Velencei Tó Szálloda - Velencei-Tó - Természet / Szálláshely - Szálloda

Foglaljon akciós szállást itt, foglalási díj nélkül. - Ön mindig a szálláshelynek fizet. Aktuális vendégvélemények a szálláshelyről. (16 vélemény) Átlagos vélemény: 8. 67 / 10 A Velencei-tó legújabb wellness- és konferencia szállodája, a VITAL HOTEL NAUTIS. A négycsillagos wellness szálloda a tóval és környékével harmóniában épült a gárdonyi kikötő és a szabad strand közvetlen szomszédságában. A VITAL HOTEL NAUTIS szálloda 81 nemdohányzó szobával és 4 luxus lakosztállyal várja vendégeit Gárdonyban. További részletek: Vital Hotel Nautis**** Gárdony 3 db akciós csomag található Vital Hotel Nautis**** Gárdony további szolgáltatásai Akciós csomagok - Árak - Vital Hotel Nautis**** Gárdony - Akciós Nautis wellness hotel: Vital Hotel Nautis**** Gárdony - Akciós félpanziós Nautis Wellness Hotel Gárdonyban Szabad szoba keresése és árellenőrzés FIGYELEM! Itt a napi árakat keresheti, valamint a szabad szobákat ellenőrizheti, nem az akciós csomagokat! Az akciós csomagajánlatokért, kattintson ide.

  1. Sport Hotel Velence – SzállásToplista
  2. Velence Resort & Spa - A Velencei-tó gyermek- és családbarát wellness szállodája
  3. Hotel Holdfény | szálloda | étterem / konferenciaterem / rendezvények / esküvők /
  4. Egykori Strand szálloda. - Látnivalók - Agárd - Velencei-tó Portál - www.velenceitonal.hu
  5. Hotel Holdfény, Kápolnásnyék | A Velencei-tó hír és turisztikai portálja
  6. Gyermekbarát wellness a Velencei-tó partján - Szallas.hu Blog

Sport Hotel Velence – SzállásToplista

A Sport Hotel terasza Modern belső, felejthetetlen panoráma A tóparti hotel 31 szobájában összesen 76 vendéget tudnak elszállásolni, így még teltház esetén sem lesz tömegérzésünk. A standard kétágyas szobák szeparált és összetolható ágyakkal is foglalhatók, így ideális lehet családok, baráti társaságok részére, illetve tréning, csapatépítés idején is remek választás. A szobák egy része erkéllyel rendelkezik, ahonnan csodás panoráma nyílik a kertre és a Velencei-tóra. Mind a szobákban, mind a közösségi terekben igazi vízparti hangulat uralkodik, a kék és fehér színek mellett a dekoráció ezt az érzést erősíti. A belső tér kialakítása során a minőségi egyszerűség érvényesül, így semmi nem vonja el a figyelmet a Velencei-tó panorámájáról és a szálloda hatalmas fákkal benőtt parkjáról. Megnézem a szabad szobákat >> Csodás panoráma nyílik az erkélyekről Kényelmes szobák A szálloda a kisgyerekes családokat is szívesen látja, számukra gyerekágynemű, fürdetőkád, bébi étel melegítési lehetőség, gyerekfellépő és hordozható kiságy áll rendelkezésre.

Velence Resort & Spa - A Velencei-tó gyermek- és családbarát wellness szállodája

Hotel Holdfény | szálloda | étterem / konferenciaterem / rendezvények / esküvők /

Egykori Strand szálloda. - Látnivalók - Agárd - Velencei-tó Portál - www.velenceitonal.hu

