Atlantis Hotel Hajdúszoboszló: Atlantis Hotel Hajduszoboszloó Airport

A zuhanyzós fürdőszobában hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköpeny, törölköző, papucs és többféle piperebekészítés található. Lakosztály: A lakosztály klimatizált, két légterű, erkélyes szobatípus, maximum 4 személyt képes fogadni, tökéletes megoldás kisgyermekes családoknak. Alapfelszereltsége: LCD TV (hotel tv rendszerrel), telefon, minibár, széf, vezetékes interbnet. A zuhanyzós fürdőszobában hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköpeny, törölköző, papucs és többféle piperebekészítés található. Luxuslakosztály: A két luxus lakosztály tökéletes kényelmet nyújt 4 ill. 6 fő részére, kiegészülve a gyönyörű panorámával és a lakosztályokhoz tartozó jakuzzival. Alapfelszereltség: légkondicionálás, LCD TV (hotel tv rendszerrel), telefon, minibár, széf, vezetékes internet. A zuhanyzós fürdőszobában hajszárító, kozmetikai tükör, fürdőköpeny, törölköző, papucs és többféle piperebekészítés található. A szálloda háziállatokat nem fogad. Atlantis Hotel Hajdúszoboszló - Étterem: A Hotel Atlantis 150 férőhelyes étterme izgalmas svédasztalos illetve a'la carte összeállítását kínálja a helyi specialitásoknak és a nemzetközi konyhának, különös tekintettel az atlantiszi ínyencségekre.

Atlantis Hotel**** Hajdúszoboszló - Akciós gyógy és Wellness Hotel Atlantis Hajdúszoboszlón Hajdúszoboszló

Az étteremhez tartozó 230 fő befogadóképességű látványkonyhás terasz élőzenével kellemes hangulatot teremt. A könnyedebb élvezetekre vágyók számára remek választási lehetőség a szálloda bárja, amelynek kínálatába tartoznak a különleges kávé- és tea- specialitások, több mint 20-féle koktél, az ízletes cukrászsütemények és fagylaltok. Wellnessközpont és gyógyászat: A közel 900 m²-es wellness részlegén úszó- és gyógyvizes medencék, gyermekmedence, fény- és élményelemekkel ellátott medencék szolgálják a regenerációt, a gyógyulást és a kikapcsolódást. Finn szauna, infraszauna, bio szauna, gőzkabin, jégbarlang, sóbarlang, masszázsszobák gondoskodnak a teljes felfrissülésről, a test és a lélek egyidejű regenerálódásáról. Szauna szeánszok, masszázsok, aqua fitnesz programok egyaránt kielégítik az ellazulni kívánók és az aktív felüdülést előtérbe helyezők igényeit. Az érdeklődők wellness kezelések – többek között mézmasszázs, My Hsin-Ni Beauty Mask arckezelések, Thai masszázs, tibeti hangmasszázs - változatos listájából váltogathatnak.

atlantis hotel hajduszoboszloó

Atlantis hotel hajduszoboszloó online

atlantis hotel hajduszoboszloó 7

Galéria

Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat! Az akciós csomagajánlatokért, kattintson ide. Közeli hotelek akciós csomagajánlatai

Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet. Aktuális vendégvélemények a szálláshelyről. (20 vélemény) Átlagos vélemény: 9. 12 / 10 Hajdúszoboszló szívében a Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness és Conference Hotel 97 modern kialakítású szobával, köztük több lakosztállyal, szobákkal speciálisan mozgáskorlátozott vendégek részére és két luxus lakosztállyal várja vendégeit. A luxus lakosztályok saját jacuzzival rendelkeznek. Minden szoba erkélyes, egyénileg szabályozható légkondicionálóval és Internet kapcsolattal rendelkezik. A Hotel Atlantis****superior gyógy-, wellness és konferencia szálloda wellness részlegén úszó- és gyógyvizes medence, fény-és élményelemekkel ellátott medencék, szaunavilág és sókabin szolgálják az ellazulást, a gyógyulást és a kikapcsolódást. További részletek: Atlantis Hotel**** Hajdúszoboszló 4 db akciós csomag található Atlantis Hotel**** Hajdúszoboszló további szolgáltatásai Akciós csomagok - Árak - Hotel Atlantis**** Hajdúszoboszló - Akciós Wellness Hajdúszoboszlón: Atlantis Hotel**** Hajdúszoboszló - Akciós gyógy és Wellness Hotel Atlantis Hajdúszoboszlón Szabad szoba keresése és árellenőrzés FIGYELEM!

