Krumplis Tészta Recept

Elkészítés: A krumplit meghámozzuk, apró kockára vágjuk és sós vízben megfőzzük. Ha megpuhult, leszűrjük, közben kifőzzük a tésztát. A hagymát felaprítjuk, megdinszteljük, beleszórjuk a pirospaprikát, és hozzátesszük az összetört krumplit. Alaposan összekeverjük, megborsozzuk, a leszűrt tésztával elkeverjük. Lehet még egy kicsit serpenyőben pirítani, ropogósan is nagyon finom.

  1. Krumplis tészta recept | Tutirecept
  2. Krumplis tészta recent article
  3. Krumplis tészta (gránátos kocka) - Kemény Tojás receptek képekkel
  4. Krumplis tészta recept

Krumplis tészta recept | Tutirecept

Krumplis tészta recent article

krumplis tészta recept magyarul

Krumplis tészta (gránátos kocka) - Kemény Tojás receptek képekkel

A krumplis kocka, leánykori nevén grenadírmars olcsó és egyszerű étel, valószínűleg innen származik a neve is, a gránátos katonákat etethették ezzel. Igazi magyaros fogásról van szó, máshol nem nagyon ismerik a krumpli és a tészta kombóját. Krumplis tészta Hozzávalók: 1 csomag kockatészta 4 közepes krumpli 2 közepes fej hagyma 1 evőkanál pirospaprika olaj só bors Elkészítési idő: Körülbelül egy óra. Az elkészítés menete: A krumplit hámozd meg, és apró kockára vágva sós vízben főzd meg. Közben főzd ki a tésztát is. A hagymát olajon dinszteld meg, szórd bele a pirospaprikát, és tedd hozzá a kicsit összetört krumplit. Alaposan keverd össze, sózd, borsozd, majd forgasd hozzá a leszűrt tésztát. Ha ropogósan szereted, még kicsit hagyd pirulni a tűzön. Képünk és leadképünk Duende blogjáról, a Szellem a fazékban-ról származik.

Krumplis tészta recept

krumplis tészta receptek

Meggyes gazpacho A nyár a szádba robban! Zelleres paradicsomleves bulgurral Nem csak betűtésztával működik! Gyümölcsleves főzés nélkül Még több gyümölcs szinte észrevétlenül! Lávasüti sós karamellás fagyival Zseniális! Juharsziruppal ízesített almás-fahéjas zabkása-muffin Próbáljátok ki reggelire! Epres-csokis chimichanga Ne félj édességeket készíteni grillen, mert elég tutik! ;) Joghurtfagyi meggyraguval Tejszínes, krémes, frissítő, joghurt alapú fagyi Házi bazsalikompesztós tészta Szupergyors tészta a friss bazsalikom zamatával Hagymás-baconös-tejszínes gnocchi Egy jó gnocchi mindig jöhet! Csirkés-padlizsános hamburger Egy sima zsemlében is tökéletes lesz! Ultramegúszós húsgolyós tészta Ennél gyorsabb és egyszerűbb recept nem nagyon van. Cukormentes túrós rétes Bűntudat nélkül lehet falni. Baconös-sajtos csavart Csupán 4 hozzávalóból mennyei étel lesz! Vöröspesztós-sajtos rúd Csavarj rajta egyet-kettőt! Tojáskrémes roló Maradékmentő tojáskrémes recept! Csokis-kandírozott narancsos babka Csodálatos párosítás!

  • 2,5 dkg élesztő hány gramm? - Mértékegységek
  • Krumplis tészta recent version
  • Krumplis tészta receptek
pécs-majális-2019

2 Generációs Ház Eladó, 2024