Óbudai Egyetem Ponthatárok – Óbudai Egyetem Ponthatarok

Nyari egyetem Egyetem Yale egyetem A kollégiumi felvételi eljáráson való részvételhez szükséges teendők és határidők A 2014/2015-ös tanévre szóló kollégiumi felvételi eljáráson való részvételhez jelentkezni, csak az Egyetemi Hallgatói Önkormányzat (EHÖK) e-Szoctám portálján, a oldalon bejelentkezés után a "Kollégiumi jelentkezés" menüpont alatt lehet. A "Kollégium 2014/15. tanévre (gólya)" linkre kattintva a kollégiumi elhelyezés helyszíneinek sorrendjét lehet megadni, az ott részletezett ismertető útmutatónak megfelelően. A szociális helyzet megállapításához, a "Szoctám" menüpontra kattintva a "2014/15. Őszi Szoctám" időszakban lehet megadni a szociális helyzet felméréshez szükséges adatokat. Az űrlap kitöltése után az igazolásokat szkennelve kell a rendszerbe feltölteni, a kitöltési útmutatónak megfelelően. Kollégiumi felvételi igény leadása esetén párhuzamosan kell igényelni a Rendszeres Szociális Ösztöndíjat is, különben a kollégiumi szociális pontszám 0 pont lesz. A tanulmányi teljesítmény pontszámot az Egyetem határozza meg a hallgató bekerülési felvételi pontszámából.

Eduline.hu

Itt kell felhívnunk a figyelmet arra, hogy azoknak, akik keresztfélévben kezdték meg tanulmányaikat, illetve az előző tanévre kerültek felvételre, de pl. : technikusi képzésen vettek részt, vagy egyéb oknál fogva halasztottak egy tanévet, az Egyetem Tanulmányi Osztályai már nem fognak új értesítést küldeni, ezért a beiratkozással és a félévkezdéssel kapcsolatos teendőiket önállóan kell intézniük. Sikeres felvételi esetén azok számára, akik nem az Egyetem képzési helyszínén laknak, illetve bejárásukat az iskolába nem tudják megoldani, az Egyetem Kollégiuma biztosíthat lakhatási lehetőséget, melyről további információt talál, a címen. A kollégiumi elhelyezés nem jár alanyi jogon. A hallgató igényként tetszőleges kollégiumi helyszínt jelölhet meg rangsorolva attól függően, hogy hol, milyen komfortfokozatú és szolgáltatásokat biztosító férőhelyen szeretne lakni, illetve milyen nagyságú kollégiumi térítési díj fizetését tudja vállalni. A kollégiumi felvételi kérelmek elbírálása, illetve az elhelyezés egy tanévre szól (szeptember - június), ennek megfelelően a hallgató kollégiumi térítési díjfizetési kötelezettsége is egy tanévre (10 hónap) terjed ki.

Pótfelvételi ponthatárok az Óbudai Egyetem karain | Óbudai Egyetem

  1. Occupied Sorozat Online
  2. Óbudai egyetem ponthatárok
  3. Tv Adás Magyarországon
  4. Terméktervező hallgató sikere Faenzában – Oldal 2588 – ÓE
  5. Komlói napok 2018
  6. Pótfelvételi ponthatárok az Óbudai Egyetem karain | Óbudai Egyetem

Terméktervező hallgató sikere Faenzában – Oldal 2588 – ÓE

Az Óbudai Egyetem bemutatja: Pont Ott Parti 2018 | News

2015. augusztus 27. - csütörtök Meghatározásra kerültek az Óbudai Egyetem pótfelvételi eljárásban meghirdetett, 2015. szeptemberben induló képzések ponthatárai. Állandó ápolásra szoruló testi, illetve szellemi fogyatékos családtag esetén igazolás (kórház, szakorvos) az illető állapotáról, és a következő felülvizsgálat idejéről. Amennyiben a pályázónak van gyermeke, és azt egyedül neveli, akkor erről az Önkormányzat igazolása és a gyermek születési anyakönyvi kivonatának hiteles másolata szükséges. A szoros határidők betartása érdekében, már most előre be lehet szerezni a következő igazolásokat A benyújtandó igazolások három hónapnál régebbiek nem lehetnek, és azoknak az eredeti példányát kell az e-Szoctám rendszerbe feltölteni. A véglegesített, kinyomtatott és aláírt pályázati űrlaphoz csatolni kell a feltöltött igazolásokat, majd az egész anyagot az EHÖK Diákjóléti Bizottságához kell (személyesen vagy postai úton) eljuttatni. Az igazolások hitelesített másolatát is elfogadjuk. Hitelesíteni az eredeti bemutatása mellett az Óbudai Egyetem Hallgatói Központjaiban, közjegyzőnél, vagy az iratot kibocsátó szervezetnél lehet.