Atlantis hotel hajduszoboszloó map

  • Atlantis hotel hajdúszoboszló
  • Atlantis hotel hajduszoboszloó airport
  • Friss hirek magyarorszag
  • A pokol kapujában magyar felirattal teljes
  • Lakás részletre önerő nélkül
  • Atlantis hotel hajduszoboszloó -
  • Arany gyűrű köves
  • Atlantis hotel hajduszoboszloó 1
  • Hotel Atlantis**** Hajdúszoboszló - Akciós Wellness Hajdúszoboszlón
Atlantis Hotel**** Hajdúszoboszló - Akciós gyógy és Wellness Hotel Atlantis Hajdúszoboszlón Hajdúszoboszló 4200 Hajdúszoboszló Damjanich u. 10. Ntak SZ19000947 - Hotel Szobafoglalás Telefon: +36-1-227-9614 Hajdúszoboszló szívében a Hotel Atlantis****superior Medical, Wellness és Conference Hotel 97 modern kialakítású szobával, köztük több lakosztállyal, szobákkal speciálisan mozgáskorlátozott vendégek részére és két luxus lakosztállyal várja vendégeit. A luxus lakosztályok saját jacuzzival rendelkeznek. Minden szoba erkélyes, egyénileg szabályozható légkondicionálóval és Internet kapcsolattal rendelkezik. A Hotel Atlantis****superior gyógy-, wellness és konferencia szálloda wellness részlegén úszó- és gyógyvizes medence, fény-és élményelemekkel ellátott medencék, szaunavilág és sókabin szolgálják az ellazulást, a gyógyulást és a kikapcsolódást. Hotel Atlantis **** Hajdúszoboszló - Akciós superior Gyógy -, Wellness és Konferencia Szálloda Hajdúszoboszlón A Hotel Atlantis **** superior Medical, Wellness Hotel a hajdúszoboszlói gyógyfürdő közvetlen közelében a centrumban, 20 km-re Debrecentől és 30 km-re a Hortobágytól helyezkedik el.

Atlantis hotel hajduszoboszloó -

A gyógyászati részleg speciális kezelésekkel szolgál a reumatológiai betegségekben szenvedőknek. A gyógyászatán a következő szolgáltatások vehetők igénybe: reumatológiai szakrendelés, gyógyvizes gyógymedencefürdő, orvosi gyógymasszázs, víz alatti vízsugár masszázs, szénsavas kádfürdő, elektroterápia, ultrahang, víz alatti ultrahangkezelés és termoterápia: parafangó kezelés, tengeri iszap és paraffin keverékével történő kezelés. A wellness részleg szolgáltatásait kiegészíti a kardiogépekkel felszerelt 35 m²-es fitneszterem. Hotel Atlantis Hajdúszoboszló szálloda rendezvény - és konferencia termei: Ultramodern felszereltségű konferenciatermeink 200 fő fogadására alkalmasak – audio- és videokonferencia technikai felszereltséggel - minden feltételét biztosítják rendezvények, tréningek, bordameetingek és üzleti tárgyalások lebonyolításának. Kiegészítő szolgáltatásként a hajdúszoboszlói Hotel Atlantis **** superior Medical, Wellness és Conference Hotel vendégei élvezhetik a 24 órás business center előnyeit is.

A hajdúszoboszlói gyógy-, wellness és konferencia szálloda a kikapcsolódni vágyók, az üzleti célból utazók és szellemileg fejlődni kívánók számára egyaránt kíváló megoldás. A 8000 m² alapterületű, hétszintes wellness hotel teraszairól csodálatos panoráma nyílik a Hungarospa strand 30 hektáros területére: csónakázó tó, látványmedencék és az Aqua Palace épülete. A Hotel Atlantis Hajdúszoboszló szálloda kiváló szolgáltatásai kiegészülnek a város nyújtotta szórakozási lehetőségekkel, mint a terepmotor pálya, a bringóhintó, az élménypark és a nosztalgia vonat. A Hotel Atlantis Hajdúszoboszló klimatizált épületében 97 szoba várja a vendégeket. Az összes szoba rendelkezik saját erkéllyel, egyénileg szabályozható klímával és korlátlan vezetékes és WIFI Internet hozzáféréssel. A szobák közt található 13 lakosztály, 1 akadálymentesített lakosztály (kétszobás, 3 fős), 1 egyágyas akadálymentesített superior szoba és 2 saját jakuzzival felszerelt luxus lakosztály. Hotel Atlantis - Szobák felszereltsége: Superior egy - és kétágyas szoba: A klimatizált, erkélyes szobák alapfelszereltsége: LCD TV (hotel tv rendszerrel), telefon, minibár, széf, vezetékes internet.

Kardiogépekkel felszerelt fitness terem használat. Gyerekjátszó. Fürdőköntös és papucs bekészítés. Vezetékes internet használat, ÁFA. Idegenforgalmi adó: HUF 500. -/fő/éj külön fizetendő 18 éves kortól. Gyermekkedvezmények a szülőkkel egy szobában: 3 éves korig: grátisz 3-12 éves kor között: 50% kedvezmény a szállás és étkezés árából Parkolás: HUF 1300. -/autó/éj Check-in: 14:00 órától Check-out: 10:00 óráig SzéP kártya elfogadóhely. Külön szobaárak/csomagok érvényesek kiemelt (iskolai szünetek, kiemelt események a városban) és ünnepi időszakokban.

2021. szeptember 1-től minden szálláshelyen kötelező a vendégek személyes okmányát digitálisan rögzíteni. A szálloda köteles korra való tekintet nélkül az összes vendégtől fényképes okmányt kérni, és a bejelentkezési folyamat részeként használni az okmányolvasót, valamint az adatok továbbítására alkalmas szálláshelykezelő szoftvert. A vendégek személyi igazolvánnyal, útlevéllel vagy jogosítvánnyal igazolhatják személyazonosságukat. A bejelentkezéshez a család összes tagjának, így a 14 éven aluli gyerekeknek (akár 2 hónapos csecsemőnek) is hivatalos okmányra van szüksége. A jogszabály szerint személyazonosító okmány hiányában a szálláshely-szolgáltató nem fogadhatja a vendéget, és nincs kivétel. Ebben az esetben a szálláshelynek meg kell tagadni a szolgáltatást.

ii-jános-pál-katolikus-általános-iskola-és-óvoda

2 Generációs Ház Eladó, 2024