Karcher Padlótisztító Fej | Padlótisztító Fej | Kärcher Center Kozma Kft.

Hát nem csodálatos? Ennyi az egész. Szívásteljesítmény a maximumon Tudtad, hogy a WD 5-6 sorozat tagjainál még egyszerűbb a szűrőtisztítás? Amikor megtelik a szűrő, csak nyomd le a "tisztítógombot" és az automatikusan megtisztítja a szűrőt a szennyeződéstől. Semmihez sem hasonlítható előnye: Megszakítás nélkül tudsz porszívózni (lásd a grafikát), ráadásul plusz időt is nyersz, hiszen nincs szükség kézzel kitisztítani a szűrőt. Praktikum és kényelem egyben Még praktikusabb, még alaposabb mint elsőre gondolnád Tartozékok, amik kimondottan az új Kärcher száraz-nedves porszívókhoz lettek kifejlesztve. Végeredmény: Lenyűgöző teljesítmény, sokoldalúság és praktikum minden szinten. Egyszerű és gyors csere Az egyedi formatervezésű markolatnak köszönhetően nemcsak a szűk résekben tudsz gond nélkül porszívózni, hanem egyszerűen és gyorsan, az aktuális feladathoz mérten váltogathatod a fejeket. A WD 5-6 készülék sorozat markolatának speciális összetétele biztos védelmet nyújt az elektrosztatikus feltöltődéssel szemben, valamint kialakításuk megakadályozzák az esetleges eltömítődéseket.

Padlótisztító fej | Kärcher Center Kozma Kft.

Biztonsági gyerekzár a gőzpisztolyon Biztonsági rendszer nyújt megbízható védelmet a gyerekek számára, nem megfelelő használat esetére. Multifunkciós tartozékok Különböző felületek tisztítása padlófejjel, kézi fejjel és körkefével Kiváló minőségű mikroszálakból készített padlótisztító törlőkendő és borítás a kézi fejhez Az alapos tisztítási eredményért és a szennyeződés még jobb fellazításához és eltávolításához. Kétfokozatú gőzmennyiség-szabályozó a markolaton A gőz mennyisége a tisztítandó padlófelülethez és a szennyeződés mértékéhez igazítható. Specifikációk Műszaki adatok Teszt tanúsítvány* Elpusztítja a koronavírus 99. 999%* és a baktériumok 99. 9% -át** Tisztítási teljesítmény tartálytöltésenként (m²) kb. 75 Fűtési teljesítmény (W) 1500 Maximális gőznyomás (bar) max.

Kärcher padlótisztító ipari felhasználásra A lakossági és ipari padlótisztító berendezések szakértőjeként a Kärcher cég számos különféle padlótisztító gépet hozott létre, az eltérő igényeknek megfelelően. Az ipari padlótisztítók felületi teljesítménye akár 1800 nm/óra is lehet! Böngésszen bátran az egyes készülékek között, vesse össze teljesítményüket, árukat, felhasználási területeiket! Az ipari padlótisztító gépek ára a 250. 000 Ft-tól indul és a méretektől és szolgáltatástól függően széles skálán mozog. Cégünknél segítünk Önnek a megfelelő berendezés kiválasztásában. Amennyiben a választáshoz szüksége van segítségre, keressen bennünket telefonon a +36 30 3499851 számon vagy töltse ki ajánlatkérő kérdőívünket. Professzionális padlótisztító berendezések Ipari csarnokok, raktárak, irodaházak, szupermarketek, bevásárlóközpontok, hivatalok, vendéglátó-ipari egységek és még számos létesítmény elengedhetetlen eszköze az ipari padlótisztító. A nagy múltú, kifogástalan minősége okán roppant népszerű Kärcher ezen a területen is tökéletes megoldásokat biztosít megrendelőinek.

Sablon

Padlótisztító fej extra széles tisztítófelülettel (300x90) és kiegészítő sörtékkel olyan nagy felületek tisztításához, mint a padlólapos, természetes kőburkolatú és linóleum padlók. Padlótörlőkendő használata megengedett. Karcher DE 4002 Karcher K 1102 Karcher SC 1122 Karcher SC 1. 020 Karcher SC 1. 030 B Karcher SC 1. 402 Karcher SC 1. 402 Bl Karcher SC 2. 500 C Karcher SC 2. 550 C Karcher SC 2. 600 CB Karcher SC 3. 000 Karcher SC 3. 100 B Karcher SC 4. 100 C Karcher SC 4. 100 C BE Karcher SC 5. 800 C Karcher SC 5. 800 CB Karcher SC 6. 800 C Karcher SC 6. 800 CB Karcher SI 2125 gőzvasalórendszer Karcher SI 2. 600 CB Karcher VAP K 1201 Rendelési szám: 2. 884-278. 0 MEGSZŰNT TERMÉK, NEM RENDELHETŐ!

További elérhetőségekért kattintson a városokra!