A Velencei-tó egyet jelent az aktív pihenéssel. A tó körüli kerékpár út, a vízisportok széles választéka, valamint a gazdag kulturális, idegenforgalmi, történelmi nevezetességek olyan vonzerőt kölcsönöznek a régiónak, amely önmagában is egyedülálló. Szállodánk nyitása óta, egy friss és dinamikusan fejlődő szakértői csapattal minden nap azon dolgozunk, hogy vendégeink számára a leginkább barátságos, szerethető és egyben aktivitásra ösztönző közeget biztosítsunk, az itt töltött idő alatt. A hotel szobáiban arra törekedtünk, hogy a sport jegyei, az egyszerűség és a praktikum tükrében jelenjenek meg az egész épületben. Teraszaink természetközelisége, valamint a csodálatos környezeti adottságok, egyedi és különleges vonzerőt kölcsönöznek a szállodának. Így hotelünk ideális lehet sportegyesületek eseményei, iskolai táborok, céges rendezvények valamint magán és egyéni igények mentén is a minőségi pihenés és kikapcsolódás helyszíneként. Látogasson el hozzánk és tapasztalja meg a tóparti aktív pihenés érzését.

Hotel Holdfény, Kápolnásnyék | A Velencei-tó hír és turisztikai portálja

velencei tó szálloda

Gyermekbarát wellness a Velencei-tó partján - Szallas.hu Blog

  • Vir sziget szállás
  • Kiss ádám rendőr vizsga
  • Új és használt dísztárgyak Jász-Nagykun-Szolnok megyében - Jófogás
  • Lego kiállítás budapest 2015 cpanel
  • Czeizel Intézet Kombinált Teszt Ára
  • Husqvarna 550 xp használt
  • Hotel Holdfény | szálloda | étterem / konferenciaterem / rendezvények / esküvők /
  • Martello kapszula fajták
  • Bontott Fa Bejárati Ajtó Tokkal Eladó
  • Vágóhidak állnak le, esik a baromfi és a sertés ára is
  • Be Happy szájmaszkok

megtartására Elhelyezés: A szálloda 31 db fürdőszobás szobával rendelkezik. Ebből 6 db 2 ágyas, 11 db 3 ágyas, és 4 db 4 ágyas. A szobák túlnyomó része ezen felül még pótágyazható. A szobák tartozéka TV, rádió, telefon. Továbbá biztosítjuk: – tanfolyamok és különböző oktatási formák megtartásának lehetőségét (bentlakással vagy anélkül) Megközelíthetőség: A Hotel Holdfény Budapest és Székesfehérvár között a 70-es főút mellett a kápolnásnyéki híd tövében található. Távolsága Budapesttől 40 km, Székesfehérvártól 20 km. Az M7 –es autópályáról Budapest felől a 41 km-nél lévő kijáratánál kell letérni. A szálloda innen kb. 2 km-re található, melyhez a leágazástól kialakított műút a látogatót egyenesen bevezeti. Programok, szabadidő eltöltése: A Hotel Holdfény közelében (800 m-re a szállodánktól) a nemrég megnyílt Velencei Termál- és Wellnessfürdő. A Velencei-tó vonzáskörzetében lehetőség nyílik lovaglásra, teniszezésre, valamint kellemes kerékpártúrák megtételére. Napi programként beiktatható a Pákozdi emlékmű, vagy a Vörösmarty-múzeum meglátogatása, esetleg sétahajózás.

Ez az oldal a felhasználói élmény és a használhatóság növelése érdekében sütiket használ. Elfogadom Bővebben Pákozd, Mészeg-hegy +36 30 417 0133 Vadaspark, Madárröpte, Panoráma kilátó, Interaktív Tájmúzeum, Kalandjátszótér, Erdészeti tanösvény, Erdei pihenőhelyek Velence, Béke utca +36 22 589 900 A Velence Resort & Spa****superior a Velencei-tó első olyan resort komplexuma, amely egyszerre spa-, wellness-, konferencia és gyermekbarát szálloda is, közvetlen tókapcsolattal, saját stranddal. A fürdő külsős vendégek által is látogatható. Pázmánd, Téglaházi forrás +36 20 960 4832 Remek programokkal vár mindenkit a Természet- és Vadvédelmi, Ökoturisztikai Központ! Mutass még Hírlevélre feliratkozás Program Sport Látnivaló Szolgáltatók Hotel Ifjúsági Camping Panzió Magánház Bor Étterem Pizzéria Cukrászda Fagyizó Kedvencek küldése emailben Rólunk, TDM Jelszó megváltoztatása

new-trend-nova-szekrénysor

2 Generációs Ház Eladó, 2024