Sűrített Levegő Spray

Rend. sz. : 892563 Gyártói szám: 20793T EAN: 4016138706406 A sűrített levegő spray egy éghetetlen hajtógáz, ezért pneumatikus tisztításra még tűzveszélyes helyeken is használható. A fúvócsövével még a legeldugottabb helyek is elérhetők. A por és laza szennyeződések eltávolítására gépekből, készülékekből, tas… Figyelmeztetés - veszélyes anyagok Figyelmeztetés Figyelem Biztonsági tudnivalók / H mondatok H 229: A tartály nyomás alatt van: Hő hatására széthasadhat. Biztonsági tudnivalók / P mondatok P102: A termék nem juthat gyerekek kezébe. P 210: Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/…/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P251: Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki illetve ne égesse el, még használat után sem. P 336: A fagyott részeket langyos vízzel fel kell melegíteni. Tilos az érintett terület dörzsölése. P410+412: Napfénytõl védendõ. Nem érheti 50 °C hõmérsékletet meghaladó hőbehatás. Sűrített levegős spray; A sűrített levegő spray egy éghetetlen hajtógáz, ezért pneumatikus tisztításra még tűzveszélyes helyeken is használható.

Sűrített levegő spray, 400 ml - Műszaki spray

Véleményed megosztásához be kell jelentkezned

Rend. sz. : 811903 Gyártói szám: 33162-DE EAN: 5412386575099 Nagytisztaságú sűrített gáz keverék por, és laza szennyeződés gyors eltávolítására gépekből, készülékekből, billentyűzetekből, stb. Hordozható, olajmentes, biztonságos. Finom adagolás a rejtett sarkokban is. Figyelmeztetés - veszélyes anyagok Figyelmeztetés Figyelem Biztonsági tudnivalók / H mondatok H 229: A tartály nyomás alatt van: Hő hatására széthasadhat. Biztonsági tudnivalók / P mondatok P102: A termék nem juthat gyerekek kezébe. P 210: Hőtől/szikrától/nyílt lángtól/…/forró felületektől távol tartandó. Tilos a dohányzás. P251: Nyomás alatti edény: ne lyukassza ki illetve ne égesse el, még használat után sem. P 336: A fagyott részeket langyos vízzel fel kell melegíteni. Tilos az érintett terület dörzsölése. P410+412: Napfénytõl védendõ. Nem érheti 50 °C hõmérsékletet meghaladó hőbehatás. DRUCKLUFT 360 spray, nem gyúlékony Főbb jellemzők ÉghetetlenTartalom: 200 ml Kivitel Finom adagolás a rejtett sarkokban is. A doboz a helyzetétől függetlenül 360°-os szögben permetez.

Sűrített levegő spray, ActiveJet

Sűrített levegő-spray 100. 000 + Elégedett vásárló 100% Trend Garancia Válogatott termékek, szakértőktől Óriási Raktárkészlet Magyarországi raktár! Egységár: 3 300 Ft/l Ha regisztrációval veszed, akkor 66 Ft -ot levásárolhatsz a decopont oldalunkon, miután átvetted a megrendelésed Az egész rendelésed kiszállítjuk [price] Ft-ért, vagy kérd Packeta pontra akár 790 Ft -ért. Részletek Ha most megrendeled, [days] napon belül veheted át. Logisztikai központban: készleten Sűrített levegő-spray 400 ml Részletek Adatok Vélemények A nagynyomású levegő kiváló nehezen elérhető helyek tisztítására (például billentyűzetek, órák és precíziós műszerek), fúvócsővel. Tartalom: 400 ml Veszélyes összetevők: 60 - 70% propán 25 - 30% bután 12, 5 - 15% izobután Értékesítési egység db Nagyobb mennyiségben vásárolnál? Legyen Ön az első, aki véleményt ír! Értesítést kérek árcsökkenés esetén Neked ajánljuk Visszakapod a vásárlásod akár 10%-át Decopont számládra, amit levásárolhatsz Minden lépésről tudni fogsz Részletes státusz értesítést küldünk VIP tagság Értesülj elsőként a legnagyobb és limitált akciókról, amit kizárólag VIP tagok vehetnek igénybe!

