Mélytengeri Pokol Online Film

Mélytengeri pokol (2016) Deepwater Horizon Kategória: Akció Dráma Thriller Tartalom: Mike Williamsnek (Mark Wahlberg), a Deepwater Horizon olajfúró torony vezető elektrotechnikusának ismét maga mögött kell hagynia feleségét (Kate Hudson) és kislányát. Ezúttal a Mexikói-öbölben megépített óriási úszó szigeten 125 kollégájával együtt (Kurt Russell, Dylan O'Brien és Gina Rodriguez) kell felügyelnie a munkálatokat. Mike hozzá van szokva a kemény munkakörülményekhez és a fizikai igénybevételhez, de ami egy április éjszakán vár rá, arra sem ő, sem a tornyon dolgozók nincsenek felkészülve. Amikor a Deepwater Horizont üzemeltető BP olajcég egyik befolyásos embere (John Malkovich) a kétes teszteredményeket követően kierőszakolja a kísérleti fúrásokat, hirtelen veszélyes gázok törnek át a kutat lezáró betonon. A kifinomult biztonsági rendszer csődöt mond. Hatalmas robbanás rázza meg a tornyot, ami pillanatok alatt pusztító tűzviharrá fajul. Mike-nak és munkatársainak minden bátorságukra és lelkierejükre szükségük van, hogy kijussanak az áthatolhatatlan lángtengerből, és élve elhagyják a süllyedő tornyot.

  1. Mélytengeri pokol online teljes film online teljes film magyarul videa indavideo
  2. John Malkovich az Erkel Színházba látogat ősszel - Hírnavigátor

Mélytengeri pokol online teljes film online teljes film magyarul videa indavideo

mélytengeri pokol online film za
  1. Zalaegerszegi Art Mozi Szeptember - ZalaMédia - A helyi érték
  2. A tavalyi esztendő legeredményesebb hazai sportegyesülete a Budapesti Honvéd Sportegyesület lett - SOSZ
  3. Mélytengeri pokol online film streaming
  4. Mélytengeri pokol online film és letöltés - Film Letöltés - OnlinePont

Mélytengeri pokol poszterek Mélytengeri pokol nagy felbontású poszterek több nyelven, a posztereket akár ki is nyomtathatod a nagy felbontásnak köszönhetően, a legtöbb esetben a magyar posztert is megtalálod, de felirat nélküli posztereket is találsz.

John Malkovich az Erkel Színházba látogat ősszel - Hírnavigátor

Mike-nak és életben maradt munkatársainak így minden erejével arra kell törekednie, hogy megpróbálják megmenteni a saját életüket, áttörni a lángtengeren, és lehetőleg élve elhagyni a süllyedő tornyot. Játékidő: 107 perc Kategoria: Akció, Dráma, Thriller, 2016 IMDB Pont: 7. 6 Beküldte: ronald851 Nézettség: 99708 Beküldve: 2016-10-02 Vélemények száma: 25 IMDB Link Felhasználói értékelés: 7, 7 pont / 33 szavazatból Rendező(k): Peter Berg Színészek: Mark Wahlberg Kurt Russell Douglas M. Griffin James DuMont Joe Chrest Gina Rodriguez Brad Leland John Malkovich David Maldonado J. D. Evermore Ethan Suplee Jason Pine Jason Kirkpatrick Robert Walker Branchaud Dylan O'Brien

A baleset emberéletet nem követelt, viszont a hős pilótát az eset után a nyilvánosság bevonása nélkül bíróság elé állították. Ezt dolgozza fel a Clint Eastwood rendezte Sully - Csoda a Hudson folyón című film. (Bővebben a filmről:) - szeptember 22-28-ig 17. 45 órakor vetítjük Joseph Gordon-Levitt, Nicolas Cage és Zachary Quinto a sajtóban csak "lehallgatási botrány"-ként elhíresült eset valós eseményeit feldolgozó Snowden című filmet. (Bővebben a filmről:) - szeptember 22-28-ig 20. 15 órakor lesz látható Renée Zellweger legújabb filmje a talán eddigi legismertebb szerepében, Bridget Jones-ként. Ennek a harmadik résznek a címe Bridget Jones babát vár, amiben társai Colin Firth és Patrick Dempsey lesznek. (Bővebben a filmről:) - szeptember 29 - október 5-ig 16. 30 órakor vetítjük a Warner Bros legújabb animációs filmjét Gólyák címmel (Bővebben a filmről:) - szeptember 29 - október 5-ig 18. 00 órakor egy új magyar film premier jére kerül sor, aminek Ernelláék Farkaséknál címe röviden és tömören írja le a film lényegét, de innen persze még nem lehet sejteni, hogy micsoda tökéletes érzékkel mutatja be, hogy milyen feszültségek húzódhatnak meg a háttérben egy-egy családban, mikor pár napra megosztják egymással életterüket.

ÚGY TŰNIK HIRDETÉSBLOKKOLÓVAL TILTOTTAD LE A REKLÁMOK MEGJELENÍTÉSÉT. A hirdetések teszik lehetővé, hogy oldalunkat üzemeltetni tudjuk. Ha szeretnéd, hogy ez továbbra is így maradjon, kérjük kapcsold ki a hirdetésblokkolót!

ii-jános-pál-katolikus-általános-iskola-és-óvoda

2 Generációs Ház Eladó, 2024