Sous Vide Szett

Leírás és Paraméterek Teljesítmény 0. 8kW Feszültségigény 230V/50-60Hz Hegesztési méret 300mm Szállítási súly 8kg Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Reviews

sous vide szett how to

Akció! 62. 126 Ft Ezt a hőmérőt kifejezetten a Sous Vide főzéshez tervezték. Az élelmiszer belső maghőmérsékletének méréséhez egyszerűen tegye rá a mellékelt habszalagot a tasakra, hogy meggyőződjön arról, hogy a tasak belsejében nem csökken vákuumnyomás – szúrja át a habot a finom tűszonda segítségével, és mérje meg az élelmiszer belső hőmérsékletét. Leírás Nagy pontosságú sous vide hőmérő Műszer vízálló az IP65 szabványok szerint 1, 1 mm-es finom tűszonda. Hőmérséklet-tartomány -50, 0 ° C és + 199, 9 ° C között Digitális LED kijelző 0, 1 ° C-ra Ez a Sous Vide hőmérő és szondakészlet lehetővé teszi a professzionális szakácsok és otthoni szakácsok számára, hogy pontosan megmérjék és ellenőrizzék a sous vide vákuum tasakokban lévő ételek belső hőmérsékletét. A rendkívül pontos hőmérő -50 ° C és + 199, 9 ° C közötti hatalmas hőmérsékleten méri a hőmérsékletet; és szükség esetén egy kis törléssel, az egység teljesen karbantartást nem igényel. A működés nem lehetne könnyebb – egyszerűen csatlakoztasson egy darabot a mellékelt habszalagból a vákuumtasakhoz, hogy meggyőződjön arról, hogy a tasak belsejében a vákuumnyomás nem veszik el, majd átszúrja a habot egy finom tűszondával, hogy megmérje az étel belső hőmérsékletét.

Elérhetőség + 36 30 221 1068 1171 Budapest, Szigetcsép u. 81. Nyitvatartás: Hétfő-csütörtök 8-16 óráig, Péntek 8-15 óráig Információk Rólunk Akciós termékek Link a legújabb termékekre ÁSZF Adatkezelési tájékoztató Elállási nyilatkozat minta Személyes adatok kezelése Hírlevél feliratkozás Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön legújabb termékeinkről, akcióinkról azonnal! Hibás vagy hiányzó adatok! Hozzájárulok ahhoz, hogy a Besser 21 Csomagolástechnika a nevemet és e-mail címemet hírlevelezési céllal kezelje és a részemre gazdasági reklámot is tartalmazó email hírleveleket küldjön. Amennyiben szeretne feliratkozni hírlevelünkre kérjük pipálja be az adatkezelési checkboxot! re-email

Sous Vide szett - Uniotech Csomagolástechnika

  • Lipp Adrienn Vadász
  • Sous vide szett reviews
  • SAMMIC digitális maghőmérő szett sous vide vízfürdőhöz - sous vide kit
  • Pilisi parkerdő vezrigazgató
  • Sous vide szett recipe

Andrea (megerősített tulajdonos) – 2020-11-18 A készülék nagyon jól működik, elégedett vagyok:) Imre T. – 2021-01-26 Nagyon jó termék, csak ajánlani tudom! A vákumozó tökéletes, a SousVide is nagyon jó, de ezt még tanulmányozzuk. Anonim – 2022-02-28 A vásárolt termékek minőségiek. Első használat után alapvetően elégedettek vagyunk, néhány kisebb észrevétel: A mellékelt magyar nyelvű használati útmutatók fordítása kritikán aluli. A vákumozó leírásának egyes részei hiányoznak is. Javasoljuk, javíttassák egy műszaki szakfordítóval. További véleményt és észrevételt huzamosabb használat után tudnánk jelezni. Egyelőre egyszer próbáltuk őket.

  1. Black mirror 5 évad 1 rész
  2. Ronan air állás
  3. Valentino férfi cipő
  4. Volt egyszer egy hollywood cinema city
  5. Conan a detektív magyarul 2021
  6. Opel astra f hátsó szélvédő for sale
  7. Ingatlan illeték 2014 edition
  8. 72ah akkumulátor árak 2020
  9. Nem indul az auto.com
  10. Éjsötét árnyék teljes film magyarul
  11. Littlest pet shop rajzok cukik
  12. Flexibilis alumínium cső 120 hz
  13. Katica tanya belépő árak 2019 full
7-5-tonnás-teherautó-eladó

2 Generációs Ház Eladó, 2024