Xiaomi Okos Otthon

Tulajdonságok: Xiaomi Mi Smart Multimode Gateway. M3 kommunikációs protokollt támogat. Okosotthon irányítóközpont WiFi, Zigbee, Bluetooth, Bluetooth Mesh támogatás. Automatizálások létrehozása és futtatása. Okos eszközök és szenzorok integrálhatók az okosotthonba. A Mi Smart Home HUB egy intelligens otthon-irányítási rendszer, amely képes kapcsolódni Wi-Fi, Zigbee és Bluetooth okos eszközökkel. A HUB és más eszközök szabadon kombinálhatók különböző automatizációkkal, flexiblis és változatos rendszerré fejlesztve a mobiltelefonról vezérelhető otthont. Minden aspektusból vezérelheted otthonodat, pl. világítás felkapcsolása, mikor hazaértél, készülékek kikapcsolása távozáskor, abnormális tevékenység detektálása és értesítés küldése, stb. stb. Apple Homekit támogatás. Miután a HUB és a Xiaomi Home alkalmazás párosodott, olvasd be a HomeKit QR kódját a gateway-ről, a használati útmutatóból, vagy add meg manuálisan. Kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat az alkalmazásban a telepítés befejezéséhez.

Xiaomi Okos Otthoni Háztartási Eszköz Árak és Vásárlás

Beprogramozható, hogy váratlan hazaérkezésünk hatására automatikusan a dokkolóra induljon a készülék, melynek szívóerejét három fokozatban lehet állítani, és bárhol tartózkodhatunk, az alkalmazás mutatja, hogy a robot aktuálisan merre jár és mit csinál éppen. A bútorok alá is befér Szintén wifi-hálózaton lógnak a Xiaomi 12-13 ezer forintos éjjeli-, illetve asztali lámpái, melyeknek nemcsak a fényereje és színhőmérséklete változtatható akár az alkalmazásban is, hanem a lámpák akár csoportosítva is vezérelhetők, és késleltetett kikapcsolásra is rávehetők. Egy lámpát persze normál élethelyzetekben hagyományos módon gombbal kezelünk, és nem alkalmazásban matatva, mindenesetre remek dolog az automatizálási lehetőség és/vagy a hangvezérelhetőség. Egy 5 ezer forintos okos konnektort is kipróbáltunk: a beledugott bármilyen eszköz távolról ki/bekapcsolható, és például akár a buszon ülve is áramtalanítható az esetleg bedugva felejtett vasaló. Különböző színhőmérsékletek tanuláshoz, kikapcsolódáshoz Kékfog A kisebb és egyszerűbb készülékek wifi helyett Bluetoothon kommunikálnak a telefonunkkal, így távolról nem férhetők hozzá.

Xiaomi okosotthon kezdő szett

A mérlegre elegendő ráállni, a rendszer felismeri a használóját, és Bluetoothon keresztül továbbítja a mért értékeket az alkalmazásba. Utóbbi viszont nem a fentiekben említett Mi Home, hanem a többek közt a Xiaomi aktivitásmérőihez is használt Mi Fit ( Android, iOS). Testzsír arányt és csonttömeget is képes mérni A 24 ezer forintos Mi Box S tévéokosítóhoz nincs szükség alkalmazásra, hanem csak egy szabad HDMI-portra a tévénken. Ez a kütyü nemcsak a régi tévék felokosításához jó, hanem arra is, ha az amúgy modern új tévénk nem hajlandó lejátszani bizonyos nagy felbontású tartalmakat. Az Android szoftveres kis dobozka 4K, 60 fps, HDR és DTS támogatással rendelkezik, elérhető vele az összes népszerű streaming platform, a távirányítója pedig nem infrás, hanem bluetoothos. HDMI 2. 0 támogatással A Xiaomi legtöbb okosotthon eszközének doboza büszkén hirdeti magán a Google Asszisztens és Amazon Alexa támogatást, aminek köszönhetően hangutasítással is vezérelhetők a különböző kütyük. Vagyis ha például azt mondjuk – angolul –, hogy "kapcsold be a karácsonyfát", akkor ennek hatására az okoskonnektorba csatlakoztatott karácsonyfa égősor azonnal bekapcsol.

Camera

Az ízléses felhasználói felületű, könnyen kezelhető applikáció legfeljebb csak azoknak jelenthet kihívást, akik nem értenek angolul, bár a magyar nyelvi támogatás nélküli szoftver még számukra is viszonylag könnyen értelmezhető. Pillanatok alatt létre tudunk hozni egy vagy több otthont, utóbbi akkor jöhet jól, ha több ingatlant, így például a nyaralónkat is fel szeretnénk okosítani. Az adott otthonokban szobákat definiálhatunk, azokba virtuálisan behelyezhetjük az adott készülékeket, majd pedig egyszerű "if, then" (ha, akkor) programozással automatizálhatjuk a rendszert. Ha csak kísérletezni szeretnénk a technikával, akkor első lépésben elég egy-két olcsóbb eszközt vásárolni, a rendszer bármikor egyszerűen bővíthető. A bekapcsolást követően a különböző készülékek azonnal felbukkannak az alkalmazásban, a beüzemelés gyerekjáték egyszerűségű. A Xiaomi saját Wi-Fi 6 routere egy dedikált IoT antennával is rendelkezik, ami felgyorsítja a folyamatot, de tapasztalataink szerint bármilyen más routerrel is gördülékeny a beüzemelés és az üzemeltetés.

Okos otthon - Xiaomi Ecosystem - minden ami Xiaomi

Tapasztalataink szerint az Alexa-támogatás egyelőre csak körülményes módon, a régiós beállításokkal történő trükközéssel használható. Ennek kapcsán a hazai importőrtől sem kaptunk megnyugtató választ, azt viszont megtudtuk tőlük, hogy a Google Asszisztens zökkenőmentesen működik. Konklúzió Sem diplomás programozónak, sem végtelenített bankkártyájú krőzusnak nem kell lennünk ahhoz, hogy megismerkedhessünk az okosotthonok izgalmas és jó esetben nem öncélúan érdekes, hanem sokkal inkább hasznos világával. Ebben akár a Xiaomi termékkínálata is a segítségünkre lehet. Nem biztos, hogy minden felokosított készülékre szükségünk lesz, érdemes olyan eszközöket választani, melyek ténylegesen könnyebbé tehetik a mindennapi életünket. Az okos vízforraló vagy -fogkefe nélkül például bőven lehet teljes életet élni még 2021-ben is, egy jól megválasztott, korrektül automatizált szenzoros konfigurációval azonban nem nagyon lőhetünk mellé.

Price

Rendezés:

Xiaomi - Okos otthon - gizzmo.hu

: alacsony páratartamú helységek párásítására, nátha, megfázás esetén • töltése: elektromos tápkábel • gyártó: Xiaomi 49. 990 Ft

  • Okosotthon
  • Időjárás előrejelzés szilvásvárad 15 napos
  • Xiaomi okos otthon price
  • Orvosi ügyelet nagykanizsa es
  • Xiaomi okos otthon 6
  • Xiaomi okos otthon 7
  • Xiaomi Okos Otthon | Smart Home elektronikai eszközök
  • Gyorsan felszívódó magnesium glycinate
  • Xiaomi okos otthon 2
  • Xiaomi okos otthon 1978
  • A csomagok | Nők Lapja
nyomtatás-3-kerület

2 Generációs Ház Eladó, 2024