Hőforrás Hotel Gyula

A Hőforrás Hotel és Üdülőpark a gyógyvizéről híres gyulai termál-és strandfürdő, a Várfürdő közelében, Gyula város zöldövezetében, zajtól és átmenő forgalomtól mentes területen található gyulai szálláshely. A gyulai szálloda, melyet 4 hektáros bekerített saját park vesz körül, már messziről felhívja magára a figyelmet különös tömegalakításával és színekben gazdag megjelenésével. A gyerekek részére számos gyerekbarát szolgáltatást nyújtunk. Gyula városa, a Várfürdő, az egész éves gyulai programok tartalmas időtöltést garantálnak egy gyulai nyaraláshoz. Bababarát szobáinkban valamint a családi apartmanokban babaágyat ágyneművel, igény szerint pelenkázót, fürdető kádat és etetőszéket is biztosítunk. Lehetőség van babakocsi bérlésére is. Mindezt díjmentesen! "Csodavilág" játszószobánkban a 2-12 éves korú gyerekek foglalkoztatásáról, felügyeletéről animátor gondoskodik. Amíg a gyermek játszik, a szülő igénybe vehet wellness szolgáltatásokat: ellazulhat a jakuzziban vagy igénybe vehet egy frissítő testmasszázst a szálloda gyógyászati részlegén, ahol szakorvosi felügyelet mellett különböző típusú fiziko- és hidroterápiás gyógykezelések várják a mozgásszervi és reumatikus betegségben szenvedőket.

Hotel

Minden szobában színes televízió van, műholdas vételi lehetőséggel. Az épületeket 4 hektáros saját park veszi körül, gazdag növényzettel, pihenőkkel, játszóterekkel. A Várfürdő gyalog 10 percnyi járásra van. A létesítményben reumatológiai szakrendelés és kezelés működik, korszerű berendezésekkel, szakképzett személyzettel. Kétféle üdülési forma között lehet választani: » Tovább

A szálloda további oldalai Szálláshelyek - Gyula Szállás Gyula környékén Napi árak Hőforrás Hotel és Üdülőpark, Gyula Cím: 5700 Gyula, Rábai Miklós utca 2. Telefon: (+36-1) 225-3384, (+36-1) 225-3385 Fax: (+36-1) 202-0319 Napi árak! Kategória: - Last minute A híres gyulai Várfürdő szomszédságában, négyhektáros parkkal várja vendégeit a Hőforrás Hotel és Üdülőpark. A pihenni és gyógyulni vágyók egyaránt válogathatnak a pazar lehetőségekből nem csak a szobakínálatot illetően, hanem a szállás wellness részlegében is. A különböző masszázsok és a jakuzzi hozzájárul a felfrissüléshez, a fiziko-és hidroterápiás kezelések a test és a lélek gyógyulását is elősegíti. Képek a szállásról: Ajánlatkérés: Napi árak

Ajánlatkérését közvetlenül a szálloda válaszolja meg. Hamarosan, küldi Önnek a legkedvezőbb ajánlatát! Ajánlatkérése ingyenes és nem jár kötelezettséggel Kérjük töltse ki az alábbi mezőket, majd kattintson az "Elküldés" gombra! Érkezés dátuma: Éjszakák száma: Távozás dátuma: Felnőttek száma: Gyerekek száma: Adja meg a felnőttek számát! 1. gyerek kora: Adja meg a gyerek korát! 2. gyerek kora: 3. gyerek kora: 4. gyerek kora: 5. gyerek kora: 6. gyerek kora: 7. gyerek kora: 8. gyerek kora: 9. gyerek kora: 10. gyerek kora: Összesen: 0 felnőtt 0 gyerek Az Ön neve: * Adja meg a nevét! E-mail címe: * Adja meg az e-mail címét! Hibás email cím! Telefonszám: * Adja meg a telefonszámát! Feliratkozom az utazási tippekre!

Bemutatkozás A gyulai fürdő közelében, egy négyhektáros parkban található a Hőforrás Hotel és Üdülőpark. Az ü dülőszövetkezet szállodai szobákkal is várja a vendégeket. Saját 4 medencés fürdőjében gyógyvizes medencével rendelkeznek. A fürdő időszakosan március közepétől november végéig működik. Családbarát környék, kerítéssel körbezárt 4 hektáros parkban garantált a kellemes üdülés. A hotel a gyógyvizéről híres gyulai termál- és strandfürdő közelében, csendes zöldövezetben egy négyhektáros parkban helyezkedik el. Üde zöld környezetben játszóterek, szabadtéri tűzrakó hely, valamint a park végében folyó Fehér Körös élővízi ágánál egy kis plázs bővíti szolgáltatások körét. A homokos és a füves plázson napozóágyak, tusoló, gyermekpancsolók és egy exkluzív hajó formájú bár várja a vendégeket. A hotelben különböző típusú szobák és apartmanok találhatók. A bababarát szobákban, valamint a családi apartmanokban minden biztosított, ami a kisgyermekek elhelyezéséhez szükséges. Díjmentesen biztosítanak babaágyat, pelenkázót, kiskádat, etetőszéket, babakocsit.

