Katie G Karkötő

A szuper hetes egy igen erőteljes ásvány, mint egy elektromos töltés, úgy képes végighaladni az ember auráján és nyugodtságot, a sok energia miatt néha feszültséget, és önbizalmat is ad. Tünetei esetleg lehet: zsibbadás, fejtető viszketés. Azt emlegetik róla, hogy a szent lélek fényének lángja lakozik benne. Megdobja, erősíti a spirituális rezgéseket. A szuperhetes hatására spontán előjönnek pszichikus képességek, spontán bekapcsolhatja a látens látó képességeket. Alacsonyabb szinten a jókedvet, önszeretetet, bizalmat növeli. Összefogja az emberiséget, segíti a spirituális felemelkedést tudati és energia szinten, bolygószintű gyógyító kő. A szuper hetes nem csakra szinten hat. Elsősorban aura külső rétegéhez, a belsőhöz, és a tobozmirigyre hat. A szuper hetes tiszta és erőteljes kő, de ennek megvannak a mellékhatásai: nem megfelelő földelés esetén: tárgyak elejtése, karok, vállak és testrészek beütése, szédülés, transzlégzés, valamint a tükröztetés – ez azt jelenti, hogy az ember úgy érzi, hogy az ásvány nem tökéletesen tiszta – pedig csak önmagát a nagy tisztasághoz képest, a megoldandó, vagy megoldott feladatait vetíti le.

Készítése

NAGYON RITKA és extra erős energiájú szuperhetes karkötő és fülbevaló szett! 20-22cm-es csuklóra készítettem, 6 mm-es kristályokból. A fülbevaló mérete akasztóval együtt 6 cm, angyalszárnyakkal. A szuperhetes a nevéből adódóan 7 kristályt tartalmaz, ezért ezek együttesen fejtik ki hatásukat. Ha szeretnéd magad kicsit felturbózni spirituálisan, akkor ez a legmegfelelőbb kristály a számodra! Erős, épp ezért nem mindenkinek való! / Spirituális Fejlődés – Szuperhetes Mandala Szett (Karkötő+Fülbevaló) ~ karkötő, ékszer, kézműves ékszer, kézművesékszer, egyedi ékszer, ékszer designer, ékszer készítő, ékszer tervező, kézműves ékszerek, Angyalmandala, Sandal, AngelMandala, mandala karkötők, kristály karkötők, kristály ékszerek, rendelhető ásványkarkötők NAGYON RITKA és extra erős energiájú szuperhetes karkötő és fülbevaló szett! 20-22cm-es csuklóra készítettem, 6 mm-es kristályokból. A fülbevaló mérete akasztóval együtt 6 cm, angyalszárnyakkal. A szuperhetes a nevéből adódóan 7 kristályt tartalmaz, ezért ezek együttesen fejtik ki hatásukat.

Pároknak

katie g karkötő készítése

Ez a gyönyörű színésznő Tom Cruise új párja: 20 évvel fiatalabb kolléganőjébe szeretett bele - Világsztár | Femina

katie g karkötő készítő

Férfi

Fashion Blog - férfi: Stílusos kiegészítők mindenkinek - Cruciani karkötők

  • Nokia C1 függetlenítés
  • Katie g karkötő férfi
  • Budapest hitel és fejlesztési bank zrt cme internet
  • Motoros futár állás budapest es
  • Fashion Blog - férfi: Stílusos kiegészítők mindenkinek - Cruciani karkötők
  • Katie g karkötő fonás
  • Ebook letöltés magyarul ingyen 2021
katie g karkötő fonás

Ha szeretnéd magad kicsit felturbózni spirituálisan, akkor ez a legmegfelelőbb kristály a számodra! Erős, épp ezért nem mindenkinek való! (Ezért olvasd el az ellenjavallatokat! ) Csak akkor vedd meg, ha már készen állsz rá! Ha érzed a hívását és megérintett a kristály energiája, és szeretnéd, hogy a tiéd legyen, akkor jelezd nekem üzenetben/vagy írj privátban. 1 DB SZETT ELÉRHETŐ! Ár és megrendelés privátban, vagy az oldalon a Rendelésnél itt: A Szent hetes Espirito Santosból, Fundão – ból származik (maga a hely neve is az jelenti, hogy Szentlélek). Az összes szuper hetest innen, egy bányából, annak is csak egy járatából lehetett előhozni. Az 1970-es évek elején a bányát elárasztotta a víz, mellyel a fentiek azt is jelezték, hogy most – talán örökre – ennyit szánnak az emberiségnek egyedi felhasználásra. Egy második lelőhely felfedezését követően azonban mára ez is ellehetetlenült. Szinte beszerezhetetlenné vált, csak búvárruhával életveszélyes körülmények között lehet felhozni. Az ametiszt, tiszta kvarc (hegyikristály), füstkvarc, kakoxen, rutilkvarc, goethit és lepidokrokit kombinációja adja erejét, illetve foltokban tartalmazhat citrint vagy kloritot.

ii-jános-pál-katolikus-általános-iskola-és-óvoda

2 Generációs Ház Eladó, 2024