Teljes film

A kiválasztás során több szempontot kell figyelembe venni. Szakmai szempontból a tisztítandó felület kialakítása, a rajta lévő szennyeződés fajtája, a tisztítandó felület nagysága és a takarítás gyakorisága a legfontosabb szempontok. Abban is segítséget tudunk nyújtani, ha egy keretösszeg áll rendelkezésre a feladat megoldásához, az milyen megoldási lehetőséget biztosít. A padlótisztítók a kézi vezetésű kivitelben lehetnek 230V-os vezetékhez kötött vagy akkumulátoros kivitelűek. A felülős vagy ráállós kivitelű gépek csak akkumulátoros kivitelben állnak rendelkezésre. A Kärcher Center Vitay ipari padlótisztító-kínálatában mindenki megtalálja a számára legideálisabb berendezést. Az Önnek legmegfelelőbb berendezés kiválasztásában szívesen segítünk, amennyiben kapcsolatba lép velünk telefonon: +36 30 9436 930 számon vagy kitölti az erre a területre készült kérdőívünket ITT.

karcher padlótisztító fej 2

Karcher padlótisztító feu rouge

Kärcher Puzzi Padlótisztító fej flexibilis szívóéllel (A-48180302) Hírlevél Amennyiben értesülni szeretne legújabb akcióinkról és híreinkről, iratkozzon fel hírlevelünkre! Mennyiség: db Készleten Megtakarítás termékenként: {{ format(savings)}} Ft -{{ savingPercent}}% Bruttó ár: {{ format(price_gross)}} Ft Nettó ár: {{ format(price_net)}} Ft Technikai leírás Kärcher Puzzi Padlótisztító fej flexibilis szívóéllel (gyártói cikkszám: 4. 130-008.

** 30 cm/másodperc tisztítási sebességgel és maximális gőznyomással, és ezzel egyidejűleg a tisztító felülettel történő közvetlen érintkezéssel végzett tisztítás során a háztartásban előforduló baktériumok 99, 99%-a elpusztítható a háztartásokban elforduló, sima keményfelületeken (tesztcsíra: Enterococcus hirae). Felszereltség Biztonsági gyerekzár Biztonsági szelep Gőzmennyiség-szabályozás, a markolaton Integrált vízbetöltő tölcsér Padlótisztító készlet, EasyFix + hosszabbító tömlő (2 × 0, 5 m) Tartozék, kézifej, réstisztító fej, körkefe (kicsi) Mikroszálas padlótörlő kendő, 1 Darab(ok) Darab(ok) Mikroszálas huzat kézi fúvókához, 1 Darab(ok) Darab(ok) Gőztömlő pisztollyal, 2 m m Alkalmazási területek Padlótisztítás Csaptelepek Mosdók Csempék Ablakok, tükrök Páraelszívók Főzőlapok Alkatrész kereső Találja meg alkatrészeit és azok ábráit a Kärcher tisztítóberendezéséhez. A keresés megkezdéséhez válassza az "Alkatrészek keresése" lehetőséget, vagy vegye fel a kapcsolatot hivatalos Kärcher kereskedővel.

  1. Karcher padlótisztító fer à lisser
  2. Sárga folyás okai
  3. Karcher padlótisztító fej company
  4. Karcher padlótisztító fes maroc
  5. Kärcher padlótisztító - Ipari padlótisztítók - Kärcher-Vitay Kft.
  6. Polcok és polcrendszerek haszongépjárművekhez | Tecnolam
  7. Hullott agancs forum.ubuntu
  8. Chevrolet spark ablaktörlő lapát méret
  9. Karcher padlótisztító fej 10

A szőnyegsimító és az EasyFix padlótisztító fej tökéletes csapatot alkot a szőnyegpadlók gőztisztításához. Az EasyFix padlótisztító fej egyszerűen és kényelmesen a szőnyegsimítóba illeszthető, majd kihúzható - hajolgatás nélkül. A szőnyegpadló így kényelmesen és gyorsan felfrissíthető a gőz erejével, és a szőnyeg szálai ismét megemelkednek, felfrissülnek.

A márka hatékony ipari padlótisztítói gyorsan és alaposan teremtenek makulátlan tisztaságot a legnagyobb forgalmú helyeken is, ahol folyamatosan ügyelni kell a megfelelő higiéniai körülményekre. A berendezésekre kimondottan hosszú élettartam és egyszerű kezelhetőség jellemző, így a termékek ár-érték arányban is verhetetlenek. Az ipari padlótisztítók különböző típusai A tisztítandó, illetve tisztán tartandó terület nagyságától és a szennyeződések típusától függően más-más padlótisztító gép jelenti az optimális választást az egyes helyszíneken. A Kärcher rendelkezik talán a legsokoldalúbb kínálattal a padlótisztítók területén: Egészen kisméretű, 30 cm munkaszélességű géptől az 1, 2 m munkaszélességig. A kefetechnológia terén is széles a kínálat akár tányér akár hengerkefés súrolás vagy az orbitális (egyszerre forgó és rezgő) megoldások rendelkezésre állnak. Szóval legyen az egy kis üzlet, vagy akár egy sok ezer négyzetméteres ipari- vagy kereskedelmi egység, mindenhová tudunk jól használható padlótisztítót és a hozzá való tisztítószert ajánlani.

  1. Franchise lehetőségek 2013 relatif
  2. 20 hetes genetikai ultrahang eredmények
  3. Krónikus bronchitis gyógyítása
  4. Lidl szeged nyitvatartás
  5. Paprikas krumpli recept
  6. Electrolux felültöltős mosógép
  7. Málnalevél tea hatása
  8. Használtautó vác és környéke nyaralo
  9. Implantátum gyulladás kezelése
  10. Auto klima toeltő spray
  11. Ipari mosógép arab emirates
eur-vételi-árfolyam

2 Generációs Ház Eladó, 2024