Xbox Vagy Ps4 – Semmi Duma, Csak Szavazz: Xbox One X Vagy Playstation 4 Pro? - Pc World

Nem fér a fejembe, hogy ezt miért ilyenre tervezték (a ps3 pedig még jól nézett ki). Ennyit a külsőről, sokat nem lehetne rá mondani; egy darab szar rajta igazán feldobná, nekem nagyon nem tetszik ahogy kinéz. (legalább joggal mondhatjuk, hogy a külső nem számít. ) A kontroller szerencsére nem lett elcseszve, kontrollernek kontroller. Hasonló mint a ps3 kontrollerje volt annak idején, de ez több mint az volt, ez látszik is rajta! Egy fontos újítást tartalmaz: Az érintőpadot ott középen fent, ami még tartogathat némi jót. Tartogat még pár órányi kellemes szórakozást is a kontroller, efelől nincs kétség, csak azt tudom mondani, hogy alig várom, hogy kezemben tarthassam. Habár a Boxosat kényelmesebbnek vélem, szeretem a Ps-t is, mert akárhányszor megfogom kellemes érzés tölt el, már csak azért is met nem ehez vagyok szokva, és mert a platform nem kis háttértörténettel bír ami miatt jó érzés megfogni a küyüt. A gépek belsejében viszont egy fordulatot vesz a játszma! Ez a vázlat még az E3 előtt készült, de jól szemlélteti a helyzetet: A Ps4 rondaságának ellenére belül erősebb vasat rejt mint a Box.

  1. Xbox one vagy ps4
  2. Xbox One vagy PS4? - írta: joshsolman1993 | Gamekapocs
  3. Xbox vagy psg anzeigen
  4. Különbség az Xbox 360 és a PS4 között A különbség - 2022 - Mások
  5. PS4 vagy Xbox One: Melyik a legjobb játékkonzol 2018-ban? - Okostelefonok

Xbox one vagy ps4

A teljesítményről is essék szó, bár hogy őszinte legyek, tulajdonképpen szót sem érdemelne. Nevezzük finomhangolásnak a történeteket: a processzor maradt a jól ismert 1. 75 GHz-es, 8magos AMD Jaguar, ahogy a 8GB DDR3 sem bővült, ellenben a grafikus processzor teljesítménye 1. 31 TFLOP-ról 1. 4-re emelkedett. Különösebben nem igényel magyarázatot, hogy ezektől a változtatásoktól miért nem érdemes 4K játékélményt és felturbózott grafikát várni, ezt mondjuk jelzi az Xbox One S ára is. Azonban két pozitív hozadéka így is van az új konzolváltozatnak. Az egyik a 4K-ra történő felskálázás (meglepően jól kivitelezi a masina), a másik pedig a HDR. PS4 Pro A Playstation "ráncfelvarrása" már jóval érdekesebbre sikerült. A macskaköröm nem véletlen: ezúttal jóval többről van szó, mint pár apró tweak, nem véletlen emlegették sokáig PS 4. 5-nek, azonban azt még most gyorsan le kell szögeznünk, hogy ez nem a PS5, senki nem is tekint rá eképp a Sony-nál, mi se tegyük. A változások azonban markánsak, noha persze ugyanazokat a játékokat képes futtatni, mint a hagyományos PS4.

Xbox One vagy PS4? - írta: joshsolman1993 | Gamekapocs

Üdvözöllek! Szeretnél konzolt választani, de fogalmad sincs, hogy melyik platform lenne számodra az ideális? A Konzolválasztó varázsló segítségével most egyszerűen megtudhatod, hogy mely Xbox vagy Playstation gépcsomag illik hozzád. Kérlek, válaszolj erre a néhány kérdésre és már meg is mutatom, hogy mit ajánlok számodra. Melyik fontosabb számodra? Az, hogy mindig a legújabb játékokat játszd, vagy az, hogy az elmúlt évek videojátékait tudd végigjátszani úgy, hogy a pénztárcád sem bánja? A legújabb játékokkal akarok játszani. (A régieket végigjátszottam. ) Az újgenerációs konzolokat ajánljuk neked. A Playstation 4 és Xbox One között teljesítményben nagy különbség nincs, viszont nézd meg, hogy melyik konzolhoz tartozó exkluzív játékok tetszenek jobban. Az exkluzív játékok csak az egyik platformra jelennek meg többségében. Fontos szempont az is, hogy ha sokat szeretnél multiplayer játékokat játszani a barátokkal, akkor nekik milyen konzoljuk van, hiszen csak akkor tudtok az online többjátékos móddal játszani, ha egyforma konzollal rendelkeztek.

