Interaktív Tanuló Asztal

😊 Edina, Cegléd Persze, László, Miskolc Hihetetlenül gyors és mellette kedves kiszolgàlás. A Pepita a legjobb! Anett, Dunakeszi Igen nagyon jó ez az oldal Krisztián, Szombathely Nagy a választék, gyors a kiszállítás. Mari, Budapest Megbizhato Melinda, Nagykőrös Igen! Széles választék, és jó árak. Mária, Miskolc Most rendeltem először, még nem tudom. De nagyon szimpatikus, hogy nincs kiszállítási díj és hogy van táncszőnyeg, amit rendeltem. :-) Mónika, Budapest Previous Next A Clemmy építőkockáival a legjobb az építkezés. A nagy darabok könnyen egymásba illeszthetők, ugyanakkor puha, hajlítható,... -11% 3 990 Ft-tól Quercetti: 16db-os Formaberakós játék Hivatalos magyarországi forgalmazótól. Leírás: A klasszikus formaberakós mókát mindenki ismeri, a kicsik pedig egyenesen imádják. Ennek... A Clementoni Baby robot egy szórakoztató robotmotorral, sok elektronikus és mechanikus tevékenységgel, amelylehetővé teszi a kisgyermekek finommotorikájának, logikusgondolkodásának... 10 890 Ft-tól 19 ajánlat Mit kell tudni a játékról?

  1. Interaktív tanuló asztal - Játék kereső
  2. Ikonok

Interaktív tanuló asztal - Játék kereső

  1. Derby 1sz. tanuló asztal - Iskolabútor
  2. Minden nap gyereknap! | REGIO JÁTÉK
  3. Vtech tanuló asztal - Interaktív, tanuló játékok - árak, akciók, vásárlás olcsón - TeszVesz.hu

Clementoni interaktív tanuló asztal ÁTMENETILEG NEM KAPHATÓ! Kifutás dátuma: 2022-07-12 Legfontosabb jellemzők Clementoni készségfejlesztő, foglalkoztató interaktív tanuló asztal babáknak sok funkcióval. Izgalmas, felfedezésre váró interaktív játszóasztal babáknak. 12 hónapos kortól Szállítási információk Info: Átlagos értékelés: Nem értékelt Tovább az értékeléshez Kedvencekhez: Kívánságlistára teszem Ingyen szállítás 30e Ft felett GLS házhoz szállítás: 1. 190 Ft, akár másnap * PickPackPont: 990 Ft Ingyenes személyes átvétel, akár aznap Budapesti üzletünkben Többféle fizetési lehetőség bankkártyás fizetés * előre utalás * utánvét * GLS utánvét díja bruttó 290 Ft (30eFt kosárérték alatt) Termék jellemzők Mit kell tudni a játékról? Interaktív elektronikus tanulóasztal, amely rengeteg élményt tartogat a gyerekek számára, hisz: a formák területe világít és hangokat ad ki, a fogaskerekek körbe-körbe forognak, a gombok megnyomáskor mozognak. Tartalmaz egy szórakoztató golyópályát labdákkal és csúszdákkal, amely az asztal lábainál végződik.

interaktív tanuló asztal ikea

A körhinta forgatásakor a fogaskerekek valóban működésbe lépnek és garantáltan figyelemfelkeltő hangot hallatnak. A számos elektronikus és mechanikus játékfunkcióval gazdagított asztal játék közben fejleszti a kicsik kézügyességét, a vizuális érzékelését, az ok-okozati összefüggések felismerését és hosszú időre leköti a figyelmüket. A Clementoni Baby Készségfejlesztő interaktív asztalka (17375) 3 db 1, 5 V-os LR44/AG13 jelű elemmel működik, melyet a csomagolás tartalmaz. Így is ismerheti: Baby Interaktív tanulóasztal 17375, BabyInteraktívtanulóasztal17375, Baby Interaktív tanulóasztal ( 17375) Galéria Vélemények Kérdezz felelek

Szűrő - Részletes kereső Összes 12 Magánszemély 12 Üzleti 0 Bolt 0 Mágneses tanuló asztal 2 500 Ft Kreatív, fejlesztő játék jún 18., 13:52 Zala, Lenti Szállítással is kérheted Tanuló, játszó asztal 4 10 000 Ft Babajáték több, mint egy hónapja Budapest, XVI. kerület Tanúló asztal 2 az 1-ben 2 4 500 Ft Babajáték több, mint egy hónapja Borsod-Abaúj-Zemplén, Mezőcsát Kapj értesítést a kívánságaidnak megfelelő új hirdetésekről!