Kapcsolat Hőforrás Hotel*** és Üdülőszövetkezet H-5700 Gyula, Rábai Miklós u. 2. Pf. 134. Telefon: +36 66 463-722, +36 66 463-740, +36 66 463-750 Fax. +36 66 462-246 E-mail:

Üdülőszövetkezeti hírek

A reggelit a szálloda reggeliztetőjében, illetve esetenként a Tölgyfa étteremben biztosítják vendégeiknek.

hőforrás hotel gyula athens

A Hőforrás üdülőszövetkezetben az üzemeltetés ( tagi ügyintézés) közvetlen telefonszámon is elérhető munkaidőben! Telefonszám: 06/66-463-610 Ügyintézők: Junászka Istvánné Südyné Rácz Edit Hőforrás Üdülőszövetkezet számlaszáma: OTP Gyula 11733027-20014696 ÜDÜLŐHASZNÁLATI JOGOK MOST 5 ÉVES IDŐTARTAMRA IS VÁSÁROLHATÓK! BELÁTHATÓ IDŐSZAKRA KÖNNYEBB A TERVEZÉS. ÍZELÍTŐ ÁRAINKBÓL: 1 SZOBÁS, STANDARD LAKRÉSZ, EGYHETES NYÁRI IDŐSZAKRA MÁR 105. 000. -FT-TÓL 2013. évi árak » Tovább 30 éve működő üdülőszövetkezetünkben örökös és 5 évre szóló üdülési jogokat kínálunk Önnek tulajdonostól, első kézből, garanciával. Az üdülőhasználati jogvásárlás egydülálló, garantáltan biztonságos, évenkénti üdülési lehetőség mellett, amely, szabadon átruházható, örökölhető. Minden évben olcsó üdülési lehetőséget nyújt Gyulán, a történelmi múltjáról, gyönyörű Várfürdőjéről és rendezvényeiről híres városban. Üdülőszövetkezetünk létesítményei, szolgáltatásai biztosítják a vendégeink pihenését, gyógyulását, szórakozását.

  1. Tagi információk
  2. Hőforrás hotel gyula magyar
  3. Terhesség alatt felfázás, de a leletem negatív ezt hogy?
  4. Fantasztikus mirinda szelet
  5. Karácsony külföldön 2012.html
  6. Folyadék a tüdőben
  7. Hőforrás hotel gyula map
Az apartmanok jól felszerelt kis konyhával is rendelkeznek. A Csodavilág játszószobákban, a 2-12 éves korú gyermekek foglalkoztatásáról animátor gondoskodik. A park árnyas fái alatt számos gyermekprogramot is kínálnak. A hotel elhelyezkedése és szolgáltatásai révén ideális hely a családok pihenéséhez. Fakultatív programajánlatok között a család minden tagja talál kedvére valót. Az üdülőpark új medence beruházása is megvalósult, három szabadtéri medence létesült: 1 gyerek medence, 1 úszómedence és 1 termálvizes medence. Szolgáltatások A Hőforrás Hotel és Üdülőpark vendégei kellemes időtöltéséhez, kikapcsolódásához és gyógyulásához az alábbi szolgáltatásokat kínálja: - gyógyászati részlegén OEP támogatott gyógykezelések - jakuzzi - fodrászat - talpmasszázs - fitnesz terem - presszó - ajándék bolt - free WI-FI - központi széf - nem őrzött parkoló – díjmentes - ingyenes, fedett, zárható kerékpártároló – díjmentes - két játszótér - teniszpálya – használata díjmentes, felszerelés (ütők, labda) térítés ellenében igényelhető - 120-220 fős konferencia terem Szállásárak

Konferencia szolgáltatások Konferencia A szálloda konferencia terme berendezéstől függően 120-240 fő befogadására alkalmas. Rendezvények alkalmával bekészítést vállalnak. Technikai felszereltsége: hangosítás, videó lejátszási lehetőség, írásvetítő. Hasznos információk Idegenforgalmi adó külön fizetendő (18 év felett), melynek díja 450 Ft/fő/éj Érkezés:14:00 órától óra Tavozás:10:00 óráig óra Ntak:SZ19000707 Parkolási lehetőség A szálloda előtti 4 sávos út belső két sávja parkolónak van kijelölve. A parkoló használata díjmentes Fizetési információ Hőforrás Hotel az alábbi fizetőeszközöket fogadja el Elfogadott bankkártyák: Elfogadott SZÉP Kártyák:

étkezési-erzsébet-utalvány-elfogadóhelyek

2 Generációs Ház Eladó, 2024