Ezt úgy kell érteni, hogy sok helyen olvashatjuk, hogy egy adott játék nem tudja az 1080P-t, de ez a Xbox One számára nem probléma, mivel felskálázza 1080p-re az adott játék felbontását így nem fogunk különbséget látni egy 720p-s játéknál sem, amit egy 1080p-s felbontású TV-n nézünk, így aggodalomra semmi ok. Amiben a PS4 jobb lehet A PS4 mellett általában az exkluzív játékkínálat miatt szoktak dönteni, erre a Sony erősen rá is gyúrt. Olyan játékokról van szó, mint pl. : God of War, a Killzone, az Uncharted, a Gran Turismo, a Ratchet & Clank stb, ezek csak PS4-re jelentek meg. Tartozékok szempontjából, ami kiemelendő az a PS4 VR, vagyis a virtuális valóság szett, amelyhez külön VR-os játékokat vásárolhatunk, ilyen Xbox One esetében nincsen. Online multiplayer közösség a PS4 esetében a Playstation Network (PSN) előfizetés, ahol muliplayeres játékokkal tudsz játszani ismerősökkel, barátokkal vagy akár idegenekkel a világ minden tájáról. Amiben az Xbox One a jobb A One a PS4-el szemben sokkal inkább médialejátszóként is használható (film, zene, kép lejátszás), így felhasználása sokkal széles körűbb.

Xbox vagy psg anzeigen

Újabb megosztó kérdés, amiben mindenkinek van véleménye, szóval mondd el te is egyetlen kattintással: melyik az idei év játékkonzolja? Vannak nagy kérdések az életben: Skoda vagy Dacia, ZX Spectrum vagy Commodore 64, PC vagy Mac, szőke vagy barna... Mi is megszavaztattunk már ilyen megosztó dolgokat, így kikértül például a véleményeteket az Intel vagy AMD processzor, illetve az Nvidia vagy AMD grafikus kártya kérdéskörökben, ti pedig nyomkodtátok a gombot és írtátok a véleményeket gőzerővel. Szóval most itt egy nagyon is aktuális új kérdésünk: a nemrég megjelent új Xbox vagy a legutóbbi PS4 a nyerő szerintetek? Az Xbox One X Magyarországon épp egy hete jelent meg hivatalosan (bár pár nappal korábban a PlayIT Ház környékén a szerencsésebbek már kipróbálhatták). Óriási hype övezte a Microsoft friss konzolját, hiszen nem kisebb állítással körítették, mint hogy ez a világ legerősebb játékkonzolja, és pont. Ha tisztán hardveresen nézzük a dolgot, ez igaz is lehet, ráadásul a vasat tényleg úgy igyekeztek optimalizálni, hogy a játékokhoz, 4K tartalmak megjelenítéséhez és streameléséhez a lehető legideálisabban működjön.
xbox vagy ps4 xbox

Különbség az Xbox 360 és a PS4 között A különbség - 2022 - Mások

A kérdés persze leginkább az, hogy jó-jó, de mennyire is lesz erős ez a gép? Nos ha lehet hinni az információknak, akkor nagyon. Processzorteljesítményről egyelőre nem nagyon beszélhetünk, mert nem ismeretes, hogy mi muzsikál majd a Scorpioban, de az már most tudható, hogy a grafikus teljesítmény 6 TFLOP lesz (szemben a PS4 Pro 4. 2-jével, ami nagyjából olyan különbséget jelent, mint ami a GTX 970 és a GTX 1070 között van), ami mellé 320 GB/s memória- sávszélesség párosul – viszonyításként mondom, hogy nagyjából ezt tudja a GeForce GTX 1080 is. (a PS4 Pro pedig 218GB/s-re képes). A Microsoft célja teljesen egyértelmű: egy bivalyerős konzolt készülnek a piacra dobni, ami tarolni fog, és a benne rejlő erő már gond nélkül elég lesz a 4K játékra, mindenféle kompromisszum nélkül. (no és persze a VR élményen is sokat dob). Hogy ennek a tervnek van-e és ha igen, akkor mi lehet a buktatója, arra nehéz válaszolni. Az egyik talán az ár, bár nem gondolnánk, hogy a Scorpiot túláraznák – a másik inkább lehet probléma, ez pedig a megjelenés.

xbox vagy ps3 xbox 360

PS4 vagy Xbox One: Melyik a legjobb játékkonzol 2018-ban? - Okostelefonok

A Sony támogatja az Indie (független kis játékfejlesztő cégek) piacot teljes egészében. Számos cím máris elérhető, és nagyon sok bejelentve. Sajnos van negatívum is: fizetős lett az online multi móka, immáron itt is PS+ (Plus) előfizetés ellenében nyomhatjuk a haverokkal. Cserébe számos funkciót kapunk, ami már régóta váratott magára (pl: party chat). Tovább folytatódik a sikeres Instant Game szolgáltatás (ingyenes játékok az előfizetőknek), amiből rögtön kettő is jár a gépet megvásárlóknak (lentebb). Killzone: a zászlós hajó, mely reprezentálja, hogy mi is várható a next-most már jelengenes konzoltól. És ez még csak a kezdet. A játék maga azért megosztotta a szakmai közönséget. Nem biztos, hogy szimplán a graf hozza, amit elvársz a játéktól. Knack: akció platformer, Kameo szellemi utódjának szánták. Nem rossz, de közel sem akkora, mint az előd. Resogun: (ingyenes PS+hoz) shootem'up, gyönyörű, immerzív.. Contrast: (ingyenes PS+hoz) egyedi platformer, aranyos sztorival. Mindkét játék nagyon jó teszteket kapot.

