Dr Beke Ágnes Győr Magánrendelése: Gyermekneurológia Győrben - Dr. Beke Ágnes Elérhetőségét Tudja Valaki?

Az ár-érték arány jó, de nem szuper. Alapos: 10/10 Szakmaiság: 10/10 Ajánlanám: Igen! 1981-ben végzett a Semmelweis Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán. Gyermekgyógyászként kezdett dolgozni, gyermekgyógyászatból, majd gyermekneurológiából szakvizsgázott. Pályája kezdetén tartósan koraszülött osztályon dolgozott, koraszülött utógondozással foglalkozott. Ebben az időszakban vált szívügyévé a fejlődés-neurológia. Jelenleg a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Gyermekosztályán dolgozik, gyermekneurológiával foglalkozik: a fejlődésneurológiai vizsgálatok mellett a gyermekneurológia más ágaival. 20 éve dolgozik együtt lelkes kolleganőivel a Gézengúz Alapítvány győri részlegén. Neurológiai szakvizsgálatokat végez. Diagnózis felállításban, gondozásban, a terápiás tervek megtervezésében vesz részt. Az orvosi munka mellett évek óta főiskolán oktat. Gyógypedagógus hallgatókat tanít, jelenleg fejlesztő pedagógus képzésben vesz részt. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház vezetése néhány éve kiváló dolgozó díjjal tüntette ki.

Dr. Beke Ágnes, gyermekgyógyász, gyermekneurológus | Gézengúz Alapítvány

inkák aranya kiállítás nyitvatartás
  1. Hosszú szőrű szőnyeg
  2. Dr Beke Ágnes Győr Magánrendelése
  3. Dr. Beke Ágnes, gyermekgyógyász, gyermekneurológus | Gézengúz Alapítvány
  4. Dr. Beke Ágnes Gyermekorvos, Neurológus rendelés és magánrendelés Győr - Doklist.com
  5. Filmnéző program letoltese
  6. Dr Beke Ágnes Győr Magánrendelése / Dr. Beke Ágnes Gyermekorvos, Neurológus Rendelés És Magánrendelés Győr - Doklist.Com
  7. Praktiker kültéri járólap

Dr Beke Ágnes Győr Magánrendelése, Dr. Beke Ágnes Gyermekorvos, Neurológus Rendelés És Magánrendelés Győr - Doklist.Com

VIZSGÁLAT Boldog Lajosné Győr - 2019. 03. 22. Nincs negatív tapasztalatunk. Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, utána a rendelőben várakoznom egyáltalán nem kellett, azonnal sorra kerültem. Az orvos behatóan megvizsgált, amely nagyjából 45 percig tartott, ezt követően világosan és számomra maximálisan megnyugtatóan tájékoztatott. A vizsgálat teljesen fájdalommentes volt. Az orvos rendkívül rendes, figyelmes és nagy tudású szakember. Az ár-érték aránnyal igencsak meg vagyok elégedve. Szakmaiság: 10/10 Kézséges: 10/10 Ajánlanám: Igen! EEG VIZSGÁLAT Kissné Czinege Renáta Győr - 2019. 15. Az időpontfoglalás egyszerű volt és pillanatok alatt kaptam időpontot, utána rendelőben nagyjából 10 percet vártam és már fogadtak is. Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kb. 25 percig tartott, ezután értheően és 100%-osan nyugalmat sugárzóan informált. A vizsgálat egyáltalán nem járt fájdalommal. Az orvosról elmondható, hogy igazán kedves, figyelmes és kimagaslóan felkészült volt szakmailag.

Precízitás: 10/10 Emberséges: 10/10 Ajánlanám: Igen! MIGRÉN FEJFÁJÁS VIZSGÁLAT Persikné Bakos Eszter Győr - 2019. 02. Gond nélkül tudtam időpontot foglalni, miután szinte azonnal elértem őket, majdnem 1 órát kellett várnom. Az elnagyolt, felszínes vizsgálatfél óránál rövidebb ideig tartott, aztán az orvos világosan és nyugalmat adóan magyarázott el mindent. A vizsgálat közben egyáltán nem éreztem fájdalmat. Az orvos bámulatosan finom modorú, lelkiismeretes és szamailag felkészült. Az ár-érték arány jó, de nem tökéletes. Precízitás: 6/10 Professzionalizmus: 10/10 Ajánlanám: Igen! GYERMEK NEUROLOGIAI VIZSGALAT VIZSGÁLAT Kovács Lászlóné Győr - 2019. 16. Az időpont foglalásról csak pozitívat lehet mondani, könnyen és azonnal tudtam időpontot foglalni, ezután a rendelőben kb. fél órát kellett várni a soromra. Az orvos figyelmesen, lelkiismeretesen megvizsgált, ami kevesebb, mint 60 percet vett igénybe, utána világosan és abszolút biztonságot adóan tájékoztatott. Aranyos vagy, de már kihúzzuk lószínű, hogy nincs nagy baj.

41 Bejelentkezés: 70/6252 181 google a barátod:) Szent Imre úti rendelőben van, itt vannak az elérhetőségek: [link] dr Beke Ágnesnek magánredelése is van: Szent Imre úti szakrendelő, 114. szoba bejelentkezés: 70/6252181 Simán rákerestem, hogy Dr. Beke Ágnes, és ez volt az első találat, ami feljött gugliban. Neten találtam: Dr. Beke Ágnes Gyermekgyógyász, gyermekideggyógyász Magánrendelés: kedd 17. 00-18. 00 Szent imre úti szakrendelő 1. emelet 114-es szoba 9024 Győr, Szent Imre u. A Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Zrínyi utcai telephelyéről a Magyar u. 8. szám alá(E épület, földszint) költözött több szakrendelés: a gyermek és ifjúságpszichiátriai gondozóban és szakrendelésen dr. Őrsi Erika gyermekpszichiáter rendel. A gyermekneurológiai és gyermekepilepsziai szakrendelésen dr. Beke Ágnes gyermekneurológus rendel. A csecsemő- és gyermekgyógyászati szakambulancia konduktív pedagógiai ellátását Vízer Ildikó konduktor végzi. Gyermekgyógyászati szakambulancia pszichológusi ellátása: Király Elemérné klinikai szakpszichológus és Vadász Orsolya pszichológus.

a mi kis falunk 1 évad 7 rész
  1. Oktatásért felelős miniszter neve
  2. The walking dead 9 évadés
  3. Gyerekjáték 3 online film sa prevodom
  4. Wellneo 3d full body shiatsu masszírozó and leg
  5. Damaszk acél gyűrű
  6. Mcdonald's gyerekmenü ára ary pegua
  7. Csattogó völgy horgásztó zala megye
  8. Rendszergazda állás pályakezdő
  9. Használt mosogató szekrény budapest
  10. E cegjegyzek huű
  11. Náncsi nani vendéglője árak
  12. Bogácsi strandfürdő arab news
  13. Gerard tető palára
  14. Oil benzinkút györgy
  15. Eladó lakás 5 kerület
  16. Lidl 18 kerület
  17. Telenor letölthető árlista
  18. Chtaura garden rózsavíz
  19. Sláger mulató szombathely idojaras
kerekes-károly-a-kereszt

2 Generációs Ház Eladó, 2024