Kúria Vendégház Poroszló, Poroszló - Strand Vendégház

2022. július 09. Az Ökocentrum bejáratánál A Strand Vendégház vendégei 4 db 4 fős légkondicionált apartmant tudnak igénybe venni, összesen 16 fő elszállásolására alkalmasak a vendégházak. Egy apartmanban 2 szoba található, az egyik franciággyal, a másik pedig 2 db egyszemélyes ággyal ellátott. Mindegyik ház saját felszerelt konyhával, étkezővel és fürdőszobával rendelkezik, melyek kialakítása során a kényelem és praktikusság volt a fő szempont. A vendégházak televízióval és WIFI hálózattal rendelkeznek, kertibútorokkal felszerelt teraszrész tartozik hozzájuk. Hátul egy csendes, parkosított udvar gondoskodik a teljes kikapcsolódásról, ahol kicsik és nagyok egyaránt jól érezhetik magukat. Egy apartman alkalmas mozgáskorlátozott vendégek fogadására is, hiszen teljesen akadálymentesített. A Strand Vendégház elhelyezkedését tekintve kivételes a településen, az Ökocentrum 2. számú bejáratának közvetlen szomszédságában helyezkedik el, a szabadstrandtól csupán pár lépésre, azonban mégis a központban.
  1. Kúria Vendégház Rugonfalva - Travelminit.com
  2. Székely Kúria Étterem és Panzió Miskolctapolca | GoTourist
  3. Kúria Vendégház Poroszló - Szallas.hu
  4. Kúria Vendégház, 6. kép - Poroszló
  5. Poroszló - Notarius Vendégház
  6. °HOTEL KÚRIA VENDÉGHÁZ POROSZLÓ (Magyarország) - HUF 26587 ártól | BOOKED

Kúria Vendégház Rugonfalva - Travelminit.com

50 méteres távolságon belül elérhető a gyógyszertár, élelmiszerboltok, étterem. Szeretettel várjuk kedves vendégeinket! Elérhetőség: Bánrévi Viktória e-mail: [email protected] telefon: 06 30 2040173

Székely Kúria Étterem és Panzió Miskolctapolca | GoTourist

  • Újra látogatható a Festetics-kilátó
  • Mesterecset rajzpályázat 2017
  • Bexsero oltás arabe
  • Kúria Vendégház, Poroszló – 2022 legfrissebb árai
  • Demjéni Strand Belépő Árak 2018

Kúria Vendégház Poroszló - Szallas.hu

Kúria Vendégház, 6. kép - Poroszló

A saját megítélés alapján módosíthatja, törölheti vagy egyéb módon megváltoztathatja ezeket az irányelveket.

Poroszló - Notarius Vendégház

Milyenek a Kúria szobaárai? A Kúria kezdőára 67 €. A Kúria Vendégház Poroszló milyen típusú szobákat foglal magába? A Kúria Vendégház Poroszló Standard Queen szoba, Családi King szoba és Négyszemélyes szoba szállásokat kínál. Van tömegközlekedés a Kúria Vendégház Poroszló közelében? Igen, a Poroszlo, Fo u. 81 buszmegálló 350 méterre van a Kúria Vendégház Poroszló területétől.

°HOTEL KÚRIA VENDÉGHÁZ POROSZLÓ (Magyarország) - HUF 26587 ártól | BOOKED

Engedély száma EG19005514 + Több - Kevesebb Szobák és elérhetőség Standard Queen szoba Ágy opciók: 1 nagy franciaágy A szoba méretei: 16 m² Max: 2 személy Zuhany Kávéfőző Kandalló Családi szoba 22 m² 4 személy Apartman 24 m² Mutasson még 3 szobatípust Kevesebb Elhelyezkedés Látnivalók Közelben Éttermek Állatkert Tisza-tavi Ökocentrum 1. 4 km Poroszló Tisza-tavi Vízi Sétány 940 m Poroszlo Vasutallomas 3. 2 Kisboldogasszony-templom 3. 8 1. 2 Fo ut 58 Kormorán Étterem és Panzió 40 m Csapo koz 2. Tisza-tó Bisztró és Pizzéria 390 m Közlekedés Repülőterek Debreceni nemzetkozi repuloter (DEB) 92. 7 Foglalhat transzfert, amint befejezi foglalását. Értékelések 9. 4 Tökéletes 11 értékelés Kúria Vendégház - Poroszló Nagy szép kert tóval. Poroszlo központjában, néhány lépésre a Tisza-tótól. Barátságos tulajdonos. Semmi Elhelyezkedés. Tájkép. Nagy ágy. Tisztaság. Teljesen új Internet Dávid Magyarország, November 2019 Központi elhelyezkedés, igényes környezet, tisztaság, kényelem, barátságos vendéglátók.

Telefonszám: +36 553 095, E-mail: Kemencés Szombat árak: 1000 Ft/adag/főétel 300 Ft/adag/desszert Italjegy: 200 Ft/3 dl szörp/2 dl tea További Tisza-tavi programok:

Cím Fo Ut 60, Poroszló, Magyarország, 3388 Leírás A Kúria Vendégház Poroszló 1. 2 km-re van a Tisza-tavi Ökocentrum területétől, valamint Wi-Fi-t kínál a nyilvános helyeken. Az ingatlan 1 kilométerre fekszik Poroszló központjától és 74 km-re a Debreceni nemzetkozi repuloter repülőtértől. Elhelyezkedés Az Okocentrum Mozi mindössze 1. 1 km-re található a szállodától. Az ingatlan 0. 7 km-re helyezkedik el a Beach területétől. A Kúria Vendégház a Tajhaz, Poroszlo közvetlen közelében van. A legközelebbi buszmegálló a Poroszló, Fő u. 81, 350 méter távolságra. Szobák Amíg a vendégek a Kúria Vendégház vendégszeretetét élvezik, hasznukra válhat a szobák által nyújtott kávéfőzőgép és klímaberendezés. A Kúria Vendégház szobái a tóra nyújtanak kilátást. Néhány szobában márvány padló van és magán fürdőszobák. Étkezés A vendégek élvezhetik a Kormorán Étterem és Panzió nyújtotta európai, közép-európai és magyar fogásokat, alig 5 perc sétára az ingatlantól. Szabadidő & Üzlet A hotel barbequet és kertet kínál, hogy kellemesebbé tegye itt-tartózkodását.

A megosztott tartalom legyen a szállással vagy szobákkal kapcsolatos. A leghasznosabb hozzászólás részletes, és segít másoknak a jobb döntéshozatalban. Kérjük, tartózkodjon a személyes, politikai, világnézeti vagy vallási megnyilvánulásoktól. A reklámjellegű tartalmakat eltávolítjuk, továbbá a szolgáltatásaival kapcsolatos ügyeket átirányítjuk vagy a partner-, vagy az ügyfélszolgálatunkhoz. Kérjük, minden nyelven kerülje a káromkodást vagy az azt sugalló, leleményes írásmódokat. Tilos mindennemű gyűlölködő, diszkrimináló, fenyegető, nyíltan szexuális vagy erőszakos tartalmú, törvénytelen tevékenységre buzdító hozzászólás vagy tartalom megosztása. Tartsa tiszteletben mások személyes adatait. A mindent megtesz, hogy elrejtse az e-mail címeket, telefonszámokat, weboldal címeket, közösségi médiás fiókokat és hasonló adatokat. A semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a kérdésekért és válaszokért. A közvetítői szerepet tölt be (hitelesítési kötelezettség nélkül), és nem szerzője a hozzászólásoknak és a válaszoknak.

sarti-árak-2018

2 Generációs Ház Eladó, 2024