Számomra a memória az ami elég nagy különbséget mutat: Nyolc gigabájt mind a kettő, de a Ps4 GDDR5, a Box pedig DDR3, ami nagyon nem mindegy! GDDR5-t használnak a mai csúcs videókártyáink is, amik messze gyorsabbak mint a DDR3. Ugyanannyi információt bírnak el, de a Ps4 gyyorsabban szállít. Ráadásul a GPU is erősebb UPDATE: Az Xbox One Gpu-ja a HD7790 felé hajaz, amíg a Ps4 a HD7870 felé, ami jelentősen erősebb Márcsak az kérdés, hogy ezt ki is fogja-e majd használni. Megemlítést érdemelnek már a motion sensorok is, amit vita nélkül a Kinect nyer a maga full hd-s kamerájával és hangfelismerésével, remélem sikerült jelentősen csiszolniuk a kütyün, hogy most már tényleg használható legyen. A Xbox One külseje felülmúlja a Ps4 kalitkáját, de a PS4 lepipálja a Xbox One belső értékeit. Egy kis grafikai szemléltető is van már persze: Xbox One:: Ps4: Szolgáltatások Tapsvihar kisérte a bejelentést: Először is: A PS4-nek nem kell Net-hez kapcsolódnia, hogy játszani tudjunk, nem fog letiltani ha nem checkoltunk be 24 óránként.

Netfigyelő: PS4 vs Xbox One Avagy melyiket vegyem meg? (Már ha megvehetném.. ) Mivel nem mindenki tud angolul, vagy van ideje mindent elolvasni, megnézni, azoknak készül ez az írás. Felhívom mindenki figyelmét, hogy az itt következő sorok _NEM_ az én véleményem, hanem nagyobb külföldi médiák tesztjeiből összeollózott montázs. Xbox One: Maga a konzol.. Bocsánat, nem konzol. Multimédiás eszköz, ami lejátszik játékszoftvert is... Akkor el is érkeztünk a mindenki által megemlített dologhoz. Az MS több dolgot akart belezsúfolni a nextgen gépébe (mára pont jelen gen), mint amivel meg tudtak küzdeni. Menet közben pont a legfontosabb dologról feledkeztek el, a játékosról. A gépek formája és mérete nem témája jelen cikknek, ezt mindenkinek saját szája ízlése szerint kell megítélnie. Az One teljes multimédiás center, és közösségi hub. Teljes egészében a netkapcsolatra építve. Ha esetleg az elveszik, a képességei ¾-e használhatatlan. Tudjuk, mai világban a net alap, de ezért mégis.. A doboz magában rejt egy X One-t, a kiszolgáló tápot és kábeleket (végre adnak hozzá HDMI kábelt), egy Kinect 2.

  • The body shop ajándékcsomag near me
  • Melyiket vegyem? XBOX ONE vagy PS4? - írta: Hunszi | Gamekapocs
  • Külső-kelenföldi református templom | Kiscelli Múzeum
  • Aranyélet online 3 rész izle
  • Xbox vagy ps4
  • Egy kattintással biztonsági másolatot készít Android telefonról PC-re
  • Oregánó olaj körömgomba ellen - Egészség Non-Stop - Mit kell használni belsőleg körömgomba ellen
  1. Lenovo t60 töltő specs
  2. Jozsef attila tedd a kezed homlokomra
  3. Gps helyrajzi szám kereső efoeldhivatal
  4. Rántott hús wokban pizzatészta
  5. Csukás istván sün balázs nyomtatható
  6. Baba párásító készülék
  7. Hiteles másolat közjegyző tatabánya
  8. Szlovén autópálya hálózat bővítés
  9. Magyar fekete péntek online
  10. Maglód jászberényi út 23 and me
  11. Pajzsmirigy megnagyobbodás tünetei
  12. Nagycsaládos autóvásárlási támogatás
  13. Portugália nemzeti itala
  14. Jó reggelt képeslapok
  15. Corey taylor maszk
  16. K&h biztosito karbejelentes
  17. A virág románca film
  18. Régi magyar női nevek
  19. Etz teleszkóp szimering
kerekes-károly-a-kereszt

2 Generációs Ház Eladó, 2024