Ikonok

Tájékoztatjuk, hogy a választás eltárolásához egy cookie-t kell használnunk, hogy kegközelebb is emékezzünk, ha ebben a böngészőben nyitja meg weboldalunkat. UKRAJNA NEVICKEI VÁR Sajátos hangulatú ódon vár. Nagyon jó a kilátás innen. Többször jártunk már itt, a karanténhelyzet idején pedig különösen. Nagy tömeg sosem szokott lenni. Autóval az épülő hotelig fel lehet menni, ahonnan csak pár perc séta a várrom. A karantén idején azonban előfordult,... More PILISBOROSJENŐ - Egri vár másolata, Teve-szikla, Kevélyhegyi kőfülke-Szódásb arlang Ottjártunkkor a levendula mező még nem volt nyitva, de kiírás szerint június 12-21 között látogatható. A parkoló is itt található (ingyenes). Először a kőfülkéhez látogattunk el, Ha valakit érdekel a barlangban... More NEMESGULÁCS erdei séta (Magyarország Balatonfelvidék) A gyerekekkel letöltöttünk egy alkalmazást a telefonra (Geoládák). Ennek hatására a közelünkben lévő geoládákat szerettük volna felfedezni. Sajnos azonban késve indultunk ide, így időközben vissza kellett fordulnunk a cél előtt, nehogy... More VOJEVODIN Vízesés UKRAJNA 3. próbálkozásunk sem járt sajnos sikerrel a Vojevodin vízesés megtalálására.

837 Ft Baby Star Interaktív asztal, zenélő, többszínű, 18+ hónapok RRP: 18. 999 Ft 14. 999 Ft Mini asztali bowling játék készlet MK Toys 6175804 Asztali csocsó játékszett 4. 220 Ft Sevi, Zenés asztal, Fa, Többszínű 21. 563 Ft Asztali flipper foci társasjáték – Az ÉV sláger terméke 9. 990 Ft Fajáték, kanapéfotel fotelekkel és asztallal, Putty Montessori, kézzel készített, barna RRP: 11. 093 Ft 7. 221 Ft MK Toys 4931792 Asztali billiárd 27, 5x19x7cm 1. 250 Ft OEM interaktív asztal gyerekeknek, fényekkel és hangokkal, állatgombokkal, különféle formákkal és színekkel, levehető lábakkal, többszínű RRP: 13. 997 Ft 8. 739 Ft Luna 8422898 Luna: Flipperes Asztali hoki ügyességi játékszett 41x28cm 4. 470 Ft Janod Confetti Zenés Asztali Játék 13. 530 Ft MK Toys 4931884 Asztali biliárd játékszett 44cm 3. 680 Ft Luna 8422881 Luna: Asztali flipper foci ügyességi játékszett 41x28cm 4. 730 Ft 1 - 60 -bol 101 termék Előző 1 -bol 2 2 -bol 2 Termékek megtekintése Hasznos linkek: Íróasztalok Fejlesztő és oktató játékok Bébikompok még több

Tanuló tablet 9 690 Ft 10 680 - Készlet erejéig

Interactive tanuló asztal Asztal Csócsó asztal Biliard asztal Laptop asztal Távoli asztal Üdv. Laci! Szia! Köszönöm! Üdv:Laci Szerkesztve, ne püföld az entert feleslegesen! A hozzászólás módosítva: Jan 18, 2013 Tudna valaki biztosat? Minimat mosógép kondenzátora melegszik, a program legvégén kicsit füstöl is, de működik. Felügyelet mellett moshatok-e vele, vagy nagyobb kárt okozok ezzel? Természetesen cserélni fogom, ha majd nyitva lesznek üzletek, de felgyülemlett a mosatlan. (A fekete műanyag teteje nem zár tökéletesen, de elektronikusan nincs szakadás) Kösz a gyors választ (addig lehűl legalább). sziasztok egy indesit ce238v a gond alapja. egyik pillanatról a másikra egyszer csak megállt, azóta semmi. nem villágit nem villog, mintha ki lenne huzva. valakinek tippje? köszi A vezérlőpanel tápegységét ellenőrizd illetve hogy a panel kap e feszültséget. Tulajdoni hányad értelmezése Ha a világ rigó lenne Ifi szallo velence Komócsin zoltán vendéglátóipari szakközépiskola karaoke Chicco interaktív tanuló asztal Igyekszünk olyan termékeket gyártani ami nem csak otthoni hanem az ipari felhasználásban is megállják a helyüket.

étkezési-erzsébet-utalvány-elfogadóhelyek

2 Generációs Ház Eladó, 2024