Cres Sziget Camping – Mobile Homes Camping Kovačine, Cres – 2022 Legfrissebb Árai

A képek nem adják vissza, hogy milyen jó! A szállás mellet van 2 bolt és étterem is, mégis csendes. Bármikor visszamennénk! Köszönet Jelena:) Éjszakánként akár R$ 436-ért 56 értékelés Belváros egy perc sétára, ennek ellenére csendes a környék. Sok étterem, strand elérhető közelségben. Nyugodtabb, kevésbé tömött strandok, autós távolságban. Ha valaki futni szeretne, tudom ajánlani a Kovacine kempinggel szemben levő ős Olviaültetvényen kijelölt turistautat. Tanja remek ötleteket adott, melyik strandokat érdemes környéken megnézni, melyik "mit tud". Sándor Kulcsár Magyarország 9, 8 39 értékelés Gyönyörű volt a kilátás az erkélyről (nagyrészt a városra, félig a tengerre nézett). A lakás jól felszerelt, igényes, tiszta volt. A város pár perc sétára van a szállástól, a strandok kicsit messzebb ugyan, de azok is séta távolságon belül. Éjszakánként akár R$ 600-ért 7, 9 Jó 43 értékelés Szuper helyszín, az utca csendes, de közel van a város és a strand is. Az apartman tágas, jól felszerelt, jó állapotban van, a szállásadók kedvesek.

  1. Sites
  2. CRES SZIGET, HORVÁTORSZÁG - 8 szállás
  3. Youtube
  4. Lodge

Sites

cres sziget camping 4 cres sziget camping.com

CRES SZIGET, HORVÁTORSZÁG - 8 szállás

Cres-szigeten, Martinscica faluban található a híres Slatina kemping, mely a sziget egyik legszebb strandját rejti. Az apró fehér kövekkel borított partszakasz 500 m hosszan húzódik, a tenger itt lassan mélyülő. A strandon található egy bár, öltözőkabinok és egyéb szolgáltatások, amik révén a strand kiérdemelte a Kék Zászlót. A strand felett kellemes árnyékban pihenhetünk. Slatina közelében van egy másik gyönyörű, kavicsos strand is, a Tiha és néhány kisebb, betonozott strand. A Slatina strand igazi mennyország, ahol a természet ölelésében élvezhetjük az Adria örömeit.

cres sziget camping municipal

Youtube

(2 főre) apartman ( 1 hálótér) 2 fő 6 900 - 8 300 Ft /apartman/éj Apartman 3. (2 főre) apartman ( 1 hálótér) 2 fő 7 600 - 9 000 Ft /apartman/éj 11 fotó Étterem ≈ 70 m ● Városközpont ≈ 70 m ● Élelmiszerbolt ≈ 70 m ● Tengerpart ≈ 150 m ● Strand ≈ 200 m ● Orvosi rendelő ≈ 400 m ● Buszmegálló ≈ 400 m Szálláshelyen elérhető: ingyenes parking lehetőség az objektumon belül. Strandok a közelben: sóderos strand, betonozott strand. SApartman (2 főre) apartman 2 fő 8 400 - 12 000 Ft /apartman/éj 23 fotó Strand ≈ 20 m ● Tengerpart ≈ 20 m ● Buszmegálló ≈ 300 m ● Étterem ≈ 500 m Szálláshelyen elérhető: ingyenes parkolási lehetőség az objektum közelében. Strandok a közelben: köves strand, betonozott strand. Apartman 1. (4 főre) apartman ( 2 hálótér) 4 fő 9 600 - 16 500 Ft /apartman/éj Mutasd a pontos árakat! 25 fotó Étterem ≈ 200 m ● Buszmegálló ≈ 400 m ● Élelmiszerbolt ≈ 4000 m ● Városközpont ≈ 9000 m ● Strand ≈ 9000 m ● Orvosi rendelő ≈ 9000 m ● Tengerpart ≈ 9000 m Szálláshelyen elérhető: ingyenes parking lehetőség az objektumon belül, udvar, kert.

  1. Mobilházak Cres-szigeten | Utazz Kutyáddal
  2. Magyar Divattervezők Listája
  3. Dr gajdos gábor vélemény
  4. Camp Kovacine - Cres - Horvátország | Keressen és foglaljon az ACSI-nál

Lodge

Op Camp Kovacine ben az alábbi szabályok vonatkoznak a háziállatokra: - Kutyák szezonon kívül (pórázon) - Kutyák foszezonban (pórázon) A sportolást kedvelő nyaralók részére a kemping kínálata: Szervezett kiránduló program főszezonban legalább hetente kétszer és Túrák vezetővel. Animációs program. Azok számára, akik egy mozgalmas nap után kikapcsolódni vágynak Szépségszalon. A kempingben Kültéri medence és Gyerekmedence (1- től 3 éves korig, < 40 cm). A közelben található úszási lehetőségek: Fürdési lehetőség a tengerben (legfeljebb 0, 5 km). Camp Kovacine ben megengedett a Légzocso használata megengedett, Szörfölés megengedett és Vizisíelés megengedett. Nem kell mindig Önnek főznie, mert a kempingben Gyorsbüfé, Pizzéria és Étterem (bőséges választékkal). A kemping területén A kempingben friss pékáru kapható. Az internezetés nem probléma, mivel WIFI 80%.

Ez egy egyszerű, de idilli kemping a tengerparton, elbűvölő, aprókavicsos stranddal és egy kis mólóval. A Brajdi kempingben egyszerre maximum 250 fő találhat szállás a parcellákon, melyek egy részben erdős, teraszos területen fekszenek. A kempingben belül bolt és étterem is található, de Beli városában számos […] Slatina kemping A Slatina kemping Cres-szigeten, kb. 1 km-re Martinscica központjától található, mely a második legnagyobb városa a szigetnek. 1500 fő számára biztosít szálláshelyet. A kempinget egy teraszos területen alakították ki, melynek minden parcellájáról csodás panoráma nyílik a tengerrel. Slatina strandja hosszú és keskeny, két aprókavicsos öböllel, mely kifejezetten a kemping naturista vendégei számára vannak fenntartva. A […]

nyomtatás-3-kerület

2 Generációs Ház Eladó, 2024