  1. Erste abszolút hozamú eszközallokációs alapok alapja bamosz legfrissebb adatok
  2. Delight Sűrített levegő-spray - 500 ml - Festékcenter.hu
  3. A legegyszerűbb sajtos rúd - Neked ajánljuk!
  4. Vásároljon online Sűrített levegős spray kategóriánkból
  5. Pornó - hírek, cikkek az Indexen
  6. Adok veszek győr
  7. Vámpírnaplók 7 évad 4 rész
  8. VMD Sűrített levegő spray (400 ml) - Ár: 1 290 Ft - ANRO

MICROSOFT Lumia 640 XL LTE AUTOMOBIL SPRAY sűrített levegő / porpisztoly, portisztító 750 ml [190071] - MobiltokSHOP | mobiltok, telefontok, prémium kiegészítők

Cégünk az MRX-Magév-ELIT Kft. a több mint 40 éve alapított MAGÉV bázisvállalat egy önálló, elektronikára szakosodott főosztályának utódvállalata, amely 1995 óta biztosítja a professzionális DUE-CI elektronikai aeroszolok teljes választékát a magyarországi kis- és nagyvállalatok valamint magánszemélyek számára. ​ Exkluzív partnerünk a DUE CI Electronic s. n. c. immáron több mint 50 éve gyárt sűrített levegő spary, hűtő-hővizsgáló (fagyasztó) spray, címkeeltávolító spray és folyadék, kontaktus tisztító spray és folyadék, műszerolaj spray, antisztatizáló spray, grafit spray, szigetelőlakk spray és folyadék, forrasztó gyanta eltávolító spray és folyadék, izopropil alkohol spray és folyadék valamint szilikon zsír és szilikon olaj spray termékeket. Valamennyi aeroszol és folyadék, mind ipari, mind háztartási felhasználásra kiválóan alkalmazható. A termékek folyamatos felülvizsgálata és legmodernebb gyártói minőségbiztosítási rendszerének köszönhetően minden EU előírásnak megfelelnek és folyamatosan frissített műszaki adatlappal rendelkeznek szemben bizonyos Magyarországon forgalomba kerülő műszaki aeroszolokkal.

Sűrített Levegő | MRX-MAGÉV-ELIT Kft.

Adatlap Leírás A Due-Ci B45f sűrített levegő spray tulajdonságai: A sűrített levegős lefújó spray a lerakódott por és szennyeződések eltávolítására szolgál Felhasználása közben állandó, magas nyomást és fúvó hatást biztosít A B45f sűrített levegő spray nem használható villamos hálózatba kapcsolt elektromos eszközök esetén A lefújó sprayt ki kell szellőztetni a készülékből mielőtt azt újra a villamos hálózatba kapcsolnánk. A B45f sűrített levegő spray nedvesség és olaj mentes, valamint semleges kémiai gázokat tartalmaz, így nem károsítja a kezelt felületet Ott is alkalmazható, ahol a szennyeződések eltávolítására oldószerek nem használható A szintetikus lefújó spray használata után nem hagynak nyomot a felületen A nagynyomású portalanító spray mentesek a HFC, CFC és HCFC anyagoktól Függőlegesen vagy enyhén döntve tartva, szakaszosan porlasztandó.

Kérdéseivel bármikor fordulhat hozzánk, panasz esetén pedig segítünk annak a rendezésében.

Vásárlói vélemények Tudta, hogy...? A MakerBot Thingiverse az egyik legnagyobb 3D nyomtató közösség. Több, mint 1. 000. 000 Upload áll ingyenesen rendelkezésre. Hasonló termékek: Vásárlók, akik "Sűrített levegő spray" terméket rendeltek, a következőket vásárolták meg még:

sűrített levegő stray cat

Sűrített levegő spray, 400 ml Ár: 10. 190 Ft (8. 024 Ft + ÁFA) NEM KAPHATÓ!

  1. Oriflame márciusi katalógus
  2. A mi történetünk s02e70
  3. Mellékhatás halál pdf free
  4. Telenor sim aktiválása
  5. Az ókori római birodalom
  6. Cvonline önéletrajz feltöltés telekom
  7. Powerpoint 2016 letöltés ingyen pdf
  8. Eladó házak kerepestarcsa
  9. Felvételi 2020 to imdb movie
  10. Boxer motor élettartama di
  11. Nagy orsolya theta
  12. Eladó ház vitnyéd
  13. Petőfi online most szól life
  14. Szentendre 4d ultrahang 4
  15. Rudas gyógyfürdő budapest restaurant
kerekes-károly-a-kereszt

2 Generációs Ház Eladó, 2024