanközvetítés a Balatonnál. Vásároljon életérzést! Velünk. Egyszerűen!
  • Lego city kórház
  • Eladó Luxus Házak Medencével | Vidéki Ház, Eladó Luxus Ingatlanok - Masterhomes®

Ingatlan Áttekintése Ár Eladva! luxus családi ház: 139 900 000 Ft Építés éve 1996 Típus ház Elkelt Nem Szerződés Eladó Állapot felújított Cím / Térkép 16. kerület Méret 330 m² Telek méret 700 m² Anyag tégla Szoba 5 Félszoba 1 Fűtés Gáz cirkó Leírás Budapest XVI. kerületben Rákosszentmihályon kínálunk eladásra egy 3 szintes, 5+1 szobás, összesen: 330 m2-es CSALÁDI HÁZAT, mely medencével és komplett wellness részleggel ( szauna, jacuzzi, bár) felszerelt. Az ingatlan 1996-ban, egy 700 m2-es telekre épült, melyet a jelenlegi tulajdonosok teljeskörűen felújítottak és átalakítottak. A félszuterén szinten található egy kétállásos garázs, a wellness és a fitness részleg ( 50 m2), konyha, fürdő, mellékhelyiség, a tároló és a kazánház. Innen lépcsőn keresztül juthatunk fel a földszintre, ahol egy teraszkapcsolatos nagyméretű amerikai konyhás nappali étkezővel, egy vendégszoba, előszoba és egy fürdőszoba került kialakításra. A felső szinten 3 szoba, gardróbhelyiség, könyvtárszoba/közösségi tér, egy fürdőszoba és wc található.

Eladó medencés ház - Magyarország - Jófogás

1-25 a(z) 50 eladó ingatlan találatból X x Értesülj a legújabb ingatlan hirdetésekről emailben Kapjon új listákat e-mailen keresztül.

Intim, parkos kert,... Budapest, XII. Kissváb-hegy, eladó családi ház részletei > panoráma a Várra, kültéri, téliesített, fedett medence, személylift. A ház három szintes, jelenleg kettő külön is használható lakás valamint egy szolgálati vagy vendég lakrész van benne. Összesen 7 szoba, 4 fürdőszoba, három konyha. A szobaszám tovább bővíthető. A lakótérhez szintenként egy-egy nagyobb méretű terasz kapcsolódik. A földszinti részen 3 állásos garázs, tárolók és borospince található. A kert karbantartott, igényes, napfényes és szomszédoktól elzárt intim hangulatú, fedett kerti medencével, grillterasszal.

  1. Sarah pinborough ne higgy a szemnek 13
  2. Elte szombathely kollégium győr
  3. Kőszikla szurdok turistatérkép
  4. Youtube filmek magyarul kaland filmek magyarul
  5. Siesta gázkályha oxigénellenőrrel
  6. 44-es országhívó szám
  7. Tesco gps navigáció sd kártya
  8. Kingsman az aranykör teljes film magyarul
  9. Kik dolgozói vélemények topik
  10. Államilag támogatott okj képzések
  11. O neill bukósisak teszt
  12. Mennyi kalóriát égetünk el egy nap a hivatalban
  13. Segítő kezek program 2017 application
  14. Kerámia bevonat spray autóra autora de frankenstein
  15. Dr gódor ferenc richardson
  16. Trónok harca 1 évad 1 rész teljes
  17. Big trend szekrénysor
rubik-bábel-torony

2 Generációs Ház Eladó, 2024