Óbudai Egyetem Alba Regia Műszaki Kar - Pontszámítás módja

Oxford egyetem Nyari egyetem Egyetem Kollégiumi férőhelyre pályázni kell, és külön felvételi eljárás keretében bírálják el a pályázatokat. A felvételi eljárás időütemezése szerint erre már csak augusztusban kerülhet sor. A nyári időszak ügyintézési lassúsága miatt, ezzel a tájékoztatóval szeretnénk segíteni Önöknek, hogy a kollégiumi felvételi eljáráson való részvétel érdekében mire ügyeljenek, milyen anyagokat keressenek a felvételi csomagban, illetve milyen igazolásokat szerezzenek be, akár már most azonnal, hogy az igen szoros határidőket tartani lehessen, és társaikkal együtt egyenlő eséllyel pályázhassanak a kollégiumi férőhelyekre. A felvételi csomagban a következő tájékoztató anyagokat is meg kell találniuk Tájékoztató levél Szögi Gábor, az Óbudai Egyetem Hallgatói Önkormányzat Elnöke aláírásával. Tájékoztató, az Óbudai Egyetem Kollégiumának Nyári Felvételi Eljárásáról Tájékoztató, az Óbudai Egyetem hallgatói számára a félév elején aktuális pályázati lehetőségekről, és a kollégiumi felvételi pontszámításnál domináns szociális helyzetfelmérésről.

Oktatási intézmény nappali tagozatán tanuló családtagról iskolalátogatási igazolás, és/vagy hallgatói jogviszony igazolás beszerzése szükséges. Rendszeres orvosi kezelés alatt álló családtag esetén szakorvos által kiállított igazolás szükséges, melyen fel van tüntetve a kezelés rendszeressége és a betegség BNO kódja. Magas gyógyszerköltségekről (5. 000, -Ft/fő/hó felett), a háziorvos (szakorvos) által írt igazolást kell bemutatni, melyen szerepel a gyógyszerköltség összege. Kollégiumi férőhelyre pályázni kell, és külön felvételi eljárás keretében bírálják el a pályázatokat. A felvételi eljárás időütemezése szerint erre már csak augusztusban kerülhet sor. A nyári időszak ügyintézési lassúsága miatt, ezzel a tájékoztatóval szeretnénk segíteni Önöknek, hogy a kollégiumi felvételi eljáráson való részvétel érdekében mire ügyeljenek, milyen anyagokat keressenek a felvételi csomagban, illetve milyen igazolásokat szerezzenek be, akár már most azonnal, hogy az igen szoros határidőket tartani lehessen, és társaikkal együtt egyenlő eséllyel pályázhassanak a kollégiumi férőhelyekre.

Sporteredményekért, Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen elért 1-30. helyezésért, továbbá az esélyegyenlőség jegyében további pontok adhatók, de a többletpontok összege nem haladhatja meg a 100 pontot. További információk

Kiadja a HVG Kiadó Zrt. 1037 Budapest, Montevideo utca 14. Tel: +3614362423 +3614362001 (HVG központ) Fax: +3614362014 E-mail: [email protected] Szerkesztők: Csik Veronika Tóth Alexandra [email protected] Termékmenedzser: Bebesy Anna Fejlesztési igazgató: Tinnyei István Online Divízióvezető: Kékesi Zsuzsa Médiaértékesítés: László Éva Tel: +36309774842 Online tanfolyamok

  1. Radírozható toll tesco
  2. Vagyonvédelmi kamara nyíregyháza
  3. Kapu távirányító programozása
  4. Elsődleges és másodlagos nemi jelleg
  5. Bipoláris zavar kialakulásának okai beetle
  6. Sajtos vajas pogácsa
  7. 60 cm széles páraelszívó
  8. Online hitel munkáltatói igazolás nélkül
  9. Használt ruha bout de chou
  10. Az alvilágnak nincs romantikája dalszöveg
  11. Seherezádé 105 resa.com
  12. Jóban rosszban 2019 02 08
  13. Eladó grand voyager
  14. Máv nosztalgia 2020
  15. Etz teleszkop szimering
  16. Lottószámok 5 ös lottó joker 2019
  17. Sex a nagyival
nyomtatás-3-kerület

2 Generációs Ház Eladó, 2024