Berlinger Haus Serpenyő

  1. Berlinger haus serpentő inn
  2. Kesztölc – Az ország legjobb cukrászdái között a kesztölci Erika Cukrászda!
  3. Www Rossmann Hu Akciós Újság, Rossmann Újság | Ne Hagyd Ki A Július 2021-I Akciókat | Prospecto.Hu
  4. Berlinger haus serpentő &
  5. Berlinger haus serpentő resort
  6. Berlinger Haus Granit Diamond Line mély serpenyő márvány bevonattal, levehető nyéllel és fedővel, 24 cm - Mély serpenyők - Edenymania.hu Webáruház
A termék telefonon is rendelhető, hívja a +36 30 6 800 399 telefonszámot! Kövesd Te is webáruházunk facebook oldalát, hogy elsőként értesülj nyereményjátékainkról és legfrissebb akcióinkról. ter Elérhetőség: Raktáron, azonnal szállítható! Várható szállítás: 2022. július 18. Cikkszám: BH-6046 Leírás: Serpenyő Ø 20x4, 5 cm Anyag: Kovácsolt alumínium, 3 rétegű titán bevonattal Szín: Smaragdzöld Leírás és Paraméterek A Berlinger Haus Emerald titán bevonatú serpenyő egy tökéletes választás. Ezzel az edénnyel Ön is profi séf lehet a konyhában. A kiváló minőségű titán bevonatnak köszönhetően nincs több leragadt étel, nincs több áztatás. Válassza a minőséget! Használjon PFOA, ólom-és kadmiummentes edényeket, hogy óvja egészségét, és könnyebbé tegye dolgát a konyhában! Tulajdonságok: Kovácsolt alumínium 3 rétegű titán bevonat PFOA, ólom-és kadmiummentes Indukciós tűzhelyen is használható Kellemes tapintású hőálló nyél Mosogatógépben is tisztítható Ajándék filcbetét, amely tároláskor védi az edény belsejét Vélemények Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

Berlinger haus serpentő restaurant

A különleges kialakítású flip serpenyő kifejezetten ajánlott az olasz, ázsiai, indiai konyha kedvelőinek. Kialakításának köszönhetően könnyedén rázhatja össze a zöldségeket, tésztát, rizst főzés közben. A márvány bevonat antibakteriális, rendkívül kevés zsiradék szükséges, így egészségesebb étel készül. A márványbevonat olyan tapadásmentes felületet nyújt, amely lényegesen megkönnyíti az ételkészítést és az azzal járó, azt követő edénytisztítást. A bevonatnak köszönhetően a zsiradékok használata is jelentősen lecsökken, így egészségesebbé válik a táplálkozás, miközben az étel sem ég le és a tisztításhoz szükséges mosószerből és vízből is kevesebbre lesz szükség. A márványbevonat nem veszít színéből, felülete kevésbé sérülékeny, mint más edényeké. A cégünk által kínált, kiváló minőségű edény hő tartása és hő elosztása kiemelkedő, ennek eredménye, hogy egyenletesen sülhet/főzhet át az étel, gyorsabban is készül el és egészségesebb is! A külső metál bevonat elegáns külsőt kölcsönöz a serpenyőnek.

new-trend-nova-szekrénysor

2 Generációs Ház Eladó, 2024